Ο σχεδιαστής Antonio Garandi αποκαλύπτει στις μέλλουσες νύφες το Νο1 μυστικό για το τέλειο φόρεμα!

Εσύ το γνώριζες;

Ο σχεδιαστής Antonio Garandi αποκαλύπτει στις μέλλουσες νύφες το Νο1 μυστικό για το τέλειο φόρεμα!

Ηere comes the bride! Ο ταλαντούχος σχεδιαστής νυφικών Antonio Garandi µιλάει στο YOU για τις ονειρικές του δηµιουργίες και αποκαλύπτει στις µέλλουσες νύφες το Νο1 µυστικό για το τέλειο φόρεµα!

Από τη ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Φωτογραφίες: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Antonio Garandi

Στο ατελιέ του βρίσκουµε νυφικά µε δαντέλα γαλλικής και ιταλικής προέλευσης σε πολλά σχέδια. Νυφικά πριγκιπικά διακοσµηµένα µε περίτεχνα κεντήµατα που αγκαλιάζουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Νυφικά που διαθέτουν υψηλή αισθητική και ποιότητα καθώς και βραδινά φορέµατα σε κλασική αλλά και µοντέρνα γραµµή. Δες τι είπε ο σχεδιαστής στο ΥΟU για την τέχνη του!

Είστε από τους πιο επιτυχηµένους σχεδιαστές νυφικών. Πότε ξεκίνησε η αγάπη σας για τη µόδα και την υψηλή ραπτική;

Από µικρό παιδί! Ο πατέρας µου Ιωάννης Πέππας ήταν από τους καλύτερους ράφτες της εποχής και εγώ καθόµουν κι έβλεπα στο ατελιέ του τα υπέροχα αντρικά κουστούµια και γυναικεία ταγιέρ που έραβε. Αγάπησα αυτή την τέχνη, µου άρεσε να µεταµορφώνω τα υφάσµατα, οπότε εκείνος ξεκίνησε να µου κάνει µαθήµατα. Ακολούθησαν οι σπουδές µου πάνω στο σχέδιο µόδας και το πατρόν στην IFA Academy στο Παρίσι και όταν επέστρεψα στην Ελλάδα άνοιξα το δικό µου ατελιέ.

Μιλήστε µου για τη νέα σας collection για το 2019. Ποια είναι η κυρίαρχη τάση φέτος στα νυφικά;

νυφικά

Η συλλογή µου περιλαµβάνει τέσσερις σειρές, Elegant, Romantic, Princess και Island, και φυσικά βραδινά φορέµατα. Όλες έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα, αφού απευθύνονται σε διαφορετικές προσωπικότητες. Στα νυφικά µου προσέχω να έχω πάντα µοντέρνες δαντέλες και σωστό design για ένα πιο elegant και µοντέρνο αποτέλεσµα χωρίς υπερβολές, ενώ δίνω µεγάλη προσοχή στο πατρόν και στην εφαρµογή. Όσο για την κυρίαρχη τάση για τις νύφες; Η συµβουλή µου είναι να επιλέγουν ένα νυφικό που να ταιριάζει στον σωµατότυπο και στην προσωπικότητά τους. Μόδα είναι αυτό που επιλέγουν να τους ταιριάζει και να αναδεικνύει το στυλ τους!

Ποια χαρακτηριστικά είναι εκείνα που κάνουν τα νυφικά Antonio Garandi ξεχωριστά και ιδιαίτερα;

Το τέλειο πατρόν, η άψογη εφαρµογή και η µεγάλη γκάµα σχεδίων. Προσέχω πάντα την υψηλή ποιότητα υφασµάτων και πολύτιµων λίθων που διακοσµούν τα νυφικά αλλά και τα βραδινά φορέµατα Antonio Garandi.

Info

γάμος

Oίκος Νυφικών Υψηλής Ραπτικής, Antonio Garandi: Οδός Παπαϊωάννου 35, Nέο Ηράκλειο,

τηλέφωνο για ραντεβού 210 2770660, antoniogarandi.com, email: antoniogarandi@gmail.com