Jennifer's σημαίνει μοναδικές δημιουργίες, φτιαγμένες ειδικά για εσάς με αγάπη και εμμονή στη λεπτομέρεια!

Jennifer's σημαίνει μοναδικές δημιουργίες, φτιαγμένες ειδικά για εσάς με αγάπη και εμμονή στη λεπτομέρεια!

Με 30 και πλέον χρόνια ενασχόλησης με την ραπτική νυφικών φορεμάτων sur mesure, στον Οίκο Jennifer's γνωρίζουμε καλά πως η κάθε νύφη επιθυμεί και αξίζει την ημέρα του γάμου της να ξεχωρίζει με την λάμψη της, αλλά και να νιώθει η ίδια όμορφα μέσα στο νυφικό που θα φοράει.

Κάθε μας collection θέλουμε να συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Παρέχουμε πλήρες νυφικό πακέτο, ενδύματα για παρανυφάκια, μπομπονιέρες, στέφανα, προσκλητήρια και στολισμό.

Jennifer γάμος

Το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας, ο χαρακτήρας της, το ύφος της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης παίζουν για εμάς καθοριστικό ρολό στην επιλογή του νυφικού φορέματος. Για φέτος, η collection Jennifer's 2020 χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα και ρομαντισμό, αφού οι δαντέλες και τα floral patterns έχουν, όπως πάντα, τον πρώτο λόγο. Τα υπέροχα retro - vintage γαμήλια φορέματα επιστρέφουν στη μόδα, όπως και το boho style για να δώσουν μια νότα άλλης εποχής στην εμφάνιση. Δεν λείπουν οι κλασικές ή χολιγουντιανές γραμμές που προσδίδουν αριστοκρατικό τόνο. Εξυπακούεται ότι στις προτάσεις μας περιλαμβάνονται minimal και λιτά νυφικά κάθε μήκους, καθώς και μοντέρνες έως εκκεντρικές ραφές που ξεφεύγουν από τον κανόνα του κλασικού νυφικού.

Jennifer

Για εμάς στον Οίκο Jennifer's κάθε μέλλουσα νύφη είναι μοναδική! Γι' αυτό θέλουμε το γαμήλιο φόρεμα που θα την βοηθήσουμε να επιλέξει και θα ράψουμε στα μέτρα της να την αναδεικνύει, να της χαρίζει άνεση και να τραβάει τα βλέμματα!

Τα νυφικά μας διατίθενται προς αγορά ή ενοικίαση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.jennifers.gr ή ακολουθήστε μας στα social media στο @jennifersgr.