Τζώρτζια Γεωργίου: «Θέλω ο γάμος µου να έχει τούλια, πούπουλα και 19 παρανυφάκια!»

Το κορίτσι των ΚουΚου μίλησε αποκλειστικά για πολλά!

Τζώρτζια Γεωργίου: «Θέλω ο γάμος µου να έχει τούλια, πούπουλα και 19 παρανυφάκια!»

Η Τζώρτζια Γεωργίου, το πιο...«Κου Κου» κορίτσι από την οµώνυµη παρέα του πρωινού του STAR, ποζάρει σαν νύφη µόνο για το YOU, αποκαλύπτει άγνωστα µυστικά από τα καλλιστεία του 2012 όπου βγήκε Μις Κύπρος και από τα backstage του «GNΤM», τα οποία κάλυπτε τους προηγούµενους µήνες.

Δηλώνει ελεύθερη και έτοιµη να µπει σε µια νέα σχέση, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόµενο του γάµου. 19 φορές έχει γίνει παράνυφος, πρώτη φορά όταν ήταν 6 χρόνων, έχει µάθει τη διαδικασία απ’ έξω κι ανακατωτά...

Τζώρτζια Γεωργίου star

Mεταξωτό γοργονέ ΝΥΦΙΚΟ, με απλικέ δαντέλα και χειροποίητο κέντημα με πολύτιμα κρύσταλλα, Anastasios Tranoulis, tranoulis.gr

Έκανες παρέες στο σχολείο; Με τα αγόρια είχες σουξέ;

Παρέα στο σχολείο έκανα συνήθως µε αγόρια γιατί ταίριαζε περισσότερο το χιούµορ µας, χωρίς όµως να σηµαίνει πως είχα σουξέ! Δεν ήµουν ποτέ η ωραία του σχολείου, δεν µε έβλεπαν ποτέ σαν κορίτσι, ήµουν απλώς άλλος ένας φίλος τους. Με στενοχωρούσε που δεν µε πλησίαζε κανένα αγόρι παρά µόνο για να µε κάνει φίλη του!

Το ύψος σου ήταν... ευχή ή κατάρα; Άρεσες περισσότερο εξαιτίας αυτού ή όχι;

Το ύψος µου µάλλον ήταν κατάρα όσο καιρό ήµουν στο σχολείο. Ήµουν πάντα το κορίτσι που ξεχώριζε λόγω αυτού, κάτι το οποίο δεν µου άρεσε καθόλου, γιατί πολλές φορές τα παιδάκια έκαναν πλάκα και σίγουρα µε έφερνε σε δύσκολη θέση. Και σαφώς ήταν και ένας από τους λόγους που δεν µε φλέρταραν τα αγόρια γιατί ήµουν πάντα πιο ψηλή. Είµαι σίγουρη πως τρόµαζαν τα αγοράκια!

Ήσουν το κοριτσάκι που ονειρευόσουν να φορέσεις νυφικό;

Δεν ξέρω αν το ονειρευόµουν, ξέρω σίγουρα πάντως πως έχω ντυθεί παρανυφάκι 19 φορές στη ζωή µου, φορώντας το πρώτο νυφικό σε ηλικία 6 χρόνων.

Μεγαλώνοντας πώς αποφάσισες να σπουδάσεις ψυχολογία;

γαμπρός

Χειροποίητο ΚΟΣΤΟΥΜΙ ποιότητας Super 120, ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ και ΠΑΠΙΓΙΟΝ, όλα G.Papadogamvros ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, Migato

Ήµουν από τα παιδιά που δεν µπορούσα να αποφασίσω µε τι ήθελα να ασχοληθώ. Το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να βάζεις ένα νεαρό παιδί, σε ηλικία µόλις 17 χρόνων, να διαλέξει µε τι θα ασχολείται για το υπόλοιπο της ζωής του. Απλώς προέκυψε αυτό, χωρίς να σηµαίνει βέβαια πως δεν προσπάθησα για να το κερδίσω. Νοµίζω τελικά πως δεν θα γινόµουν ποτέ µια καλή ψυχολόγος, οπότε µάλλον καλύτερα που έχω αλλάξει πορεία.

Ψυχολόγησες ποτέ κάποιον σύντροφό σου;

Ποτέ! Το µόνο που µπορώ να κάνω µε τους συντρόφους µου είναι να τους παρατηρώ! Και αυτό µε έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να µπορώ να ξέρω από πολύ νωρίς, από την αρχή κιόλας, αν αυτός ο άνθρωπος µου ταιριάζει ή όχι και κάνει πάντα πιο εύκολη τη συνέχεια.

