7 αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με μεγάλη διαφορά ηλικίας!

Κόντρα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν!

7 αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με μεγάλη διαφορά ηλικίας!

Αυτήν την φορά σας παρουσιάζουμε 7 αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά η σχέση τους είναι αξιολάτρευτη και πήγαν κόντρα σε κάθε αρνητικό σχόλιο που δεχόντουσαν!

Όπως λένε, η αγάπη χρόνια δεν κοιτά και αυτή είναι η αλήθεια, καθώς αν στο ζευγάρι υπάρχει χημεία και έρωτας όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.

Έτσι αυτήν την φορά μιλάμε για ζευγάρια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

No1. Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού

Κώστας Βουτσάς Αλίκη Κατσαβού

Οι δυο τους έχουν 50 χρόνια διαφορά ηλικίας, αλλά η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη που μάλιστα τον έκανε ξανά μπαμπά στα 84 χρόνια του. Έτσι ο μικρός Φοίβος και η αγαπημένη του Αλίκη είναι πλέον το στήριγμα του γνωστού ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

Νο2. Νίκος Γαλανός και Έλενα Σαγανά

Νίκος Γαλανός Έλενα Σαγανά

Το ζευγάρι έχει 30 χρόνια διαφοράς! Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

No.3 Στάθης Ψάλτης και Χριστίνα Ψάλτη

Στάθης Ψάλτης Χριστίνα Ψάλτη

Τα χρόνια που τους χώριζαν ήταν 22 όμως ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του δεν είχαν μάτια παρά ο ένας για τον άλλο, μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής εκείνου. Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017!

Νο.4 Φώτης Μεταξόπουλος και Σοφία Τρανά

Φώτης Μεταξόπουλος Σοφία Τρανά

44 τα χρόνια που τους χωρίζουν όμως η 36χρονη Σοφία αποκαλεί τον 80χρονο θρυλικό χορευτή «πρίγκιπα» της και ονειρεύεται να του χαρίσει ένα παιδί.

Νο.5 Γιώργος Βογιατζής και Νάντια Σκόριτς

Γιώργος Βογιατζής Νάντια Σκόριτς

Ο 70χρονος ηθοποιός που ερμηνευσε τον ρόλο του "Ιωσήφ" στη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σέρβικης καταγωγής καλλονή. Χωρίς να είναι ξεκάθαρη η ηλικία της Ντιάνα, λέγεται ότι η διαφορά μεταξύ τους αγγίζει τα 30 χρονια.

No.6 Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα

Γιάννης Κούστας Δήμητρα Μέρμηγκα

Εκείνος 60 ετών εκείνη 24. Στα 36 χρόνια, λοιπόν η διαφορά ανάμεσα στον πρόσφατα διαζευγμένο επιχειρηματία και τη νεαρή καλλονή που δηλώνει τρελά ερωτευμένη και είπε ήδη το "Ναι". Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ήδη σε μια γιορτή υπερπαραγωγή στο Island

Νο.7 Γιώργος Οικονόμου και Κυβέλη Μελετοπούλου

Γιώργος Οικονόμου Κυβέλη Μελετοπούλου

32 χρονια διαφοράς για τον 63χρονο εφοπλιστή και την καλλονή αγαπημένη του η οποία του έχει ήδη χαρίσει το έκτο του παιδί. Για την ιστορία, η Κυβέλη ήταν κολλητή της κόρης του Οικονόμου.

Επίσης, δείτε ακόμη 22 διάσημα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας!

Οι γάµοι που άφησαν εποχή! Έρωτες της ελληνικής showbiz που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας!

Έρωτες που κατέληξαν στα σκαλιά της εκκλησίας για τα µεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής showbiz. Οι νύφες, οι γαµπροί και οι άγνωστες ιστορίες τους. Αυτοί είναι οι γάμοι που άφησαν εποχή!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικο You

Φωτογραφίες: Ευχαριστούµε τον Μάκη Δελαπόρτα για την παραχώρηση του υλικού από τις βιογραφίες γνωστών Ελλήνων ηθοποιών.

Ζωή Λάσκαρη & Πέτρος Κουτουµάνος

Ζωή Λάσκαρη & Πέτρος Κουτουμάνος

Το µοιραίο θηλυκό του ελληνικού κινηµατογράφου ήταν µόλις 22 χρονών όταν θα γνωρίσει σε παρέα κοινών φίλων τον επιχειρηµατία Πέτρο Κουτουµάνο. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος και έναν χρόνο µετά, τον Οκτώβριο του 1967, θα παντρευτούν στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Ο γάµος θα γίνει πρωτοσέλιδος στις εφηµερίδες της εποχής, αλλά θα λήξει άδοξα πέντε χρόνια αργότερα. Θα αποκτήσουν µαζί µια κόρη, τη Μάρθα.

