Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ένα διαφορετικό Caribbean gastronomy bar στο κέντρο της Αθήνας που αν το χάσεις, έχασες!

Ένα διαφορετικό Caribbean gastronomy bar στο κέντρο της Αθήνας που αν το χάσεις, έχασες!
Woman's Style 27.12.2018 14:26
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ανακάλυψα το απόλυτο Caribbean gastronomy bar στο κέντρο της Αθήνας και μεταφέρθηκα για λίγο έξω απ' την Ελλάδα! Δανείζεται στοιχεία από Κούβα, Τζαμάικα και Καραιβική παντρεύοντας πολιτισμούς και εκτοξεύει το κέφι στα ύψη.

Ένα bar που βιώνει το ξέφρενο, το διαφορετικό, το εναλλακτικό και το κεφάτο και σου υπόσχεται ότι εκεί μπορείς να περάσεις τα πιο ωραία Χριστούγεννα της ζωής σου. Τώρα τις γιορτές ετοιμάζει ειδικά μενού με παέγια γαλοπούλα και πολλά happenings με εκπλήξεις! Μου είπαν για καραόκε και ειδικές βραδιές μέσα στο κέφι.

Αν θες να φας καλά, να πιεις καλά και να περάσεις καλά σε ένα μέρος που ξεφεύγει απ' τα συνηθισμένα δεν σου έχω καλύτερη πρόταση... Κάνε αυτά τα Χριστούγεννα μοναδικά!

Νατάσα Σπυρίδη

Share