Έχεις ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου;

Τζώρτζια Γεωργίου συνέντευξη περιοδικο YOU

ΝΥΦΙΚΟ σε boho στυλ με ιδιαίτερη δαντέλα και τούλι, κεντημένο με κρύσταλλα και πέρλες και μακρύ πέπλο, Maribel, maribel.gr ΠΕΔΙΛΑ, Migato ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, Gofas

Σαφώς και έχω ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου και νιώθω πολύ χαρούµενη που το έχω κάνει! Αν ο καθένας από εµάς αποφάσιζε να δουλέψει λίγο µε τον εαυτό του, πίστεψέ µε ο κόσµος µας θα ήταν πολύ καλύτερος.

Υπήρχε κάποιο περιστατικό από τα Καλλιστεία που δεν µάθαµε ποτέ;

Σαφώς και υπάρχει παρασκήνιο και σίγουρα ποτέ δεν είναι αρκετό.

Υπήρχε κορίτσι που δεν είδαµε ποτέ στα πρώτα δοκιµαστικά, κανένας από εµάς, και εµφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στην τελική 20άδα παίρνοντας τίτλο! Αυτό µπορώ να το χαρακτηρίσω το λιγότερο άδικο...

Παρότι «Μις Κύπρος 2012», είχες αµφιβολίες αν θα τα κατάφερνες ως µοντέλο στην Ελλάδα;

Τζώρτζια Γεωργίου

ΝΥΦΙΚΟ σε γοργονέ γραμμή από ολοκέντητο ροζ-nude τούλι και απλικαρισμένη κιπούρ δαντέλα, Helena Kyritsi, helenakyritsi.gr ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, Gregio, gregioeshop.gr

Δεν πήγα στα Καλλιστεία για να δουλέψω µετέπειτα ως µοντέλο, πίστευα πως θα ήταν ίσως πιο εύκολο να δουλέψω στην τηλεόραση που ήταν και αυτό που µε ενδιέφερε περισσότερο. Αν έκανα και κάποιες δουλειές ως µοντέλο ακόµα καλύτερα.

Σε πειράζει που µεγάλη µερίδα του κοινού σε έµαθε ως το «κορίτσι της Ελληνοφρένειας»;

Με πείραζε και ακόµα µε πειράζει. Δεν µου αρέσει καθόλου που µε ακολουθεί η ταµπέλα «η Κύπρια της Ελληνοφρένειας». Σαφώς και αυτή η εκποµπή µπορεί να ήταν η αρχή της µετέπειτα πορείας µου, αλλά έχω και όνοµα και επίθετο! Κύπρια είµαι σίγουρα, της «Ελληνοφρένειας» δεν ξέρω!

Έχεις πει πως το τέλος της εκποµπής ήρθε σαν λύτρωση. Γιατί;

Κρατερός Κατσουλης

ΝΥΦΙΚΟ, από δαντέλα κορδονέ με χειροποίητο κέντημα στο ντεκολτέ και άνοιγμα στα μανίκια, Anastasia Aravani Βridal Couture, anastasiaaravani.com ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, Rebecca, Assourmadjian

Γιατί είχα φτάσει σε ένα σηµείο που νοµίζω δεν είχα κάτι παραπάνω να δώσω και σίγουρα δεν είχα τίποτε άλλο να πάρω. Είχα αποφασίσει να φύγω και µε το τέλος της σεζόν θα το έκανα έτσι κι αλλιώς, αλλά µε πρόλαβαν τα γεγονότα. Χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι χάρηκα που κόπηκε η εκποµπή.

Μέσα σε ενάµιση χρόνο άλλαξες τρεις φορές τηλεοπτική στέγη. Δυσκολεύτηκες να προσαρµοστείς;

Είµαι άνθρωπος που προσαρµόζεται πάρα πολύ εύκολα, χωρίς όµως αυτό να σηµαίνει πως δεν είχα άγχος και ανασφάλεια για το τι επρόκειτο να αντιµετωπίσω. Το ότι άλλαξα τρεις φορές τηλεοπτική στέγη µέσα σε έναν χρόνο δεν ήταν και ό,τι καλύτερο µπορούσε να µου συµβεί, γιατί είχα µεγάλη αγωνία για το τι θα ακολουθούσε − νέο περιβάλλον, καινούριοι άνθρωποι, χρόνος για να δηµιουργηθεί σχέση εµπιστοσύνης και ασφάλειας ξανά.

