Club Hotel Loutraki: Το ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα! Μια εξαιρετική επιλογή για γαμήλιες δεξιώσεις!

Ένας ειδυλλιακός υπαίθριος χώρος!

Club Hotel Loutraki: Το ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα! Μια εξαιρετική επιλογή για γαμήλιες δεξιώσεις!

Δίπλα στο κύμα, το ξενοδοχείο Club Hotel Loutraki εντάσσεται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον του Λουτρακίου και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τη γαμήλια δεξίωσή σας.

Για εσάς που αναζητάτε µια κοσµοπολίτικη ατµόσφαιρα για τη φιλοξενία της πιο σηµαντικής ηµέρας της ζωής σας, σίγουρα θα γοητευτείτε από τα θέλγητρα του Club Hotel Loutraki. Ο ειδυλλιακός υπαίθριος χώρος δίπλα στις πισίνες, τα ιδιαιτέρου ύφους εστιατόρια αλλά και οι ευρύχωρες πολυµορφικές αίθουσες εκδηλώσεων είναι µερικές µόνο από τις τέλειες επιλογές... για κινηµατογραφικού τύπου γαµήλιες δεξιώσεις.

Club Hotel Loutraki

Το υψηλής αισθητικής εστιατόριο Oceanos µε εκπληκτική θέα στον Κορινθιακό κόλπο είναι ιδιαίτερα δηµοφιλές και αποτελεί µοναδικής έµπνευσης επιλογή, έχοντας δυνατότητα φιλοξενίας από 120 έως 350 ατόµων, ανάλογα µε το στυλ της δεξίωσης που επιθυµείτε. Εναλλακτικά, o ενιαίος λειτουργικός χώρος του κέντρου εκδηλώσεων εµβαδού 900 τ.µ., που χάρη στις δυνατότητες διαχωρισµού του παρέχει τέλεια ευελιξία και πολλαπλές επιλογές χώρων ανάλογα µε το µέγεθος της δεξίωσης, αποτελεί µια θαυµάσια επιλογή που µπορεί να φιλοξενήσει έως 1.000 καλεσµένους, ενώ τους καλοκαιρινούς µήνες ο ειδυλλιακός εξωτερικός χώρος δίπλα σε πισίνες και συντριβάνια µεταµορφώνεται στο απόλυτο ατµοσφαιρικό lounge, µαγεύοντας το ζευγάρι και τους εκλεκτούς καλεσµένους της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

ξενοδοχεία Αθήνα

Ως ευχαριστήριο δώρο για την εµπιστοσύνη σας στο Club Hotel Loutraki, προσφέρεται στους νεόνυµφους η γαµήλια τούρτα του ζευγαριού καθώς και διαµονή µε πρωινό σε πολυτελές δωµάτιο την πρώτη νύχτα του γάµου σας για να απολαύσετε µια ροµαντική πρώτη βραδιά ως επίσηµο ζευγάρι.

Info

Λουτράκι

Club Hotel Loutraki: Ποσειδώνος 48, Λουτράκι 20300, Τηλ. +30 27440 60300,

email: info@clubhotelloutraki.gr, www.clubhotelloutraki.gr