Δηµήτρης Παπαµιχαήλ & Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δημήτρης Παπαμιχαήλ & Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τον Ιανουάριο του 1965 θα γίνει ο πιο πολυσυζητηµένος γάµος της ελληνικής showbiz. Μια βροχερή Δευτέρα στους Δελφούς, Αλίκη και Δηµήτρης θα παντρευτούν µε δρακόντεια µέτρα ασφαλείας, αφού οι θαυµαστές τους είχαν φτάσει µε πούλµαν από όλη την Ελλάδα. Το Givenchy νυφικό της ήταν ραµµένο στην Ελλάδα από τη µοδίστρα Νίτσα, µε εγκεκριµένο πάντως πατρόν από τον γαλλικό οίκο.

Τζένη Καρέζη & Κώστας Καζάκος

Τζένη Καρέζη & Κώστας Καζάκος

Κατά τη διάρκεια µιας παρτίδας τάβλι στα διαλείµµατα γυρισµάτων της ταινίας «Κονσέρτο για πολυβόλα», ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν έναν χρόνο µετά, στο τέλος του καλοκαιριού του 1968, να παντρευτούν στην Αθήνα. Ο γάµος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, η νύφη έφτασε µε τα πόδια στην εκκλησία και αντί να κάνουν µια µεγάλη δεξίωση, αποφάσισαν µαζί µε λίγους φίλους να το γιορτάσουν στη βεράντα του σπιτιού τους.

Λάµπρος Κωνσταντάρας & Φιλιώ Κεκάτου

Γαµπρός στα 58 του χρόνια ντύθηκε για δεύτερη φορά ο µπον βιβέρ του ελληνικού σινεµά Λάµπρος Κωνσταντάρας το 1971. Με τη σύζυγό του Φιλιώ Κεκάτου τους χώριζαν 25 χρόνια διαφοράς, αλλά υπήρξε µέχρι το τέλος της ζωής του µια υπέροχη σύντροφος.

Μαίρη Χρονοπούλου & Δήµος Μπότσαρης

Μαίρη Χρονοπούλου & Δήμος Μπότσαρης

Γάµος-εξπρές αφού κράτησε µόλις 48 ώρες. Η Μαίρη Χρονοπούλου παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 1975 τον δηµοσιογράφο και µετέπειτα δήµαρχο Σπάτων Δήµο Μπότσαρη σε έναν γάµο επεισοδιακό από το πρώτο λεπτό. Η ηθοποιός επέλεξε ένα βραδινό άσπρο φόρεµα της Νταίζης Αντωνοπούλου ως νυφικό, αλλά µέχρι να φτάσει στην εκκλησία το αυτοκίνητό της πολιορκήθηκε από τους θαυµαστές της

Ζωζώ Σαπουντζάκη & Γιώργος Χατζηπαρασκευάς

 Ζωζώ Σαπουντζάκη & Γιώργος Χατζηπαρασκευάς

Πριν γίνει η γνωστή σταρ όπου έπιναν από το γοβάκι της σαµπάνια, η νεαρή Ζωζώ παντρεύτηκε τον γιατρό Γιώργο Χατζηπαρασκευά στη Θεσσαλονίκη. Η νύφη έφτασε άβαφη στην εκκλησία του Αγίου Δηµητρίου, ενώ οι καλεσµένοι στον γάµο ξεπερνούσαν τις τρεις χιλιάδες! Η ηθοποιός έχει πει σε συνεντεύξεις της ότι δεν ήθελε αυτόν τον γάµο αλλά επέµενε η µητέρα της που ήθελε να τη δει παντρεµένη µε έναν µεγάλο επιστήµονα!

Ζωζώ Σαπουντζάκη & Ανδρέας Πολίτης

Ζωζώ Σαπουντζάκη & Ανδρέας Πολίτης

Η Ζωζώ είχε ερωτευτεί παράφορα τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη, γι’ αυτόν τον λόγο έµειναν παντρεµένοι και ερωτευµένοι για 23 ολόκληρα χρόνια µέχρι εκείνος να «φύγει» από τη ζωή. Ο γάµος τους έγινε τη δεύτερη µέρα του Πάσχα τον Μάιο του 1973 στον Άγιο Δηµήτριο Λουµπαδιάρη και το δαντελένιο νυφικό είχε ράψει ο σχεδιαστής Φώτης Πετρόπουλος. Οι δηµοσιογράφοι εκείνη την εποχή δεν απέκλειαν να ήταν ήδη έγκυος η ηθοποιός. Όπως και η ίδια αποκάλυψε στη συνέχεια, απέβαλε όταν ήταν τεσσάρων µηνών.

Ρένα Βλαχοπούλου & Γιώργος Λαφαζάνης

Ρένα Βλαχοπούλου & Γιώργος Λαφαζάνης

Τρίτος και τυχερός γάµος για τη Ρένα Βλαχοπούλου µε τον επιχειρηµατία µε τον οποίο έζησαν µαζί για 39 χρόνια! Ο γάµος τους τον Σεπτέµβριο του 1967 στη Μητρόπολη Αθηνών ήταν το κοσµικό γεγονός της χρονιάς και επειδή ήταν ανοιχτός, εκτός από φίλους και συναδέλφους, έκλεισε όλο το Σύνταγµα από θαυµαστές της που ήθελαν να δουν το µυστήριο από κοντά. Αντί νυφικού η ηθοποιός φόρεσε ένα µεταξωτό λευκό φόρεµα και λουλούδια στα µαλλιά

Κώστας Χατζηχρήστος & Καίτη Ντιριντάουα

Κώστας Χατζηχρήστος & Καίτη Ντιριντάουα

Την πληθωρική ηθοποιό και καλλονή Καίτη Οικονόµου (µε καλλιτεχνικό ψευδώνυµο Ντιριντάουα) θα παντρευτεί ο ηθοποιός τον Σεπτέµβριο του 1959. Οι εφηµερίδες της εποχής πριν και µετά τον γάµο είχαν αφιερώµατα στο ζευγάρι.

