Τα προβλήματα υγείας που σας κάνουν να ντρέπεστε! Πώς να τα αντιμετωπίσετε

Τα προβλήματα υγείας που σας κάνουν να ντρέπεστε! Πώς να τα αντιμετωπίσετε
Σπάστε τα ταμπού και μιλήστε για τα προβλήματα υγείας που σας κάνουν να ντρέπεστε.

Δείτε ακόμη: Εκφράστε το θυμό σας γιατί κινδυνεύετε από καρδιοπάθεια!
Κακοσμία

Αν η αναπνοή σας είναι κακή μπορεί να πρόκειται για σημάδι μόλυνσης των ούλων, οπότε πρέπει να προσέξετε. Συμβουλευτείτε αμέσως τον οδοντίατρό σας και χρησιμοποιήστε σε καθημερινή βάση οδοντικό διάλειμμα που θα σας προστατέψει από μελλοντικά προβλήματα. Η κακή αναπνοή μπορεί επίσης να έχει να κάνει και με το αναπνευστικό σύστημα, οπότε κάθε φορά που είστε συναχωμένοι χρησιμοποίησε αντισταμινικά φάρμακα για να εμποδίσετε την ανάπτυξη βακτηριδίων.

Αέρια

Η πρόκληση αερίων είναι ό,τι πιο άβολο μπορεί να σας συμβεί και γι’ αυτήν ευθύνεται κάποια δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της πέψης. Τέτοιου είδους δυσλειτουργίες προκαλούνται συνήθως από συγκεκριμένες τροφές, όπως το γάλα, το κρέας και όσες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Πιθανό επίσης είναι να πάσχετε και από δυσανεξία στη λακτόζη.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι κακές συνήθειες που μας «τρώνε» χρόνια

Κακοσμία ποδιών

Αν υποφέρετε από εφίδρωση και άσχημη οσμή στα πόδια το πιο πιθανό είναι να ευθύνονται βακτηρίδια και μύκητες για το πρόβλημα. Για να απαλλαγείτε από αυτό φοράτε καθημερινά βαμβακερές κάλτσες και χρησιμοποιήστε ειδικές πούδρες ή ταλκ για να διατηρείτε τα πόδια σας στεγνά. Επιπλέον, προσπαθήστε να μη φοράτε για δύο συνεχόμενες μέρες τα ίδια παπούτσια. Αν το πρόβλημα επιμένει επισκεφτείτε έναν ποδίατρο.

Το μυστικό
Έχετε συχνά φουσκώματα; Προσθέστε στη διατροφή σας προβιοτικά που θα βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα υγιές έντερο.

Δείτε ακόμη: Που οφείλονται οι κράμπες τη νύχτα; Δες πώς να τις αντιμετωπίσεις

omorfamystika.gr