Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς;

Τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς;
Woman's Style 27.12.2018 12:02
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Η Πρωτοχρονιά είναι μια μεγάλη γιορτή!

Είναι η ευκαιρία να θέσουμε καινούργια όνειρα και στόχους και να καλωσορίσουμε μια αφετηρία καινούργιων πραγμάτων και προκλήσεων... Γι' αυτό πρέπει να την υποδεχτούμε φαντασμαγορικά! Τι θα φορέσεις λοιπόν; Διαβάστε παρακάτω...

Προληπτική είμαι μόνο με την Πρωτοχρονιά! Θα την υποδεχτώ όπως της αξίζει...

Δείτε ακόμη: Κοίτα τι μαθαίνεις από ένα παζλ για τη ζωή σου! Λες να συμβαίνει και σε σένα;

Φόρεμα Maxin

Νατάσα Σπυρίδη

Περιμένω τη γνώμη σου ΕΔΩ

Share