10 επώνυμοι γάμοι με άρωμα Hollywood!

Αρθρογράφος: Μαρία Παπαθανασίου
Μαρία Παπαθανασίου
10 επώνυμοι γάμοι με άρωμα Hollywood!

Παραμυθένια σκηνικά, «πριγκιπικά» νυφικά, grande στολισμός που θα ζήλευε και η μεγαλύτερη κινηματογραφική υπερπαραγωγή, after wedding parties γεμάτα χλιδή και τα πιο λαμπερά ζευγάρια του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, που αντάλλαξαν παντοτινούς όρκους αγάπης. Κόντρα σε αυτή τη «σκληρή» εποχή της πανδημίας, θυμόμαστε τους πιο ονειρεμένους γάμους των τελευταίων δέκα χρόνων αλλά και όλα εκείνα που μας εντυπωσίασαν!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

ρουβάς και κάτια γάμος

Πότε: 4/7/2017

Πού: Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην έπαυλη του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη.

Love story: Ένωσαν τις ζωές τους ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς

Highlights: Τους καλεσμένους υποδεχόταν μια 30μελής συμφωνική ορχήστρα με κομμάτια των Μάνου Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η νύφη συνοδευόταν από τον μπαμπά της αλλά και από τέσσερις κοπέλες ντυμένες στα λευκά, οι οποίες έπαιζαν ένα κομμάτι του Μπαχ, με 3 βιολιά κι ένα φλάουτο.

Την παράσταση έκλεψε: Το λαμπερό ζευγάρι και τα τέσσερα παιδιά τους, η βουτιά που έκανε ο Σάκης από τη σκηνή στους καλεσμένους, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου που τραγούδησε το «Number 1».

Aντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ

Ρέμος και Υβόννη γάμος

Πότε: 17/9/2018

Πού: Κτήμα Κοντομηνά, Βαρυμπόμπη

Νυφικό: Minimal σε design ήταν της νύφης, Υβόννης Μπόσνιακ ενώ παρανυφάκι ήταν η κόρη τους, Ελένη Πασχαλίδη.

Love story: Έρωτας κεραυνοβόλος, με τους δυο τους να ξεκινούν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2010, μέσω κοινών φίλων.

Highlights: Ρομαντισμός στο φουλ! Η νύφη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε στον χώρο της τελετής μέσα σε μια παραδοσιακή βαρκούλα (στο κτήμα υπάρχει λίμνη), ενώ ακούγονταν κεφαλονίτικες καντάδες.

Την παράσταση έκλεψε: Η μουσική! Τη βραδιά ξεκίνησαν ο Γιώργος Θεοφάνους στο πιάνο, με τον Χρήστο Δάντη να ερμηνεύει το τραγούδι του ζευγαριού, το «Ένα τραγουδι ακόμα». Guest star ήταν ο Eros Ramazzotti, ενώ τραγούδησαν και οι Γλυκερία, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Κώστας Μακεδόνας, Δέσποινα Βανδή αλλά και το κουβανέζικο συγκρότημα «Los Cuban Boys».

Φίλιππος Λαιμός και Μαριάννα Γουλανδρή

Γουλανδρή και Λαιμός

Πότε: 11/2/2017

Πού: Ορθόδοξος Ναός της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου.

Νυφικό: Η Μαριάννα Γουλανδρή επέλεξε νυφικό Valentino και γόβες Louboutin.

Highlights: Η γαμήλια δεξίωση στο Syon House Park είχε θέμα «Το μαγεμένο δάσος κάτω από τη θάλασσα», με τον χώρο να μετατρέπεται σε δάσος με κλαδιά, κρεμαστούς πολυελαίους, εκατοντάδες κεριά, λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό!

Γουλανδρή γάμος

Την παράσταση έκλεψε: Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του event. Η οικογένεια του Νικόλαου Λαιμού, θέλοντας να εκφράσει την εκτίμησή του στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόσφερε στον Σύλλογο «Ελπίδα» ένα εκατομμύριο ευρώ.

Νικόλαος Γλύξμπουργκ και Τατιάνα Μπλάτνικ

Νικόλαος Γλυξμπουργκ γάμος

Πότε: 25/8/2010

Πού: Μονή Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες

Νυφικό: Angel Sanchez

Love story: Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Ελβετία. Ο γαμπρός ήταν φίλος των αδερφών της νύφης. Ακολούθησε ένα μακροχρόνιο φλερτ, που κράτησε δύο χρόνια, με ρομαντικά μηνύματα και λουλούδια.

Highlight: Η βασιλική ανθοστολισμένη άμαξα, στην οποία επιβιβάστηκε το ζευγάρι μετά το μυστήριο χαιρετώντας τον κόσμο, στη διαδρομή προς τη γαμήλια δεξίωση στο επιβλητικό κτήμα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών.

Την παράσταση έκλεψαν: Οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι, μεταξύ άλλων η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με τον Φελίπε και τη σύζυγό του Λετίθια, η βασίλισσα της Δανίας Μαγκρέτε και η αδελφή της πριγκίπισσα Βενεδίκτη, συνοδευόμενες από την πριγκίπισσα Μαίρη, σύζυγο του διαδόχου του θρόνου Φρέντερικ και του αδελφού του πρίγκιπα Χοακίμ.

Δημήτρης Θεοδωρίδης και Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα και Θεοδωρίδης

Πότε: 10/6/2017

Πού: Εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου.

Νυφικό: Celia Kritharioti και γόβες Sarah Jessica Parker

Love story: Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από δύο χρόνια σχέσης και μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου, σε ταξίδι τους στις Μαλδίβες.