Η συνεργασία µε τη Σάσα Σταµάτη τι γεύση σου άφησε;

περιοδικο You

NYΦΙΚΟ σε βικτoριανό στυλ με δαντέλα και σατέν φόδρα, LKC by Loukia Kyriakou, loukiakyriakou.com ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ από χρυσό K18 με μαργαριτάρια, Al’oro Jewellery

Την καλύτερη! Ακόµα µιλάω µε τη Σάσα. Στενοχωρήθηκα πολύ για την ίδια, που κόπηκε η εκποµπή της, αλλά αµέσως ένιωσα ανακούφιση για µένα, γιατί θα µπορούσα να είµαι ακόµα εκεί, και απλώς θα έβλεπα το ίδιο σενάριο να επαναλαµβάνεται αφού έναν χρόνο πριν είχε κοπεί η «Ελληνοφρένεια» και σαφώς ήταν κάτι το οποίο δεν θα ήθελα µε τίποτα να ξαναπεράσω.

Η µετάβαση από µια εκποµπή του Σαββατοκύριακου σε ένα καθηµερινό πρωινό ήταν δύσκολη;

Είναι απλώς κάτι άλλο! Διαφορετικοί ρυθµοί και τρόπος δουλειάς. Είχα µάθει να ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι! Είχα πει κάποια στιγµή πως εγώ δεν θα µπορούσα ποτέ να ξυπνάω τόσο νωρίς και να δουλέψω σε πρωινό και όµως να που γίνεται!

Πόσο... «Κου Κου» άτοµο θα έλεγες ότι είσαι;

παρουσιάστρια

NYΦΙΚΟ, από σταθερό σατινέ στολισμένο με παγέτες στο μπούστο, Diamond Creations KOΛΙΕ από λευκόχρυσο Κ14 και ζιργκόν, Al’oro Jewellery

Υπάρχει «Κου Κου» µέτρο; Αν πούµε, λοιπόν, πως οι πιο Κου Κου της παρέας είναι η Κατερίνα και ο Κρατερός, θα πω πως είµαι η αµέσως επόµενη. Και ζητάω συγγνώµη από τα υπόλοιπα παιδιά του πάνελ που αυτο-ορίστηκα!

Με την παρέα στην εκποµπή έχετε δέσει;

Με τον Γιώργο ήµασταν φίλοι έτσι κι αλλιώς από πριν. Με τη Μαριλού και τον Στέφανο όλο και κάπου είχαµε συναντηθεί στο παρελθόν εκτός, οπότε όταν πήγα στο δοκιµαστικό ένιωσα αµέσως άνετα και οικεία. Σε αυτό βοήθησαν, βέβαια, και η Κατερίνα και ο Κρατερός. Αυτό, όµως, που νοµίζω πως µας έχει φέρει πιο κοντά όλους είναι τα γυρίσµατα της «Βίλας Αµαρτία» που πραγµατικά γελάµε πολύ.

Υπήρχαν φορές που δεν... άκουσες το ξυπνητήρι;

Εννοείται! Ζω και ξυπνάω µε αυτό τον φόβο κάθε µέρα. Έχει τύχει να αργήσω, προσπάθησα να το καλύψω κάπως για να µην το µάθουν οι υπόλοιποι, σαν καινούρια που ήµουν στη δουλειά, µε αποτέλεσµα να βγω σχεδόν άβαφη και να µε ρωτάνε όλοι τι έχω κάνει στο πρόσωπό µου.

Καλύπτοντας τα backstage του «GNTM», θυµάσαι περιστατικά πίσω από τις κάµερες;

παρουσιάστρια γάμος

ΝΥΦΙΚΟ από κεντημένες γαλλικές δαντέλες Chantilly και μεταξωτά τούλια, Νella Ioannou Haute Couture, nellaioannou.com ΠΕΔΙΛΑ, Gucci, Kαλογήρου ΚΟΡΔΕΛΑ στα μαλλιά με φτερό, Κaterina Karoussos

Θυµάµαι τα κορίτσια να έρχονται και να προσπαθούν να µου αποσπάσουν πληροφορίες για το τι γίνεται έξω από το σπίτι, το πώς τις βλέπει ο κόσµος, τι σχόλια δέχονται κι αν είναι αγαπητές ή όχι.

