Κορίτσια προσοχή! Αυτά ξενερώνουν τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό τους!

Για να είστε υποψιασμένες!

Κορίτσια προσοχή! Αυτά ξενερώνουν τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό τους!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή κορίτσια! Αυτά είναι όλα όσα ξενερώνουν τους άντρες σε μία σχέση ανάλογα με το ζώδιο τους. Τι πρέπει να αποφύγεις στη σχέση σου;

Κριός
Το αρσενικό Κριάρι είναι ένα μυστήριο πλάσμα ελεύθερο, ενθουσιώδες και γεμάτο εκπλήξεις. Άπαξ και του στερήσεις ίχνος της ελευθερίας του μάλλον θα σε στείλει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κορίτσια προσοχή! Αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια όλοι οι άντρες θα τρέχουν από πίσω σας!

Ταύρος
Ο άνδρας Ταύρος δεν ανέχεται κυκλοθυμίες και επιπολαιότητες! Θέλει στάνταρ πράγματα! Το να αλλάζεις διαρκώς άποψη ή να σε «πιάσει» να του λες ψέματα είναι ό,το πιο ντεκαυλέ μπορείς να οτυ κάνεις! Αν επιμείνεις ή του θέσεις τελεσίδικο χρόνο για να αποφασίσει για κάτι που αφορά τη σχέση σας, τότε και σε αυτή την περίπτωση, θα πιεστεί και θα χάσει το ενδιαφέρον του!

Δίδυμος
Σου μιλάει και τον ειρωνεύεσαι, τον αμφισβητείς ή απλά τον βαριέσαι και χασμουριέσαι; Προσπαθείς να του επιδείξεις τις γνώσεις σου και να τον συναγωνιστείς ότι ξέρεις πολλά περισσότερα; Ζηλεύεις και έχεις πολύ κτητική συμπεριφορά; Τότε ναι, ο άνδρας Δίδυμος σύντομα θα χάσει το ενδιαφέρον του! Να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνδρα, που θα μείνει για πάντα ένα μικρό παιδί!

Καρκίνος
Ο άνδρας Καρκίνος, από τη στιγμή που ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο να «ξενερώσει»! Θα πρέπει να γίνουν αρκετές μαλακίες για να χάσει το ενδιαφέρον του! Αν λοιπόν τον παραμελήσεις και δεν του δείχνεις πλέον το ενδιαφέρον σου, τον προσβάλλεις και τον μειώνεις και αρχίζει να αμφισβητεί τα συναισθήματά σου, να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί!

Λέων
Θαύμασες κάποιον άλλον άντρα; Του κάνεις κριτική και τον μειώνεις; Θέλεις να έχεις εσύ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη σχέση σας; Τότε ναι, ο άνδρας Λέων πολύ γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά θέλει να είναι αυτός ο αρχηγός της σχέσης.

Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος είναι πολύ σοβαρός και μετρημένος, ξενερώνει με χυματίες και δεν γουστάρει ό,τι νά ‘ναι! Να θυμάσαι πως ο Παρθένος αν και ασκεί σκληρή κριτική, δεν μπορεί να την δέχεται από το ταίρι του!

Ζυγός
Ο άνδρας Ζυγός ξενερώνει με τις γυναίκες που «μουτρώνουν» με το παραμικρό, που ζηλεύουν και συμπεριφέρονται μίζερα. Δεν του αρέσουν οι εντάσεις και γκρίνιες. Αν είσαι απ' αυτές καλύτερα να αρχίσεις να μαζέυεις τα πράγματά σου σιγά σιγά!

Σκορπιός
Προσπαθείς να τον κάνεις να ζηλέψει; Τον αποφεύγεις ερωτικά; Του μιλάς διαρκώς για τον πρώην σου; Τον έχασες μπαμ και έξω!

Τοξότης
Ο αισιόδοξος, φιλόδοξος και δραστήριος άνδρας Τοξότης, βαριέται πολύ εύκολα την γυναίκα που δεν έχει προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί του, τον πιέζει και του κάνει μούτρα όταν αυτός θέλει να νιώθει ελεύθερος!

Αιγόκερως

Ο άνδρας Αιγόκερως μπορεί εύκολα να «ξενερώσει» με μία γυναίκα που δεν έχει στόχους και φιλοδοξίες για τη ζωή, που προσπαθεί με τον τρόπο της να τον ανταγωνιστεί, και είναι αρκετά φιλελεύθερη και προοδευτική. Αυτά δεν τα γουστάρει καθόλου.

Υδροχόος

Ο άνδρας Υδροχόος θα βαριόταν πολύ γρήγορα, μία γυναίκα που δεν έχει όνειρα και είναι ρηχή! Επιπλέον, επειδή είναι λάτρης της ελευθερίας, θα έτρεχε μακριά από την γυναίκα που θα προσπαθούσε να του τη στερήσει!

Ιχθύς

Το ψαράκι δεν θέλει φασαρίες! Σε μιλισεκόντ μπορεί να του φύγει ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον, όταν μία γυναίκα του μιλήσει απότομα, τον προσβάλει ή η συμπεριφορά της είναι αρκετά έκρυθμη και η σχέση είναι γεμάτη με καβγάδες!

Πηγή: neolaia.gr

Οι 3 κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες... αρνάκια στο κρεβάτι!

Αυτές είναι οι 3 ξεχωριστές κυρίες του ζωδιακού κύκλου που κάνουν τους άντρες πιο gentlemen από ποτέ και τους κάνουν αρνάκια στο κρεβάτι στο άψε σβήσε!

Εάν λοιπόν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε είστε τυχερή γιατί βγάζετε τον καλύτερο εαυτό των ανδρών στο σ3ξ. Συγκεκριμένα, οι άντρες εμπνέονται να προσφέρουν τρυφερότητα στους: Ταύρους, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη;

Ταύρος:
Πρόκειται για τα κορίτσια που δεν πιέζουν τους άντρες και τους εμπνέουν μία αίσθηση σιγουριάς και σταθερότητας, σαν να τους ωθούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις μαζί τους.Τις εκτιμούν, τις σέβονται και τις υπολογίζουν. Και γι αυτό μαζί τους θέλουν να κάνουν αισθησιακό, αργό και παθιασμένο σ3ξ.

Καρκίνος:

Οι άντρες προσέχουν τις γυναίκες καρκίνους στο σ3ξ σαν να είναι φτιαγμένες από πορσελάνη. Τους κάνουν να θέλουν να τις προστατεύσουν και να τις φροντίσουν.

Αιγόκερως:
Στο κρεβάτι οι άντρες αντιμετωπίζουν αυτά τα κορίτσια με μία ευγένεια και μία φροντίδα γιατί πολύ απλά, είναι τα κορίτσια που όλοι θέλουν να κάνουν γυναίκες τους και μητέρες των παιδιών τους.