Δούκισσα γάμος

Highlights: Στην εκκλησία τη νύφη συνόδευσε ο πατέρας της Νίκος Νομικός, ενώ, όπως ορίζει η παράδοση, η Δούκισσα φίλησε το χέρι της μητέρας του γαμπρού, Ελένης Κόκκαλη, και του συζύγου της, Σωκράτη Κόκκαλη. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι, το ζευγάρι οργάνωσε party, με τη Δούκισσα να εμφανίζεται με special γαμήλιο T-shirt, με τύπωμα με εκείνη και τον σύζυγό της σε σκίτσα.

Την παράσταση έκλεψε: Η γαμήλια δεξίωση σε γνωστό beach bar στον Πάνορμο, με guests το αγαπημένο γκρουπ Melisses.

Thomas Percy και Αναστασία Καίσαρη

Percy και Καίσαρη γάμος

Πότε: 2/12/2019

Πού: Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό

Νυφικό: Celia Kritharioti

Love story: Η πρώτη γνωριμία της κόρης του Κώστα Καίσαρη και του Βέλγου επιχειρηματία έγινε τον Αύγουστο του 2018 στη Σκιάθο, όταν βρίσκονταν σε «σκαφάτες» διακοπές, με κοινή παρέα.

Highlights: Η λαμπερή γαμήλια δεξίωση στο Ελληνικό, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της παλιάς αμερικανικής βάσης, με guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μουσικές από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Κέρκυρας. Την παράσταση έκλεψε: Το ονειρεμένο σκηνικό! Στον χώρο υπήρχε τεράστια σκηνή με φωτορυθμικά, τέσσερα μπαρ, κρεμαστοί πολυέλαιοι με λουλούδια και ντεκόρ με τεράστιες βεντάλιες - έργα τέχνης, που έμοιαζαν με τα κοσμήματα που σχεδιάζει η νύφη.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Nina Flohr

Φίλιππος Γλυξμπουργκ γάμος

Πότε: 14/12/2020

Πού: Δημαρχείο του Σεν Μόριτζ, Ελβετία

Love story: Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στην Ιθάκη, το καλοκαίρι του 2019, κρατώντας την είδηση μακριά από τη δημοσιότητα.

Highlights: Ο Φίλιππος είναι ένα από τα 17 βαφτιστήρια της πριγκίπισσας Diana, ενώ είναι οικονομικός αναλυτής της επενδυτικής εταιρείας Ortelius Capital Partners που έχει ιδρύσει ο αδερφός του, Παύλος.

Φίλιππος Γλυξμπουργκ

Την παράσταση έκλεψε: Το λιτό φόρεμα της νύφης και η low profile διαδικασία. O γάμος ήταν πολιτικός και ήταν παρόντες μόνο 2 μάρτυρες, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Thomas Flohr, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας VistaJet.

Αντώνης Σρόιτερ και Ιωάννα Μπούκη

Σρόιτερ και Μπούκη γάμος

Πότε: 8/7/2018

Πού: Εκκλησάκι της Παναγίας και του Αγίου Νικολάου, στο κτήμα Λυκάκη, στον Άγιο Στέφανο

Νυφικό: Celia Kritharioti

Love story: Είχε προηγηθεί ο πολιτικός γάμος τους το 2013

Highlights: Η ξαφνική μπόρα μετά το μυστήριο. Μετά τον γάμο, ακολούθησε η βάφτιση της μικρής τους κόρης, Παυλίνας, ενώ παρανυφάκι ήταν η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, Νάντια.

Την παράσταση έκλεψε: Το δεύτερο φόρεμα σε grecian γραμμή και αυτό σε design Celia Kritharioti που φόρεσε η νύφη στη γαμήλια δεξίωση σε γνωστό bar restaurant στο Ψυχικό.

Σταύρος Νιάρχος και Dasha Zhukova

Νιάρχος και Zhukova γάμος

Πότε: 17/12/2020

Πού: Δημαρχείο του Σεν Μόριτζ, Ελβετία

Love story: O Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η πρώην τού Roman Abrahamovich αρραβωνιάστηκαν το καλοκαίρι

Highlights: Το λαμπερό γαμήλιο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος για το σύνολο των εκδηλώσεων του γάμου ξεπέρασε τα 5,8 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Nίκος Κριθαριώτης και Ναστάζια Δαρίβα

Νίκος Κριθαριώτης και Ναστάζια Δαρίβα γάμος

Πότε: 28/9/2019

Πού: Εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό.

Νυφικό: Celia Kritharioti

Love story: Και οι δύο κινούνταν σε κοινούς επαγγελματικούς κύκλους, αφού η Ναστάζια είναι σχεδιάστρια μόδας, ενώ τον Μάρτιο του 2019 γεννήθηκε ο γιος τους.

Highlights: Η Ναστάζια έφτασε στην εκκλησία, που ήταν στολισμένη σε boho στυλ, μέσα σε καταιγισμό σφυριγμάτων από σκάφη, ενώ στον ουρανό εκτοξεύτηκαν ασημόσκονη και πολύχρωμες κορδέλες.

Νίκος Κριθαριώτης και Ναστάζια Δαρίβα

Tην παράσταση έκλεψε: O γιος του ζευγαριού ο μικρός Δημήτρης, ενώ ειδυλλιακό ήταν το σκηνικό της γαμήλιας δεξίωσης στον χώρο του ξενοδοχείου, με τον εντυπωσιακό ανθοστολισμό και τα μεγάλα λευκά κεριά. Επίσης η γαμήλια τούρτα του ζευγαριού, που το κέντημά της έμοιαζε πολύ με το νυφικό της Ναστάζια!

Φωτογραφίες: NDP PHOTO AGENCY, PAPADAKIS PRESS, STUDIO PANOULIS, INSTAGRAM