Σε αναγνωρίζουν στον δρόµο; Υπάρχουν φορές που σε έχουν µπερδέψει µε κάποια άλλη;

Με αναγνωρίζουν πολλές φορές στον δρόµο. Δεν µε έχουν µπερδέψει µε κάποια άλλη, αλλά έχει τύχει να µε σχολιάζουν µπροστά µου και να µε δείχνουν νοµίζοντας πως δεν τους ακούω και δεν τους βλέπω. «Α, αυτή είναι; Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο!», είπε ένας άντρας µε σηκωµένο δάχτυλο!

νυφικό παρουσιάστρια star

NΥΦΙΚΟ της σειράς Princess 2019 με δαντέλα κορδονέ ιταλικής προέλευσης στο μπούστο, τούλινες φούστες και δαντέλα κορδονέ στο τελείωμα, κεντημένο με κρύσταλλα, Antonio Garandi, antoniogarandi.com KOΥΑΦ, Κaterina Karoussos ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, Gofas ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ, Vagenas Flowers Peiraias

Είχες στέψει την Άννα Αµανατίδου ως «Μις Θεσσαλία». Πώς ήταν όταν την ξαναείδες στο «GNTM»;

Θυµάµαι πως από το τρέιλερ κιόλας του παιχνιδιού είχε έρθει η ίδια να µου θυµίσει εκείνη τη µέρα! Ήταν ένα αρκετά ήσυχο και συνεσταλµένο παιδί και φάνηκε πως µέσα στο παιχνίδι εξελίχθηκε και ωρίµασε µε τον καλύτερο τρόπο που θα µπορούσε, επαγγελµατικά µιλώντας πάντα, γιατί δεν είµαστε κοντά ώστε να µπορώ να έχω άποψη για τον χαρακτήρα της.

Θα δήλωνες συµµετοχή σε ένα αντίστοιχο reality αν ξεκινούσες τώρα την καριέρα σου ως µοντέλο;

Είχαν δηλώσει συµµετοχή για µένα οι φίλοι µου στο πρώτο «Next Top Model» που είχε γίνει και είχα φτάσει ένα βήµα λίγο πριν µπούµε στο σπίτι. Δεν το είχα πει στους γονείς µου µέχρι τη µέρα που µε φώναξαν για την επόµενη φάση. Ήµουν, όµως, ανήλικη και οι γονείς µου δεν µε άφησαν να προχωρήσω!

Δέχτηκες ποτέ προτάσεις γάµου; Έχεις φτάσει κοντά στον γάµο;

Τζώρτζια Γεωργίου στην φωλιά των κουκου

ΝΥΦΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ, «with delicate design by Georgia Ntatou for romantic souls», chic-mess.gr ΠΕΔΙΛΑ, Verde ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, Gregio, gregioeshop.gr KOΥΑΦ, Κaterina Karoussos

Το πιο κοντά που έχω φτάσει είναι πρόταση συγκατοίκησης, που δεν έχω κάνει ακόµα στη ζωή µου, οπότε, σκέψου πόσο µακριά είναι µια πρόταση γάµου!

Είσαι µόνη σου αυτήν την περίοδο;

Είµαι µόνη µου, χωρίς όµως αυτό να σηµαίνει πως το απολαµβάνω κιόλας! Θα ήθελα να έχω έναν σύντροφο και µια υγιή σχέση, µε ό,τι µπορεί να συνεπάγεται αυτό!

Οι γονείς σου σε πιέζουν να παντρευτείς, µε δεδοµένο πως στην Κύπρο οι κοπέλες παντρεύονται σε µικρότερη ηλικία;

Δεν µε πιέζουν λεκτικά αλλά καταλαβαίνω πως καµιά φορά τούς απασχολεί το γεγονός πως δεν ξέρουν τι κάνω στην προσωπική µου ζωή. Μπορεί να έχω φιλική σχέση µε τους γονείς µου, όµως αυτό δεν σηµαίνει πως θα µιλήσω για τα ερωτικά µου και αυτό τους κάνει να αναρωτιούνται τι κάνω λάθος και είµαι µόνη µου.

Η οικογένεια και τα παιδιά είναι στα σχέδιά σου;

Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά όχι απλώς για να κάνω αλλά για να συνεχίσω το υπόλοιπο της ζωής µου σε αυτό το µοτίβο µε τον άνθρωπό µου!

Πώς φαντάζεσαι τον γάµο σου, όταν έρθει µε το καλό;

Με πολλά τούλια, πούπουλα και 19 παρανυφάκια όλα στην ηλικία των 6 ετών!