Ντίνος Ηλιόπουλος & Χίλντεγκαρντ

 Ντίνος Ηλιόπουλος & Χίλντεγκαρντ

Ο... Έλληνας Φρεντ Αστέρ θα παντρευτεί την αυστριακής καταγωγής καλλονή χορεύτρια Χίλντα το καλοκαίρι του 1964. Οι φήµες έλεγαν ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσµατα της ταινίας «Κάτι να καίει». Η σύζυγος του Ντίνου Ηλιόπουλου ήταν µια καλλονή και εκείνος πολύ ερωτευµένος µαζί της. Η κόρη του Εβίτα µάλιστα έχει εκµυστηρευτεί ότι στο αυτοκίνητο που τη µετέφερε στην εκκλησία, είχε φροντίσει να είναι γεµάτο µέχρι και στα καθίσµατα µε κόκκινα τριαντάφυλλα!

Δηµήτρης Παπαµιχαήλ & Νανά Ειλικρινή

Δημήτρης Παπαμιχαήλ & Νανά Ειλικρινή

Λίγα χρόνια µετά το διαζύγιό του µε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το 1975 ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, την οποία αναφέρει και στη βιογραφία του ως «πυροσβέστη» αφού κατόρθωνε να ηρεµεί τον ευέξαπτο χαρακτήρα του. Η Νανά Ειλικρινή ήταν πολύ στενή φίλη και µε την Αλίκη. Πήραν διαζύγιο το 1990.

Θανάσης Βέγγος & Ασηµίνα

Θανάσης Βέγγος & Ασημίνα

Τη λατρεµένη του σύζυγο τη γνώρισε ο «καλός µας άνθρωπος» στα γυρίσµατα της ταινίας «Δράκος» το 1956. Θα παντρευτούν λίγους µήνες µετά και θα παραµείνουν µαζί για 54 ολόκληρα χρόνια, µέχρι τη στιγµή που εκείνος «έφυγε» από τη ζωή.

Άννα Φόνσου & Κώστας Παλτόγλου

 Άννα Φόνσου & Κώστας Παλτόγλου

Ήταν µόλις 19 ετών όταν η νεαρή τότε ηθοποιός παντρεύτηκε τον θεατρικό επιχειρηµατία µε κουµπάρα την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το µυστήριο έγινε µια Πέµπτη την άνοιξη του 1962 στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι, µε πολλά απρόοπτα. Λόγω της κουµπάρας, η οδός Σκουφά αποκλείστηκε, οι θαυµαστές µπήκαν στην εκκλησία και το µυστήριο διεκόπη δύο φορές!

Μάρθα Καραγιάννη & Μίµης Στεφανάκος

Μάρθα Καραγιάννη & Μίμης Στεφανάκος

Ο γόης των γηπέδων και ποδοσφαιριστής του Ολυµπιακού και η γόησσα της µικρής οθόνης παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1960 στην Κυψέλη. Το δαντελένιο νυφικό της Μάρθας Καραγιάννη είχε ράψει ο οίκος Κουδούνη και τα περιοδικά της εποχής µιλούσαν µήνες για το ευχάριστο γεγονός. Επιστέγασµα ενός ειδυλλίου που είχε κρατήσει για χρόνια!

Σµαρούλα Γιούλη & Βαγγέλης Λειβαδάς

Σμαρούλα Γιούλη & Βαγγέλης Λειβαδάς

Ένας απο τους πιο λαµπερούς γάµους της εποχής. Την άνοιξη του 1957 η ηθοποιός παντρεύεται τον µετέπειτα θεατρικό επιχειρηµατία Βαγγέλη Λειβαδά. Είχαν γνωριστεί έναν χρόνο πριν, όταν εκείνος ήταν ακόµη έφεδρος ανθυπολοχαγός. Κουµπάροι τους ο Μίµης Φωτόπουλος και ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Νίκος Δαδινόπουλος & Μαίρη Ευαγγέλου

Νίκος Δαδινόπουλος & Μαίρη Ευαγγέλου

Η τηλεοπτική Ρένα και ο Νίκος της πασίγνωστης σειράς «Λούνα Παρκ». Πρώτα υπήρξαν τηλεοπτικό ζευγάρι –ο γάµος το 1977 στο σίριαλ έκανε ρεκόρ τηλεθέασης– και δύο χρόνια µετά έγιναν και πραγµατικό ζευγάρι στη ζωή. Ο κόσµος άλλωστε τους ήθελε να είναι συνέχεια µαζί, ταυτίζοντας τη µυθοπλασία µε την πραγµατικότητα.