Εδώ θα τυπώσεις τα πιο όμορφα προσκλητήρια για τον γάμο σου!

Εδώ θα τυπώσεις τα πιο όμορφα προσκλητήρια για τον γάμο σου!

Τι στυλ θα έχει ο γάμος σου; Κλασικός, παραδοσιακός, κοσμικός ή εκκεντρικός; Όποιο ύφος κι αν επιλέξεις, στο “Πρωτότυπον” θα βρεις τα προσκλητήρια που θα ολοκληρώσουν τέλεια το γαμήλιο project σου! Εδώ κάθε προσκλητήριο μετουσιώνεται από ένα απλό χαρτί σε μια ζωντανή σύνθεση, βασισμένη στην ποιότητα και την αίσθηση πολυτέλειας.

πρωτοτυπον προσκλητήρια

Φάκελος σε nude χαρτί με πολύ ιδιαίτερη υφή , λαμιναρισμένη κάρτα 600g, με letterpress εκτύπωση κειμένου και roz gold foil ονόματα & ιβουάρ περλέ βουλοκέρι με τα αρχικά του ζευγαριού.

Πιο συγκεκριμένα θα βρεις φακέλους και κάρτες από υψηλής ποιότητας χαρτί πάνω στα οποία θα τυπώσεις όλες τις λεπτομέρειες για την ομορφότερη μέρα της ζωής σου! Best sellers είναι οι κομψές χρυσοτυπίες ονομάτων και σχεδίων, αλλά και τα αρχικά των ονομάτων της νύφης και του γαμπρού πάνω σε βουλοκέρι, για ένα πιο επίσημο στυλ!

πρωτοτυπον προσκλητήρια γάμου

Φάκελος σε blue navy premium χαρτί με λαμιναρισμένη κάρτα 600g, χρυσοτυπία ονομάτων & χρυσό βουλοκέρι με τα αρχικά του ζευγαριού.

Όπως εξηγούν οι ιδιοκτήτες Μιχάλης & Αντώνης Περιμένης, “η αγάπη μας για δημιουργία και η ανάγκη μας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, μας ώθησε να αναπτυχθούμε και να επεκταθούμε, πλαισιώνοντας το παραδοσιακό καλλιτεχνικό τυπογραφείο της οδού Θεμιστοκλέους με ένα σύγχρονο περιβάλλον στην οδό Σόλωνος, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σήμερα.

προσκλητήρια γάμου

Φάκελος σε λαδί ανάγλυφο χαρτί με offwhite κάρτα letterpress εκτύπωση κειμένου, έγχρωμο watercolor floral & empossed χρυσοτυπία γεωμετρικό σχέδιο και ονόματα.

Δημιουργήσαμε τους δικούς μας επιπλέον χώρους παραγωγής – atelier, έχοντας κοντά μας ανθρώπους που συνδυάζουν το μεράκι με την υψηλή τεχνική κατάρτιση, αναλαμβάνοντας έτσι, να ολοκληρώσουμε την πρόσκληση με μπομπονιέρα και είδη γάμου!”

πρωτοτυπον

Φάκελος σε offwhite exclusive χαρτί με κάρτα cotton 500g χρυσό letterpress εκτύπωση κειμένου, χρυσοτυπία ονομάτων & σχεδίου και χρυσοτυπία στον φάκελο.


Info: “Πρωτότυπον”, prototypon.gr, Σόλωνος 128, 106 81 Αθήνα, τηλ. 210 3818589,

Facebook: Πρωτότυπον

Instagram: prototypon.gr