Backstage beauty!

Backstage beauty!

Λίγο πριν τη φωτογράφισή της για το αφιέρωµα «Wedding Issue» του YOU και καταφέραµε να «κλέψουµε» µερικά καρέ από τη νυφική προετοιµασία της πανέµορφης ηθοποιού, Ναταλίας Κηρύκου, που επιµελήθηκε ο hair expert και makeup artist, Γιώργος Καρδάτος!

Η γλυκιά Ναταλία, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχηµένη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», αφέθηκε στα έµπειρα χέρια του hair expert και makeup artist Γιώργου Καρδάτου, ο οποίος δηµιούργησε 3 διαφορετικά beauty looks για τις ανάγκες της φωτογράφισης! Για το πρώτο νυφικό χτένισµα ο hair-guru επέλεξε ένα ανάλαφρο half up-half down hair-look σε κυµατιστό εφέ, το οποίο συµπλήρωσε µε ένα γήινο µακιγιάζ σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωµατικά βγάζοντας µια boho διάθεση.

Καρδάτος κομμωτήριο

Για το δεύτερο beauty look προτίµησε ένα girly makeup σε ροδακινί τόνους, που συνδύασε ιδανικά µε µια ροµαντική γαλλική πλεξίδα για τα µαλλιά της. Τέλος, στο τρίτο της look δηµιούργησε ένα κλασικό σινιόν, ενώ για το µακιγιάζ της κινήθηκε σε ροζ αποχρώσεις για τα βλέφαρα και τα χείλη, που έδεσαν τέλεια µε το υπόλοιπο look της.