H αντίστροφη δίαιτα: Τι είναι και τι υπόσχεται η νέα δίαιτα-τάση

H αντίστροφη δίαιτα: Τι είναι και τι υπόσχεται η νέα δίαιτα-τάση
Η αντίστροφη δίαιτα ξεκίνησε σαν τάση μέσα στα γυμναστήρια και τους αθλητές body building αλλά γρήγορα διαδόθηκε αφού προσφέρει αυτό που ζητούν οι περισσότερες γυναίκες: Απώλεια κιλών… τρώγοντας περισσότερο!

Ποια είναι η λογική; Όταν ακολουθείς μια δίαιτα και χάνεις κιλά κάποια στιγμή η ζυγαριά κολλάει. Για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου πρέπει να προσθέσεις περισσότερες θερμίδες στο διαιτολόγιό σου έτσι ώστε να ξεκινήσει ο οργανισμός σου να καίει και πάλι θερμίδες. διαβάστε παρακάτω...

Ταυτόχρονα πρέπει να κάνεις λιγότερη αεροβική γυμναστική και περισσότερες ασκήσεις με βαράκια. Τα αποτελέσματα αυτής της αντίστροφης δίαιτας με περισσότερες θερμίδες σε συνδυασμό με την γυμναστική με βαράκια έχει θεαματικά αποτελέσματα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Οι ιδανικοί «υποψήφιοι» για να ακολουθήσουν αυτή τη δίαιτα είναι όσοι κάνουν μια δίαιτα και θέλουν να αποκτήσουν κι ένα fit κορμί. Σύμφωνα με την διατροφολόγο Heidi Skolnik που μίλησε για την αντίστροφη δίαιτα στο βρετανικό Byrdie πρέπει να κάνεις το γνωστό «να τρως πρωινό σας βασιλιάς, μεσημεριανό σαν πρίγκιπας και βραδινό σαν φτωχός».

Η διατροφολόγος μαζί με την Tricia Cunningham έγραψαν το βιβλίο «The Reverse Diet» όπου προτείνουν σε όσους θέλουν να χάσουν κιλά να απολαμβάνουν ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη αλλά ένα βραδινό μικρό (σε μπολ που κανονικά θα έτρωγες τα πρωινό σου).

Πιο συγκεκριμένα οι συγγραφείς προτείνουν… ψάρι για πρωινό και βρώμη με πορτοκαλάδα για βράδυ! Μπορεί στην αρχή, όπως λένε, να σου κάνει εντύπωση όμως πιστεύουν ότι λειτουργεί. Εξάλλου, είναι πιο πιθανό να παραμείνεις χορτάτη όλη μέρα αν φας σολομό και λαχανικά το πρωί παρά ένα μπολ, δημητριακών.

Η ίδια η Cunningham ακολούθησε τη δίαιτα για 9 μήνες και κατάφερε να χάσει …70 κιλά! Η δίαιτα αποκλείει επεξεργασμένες τροφές, ανθρακούχα ποτά με ζάχαρη και προωθεί την κατανάλωση πολλών λαχανικών.

joytv.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτές είναι οι 5 τροφές που δεν ήξερες ότι σε βοηθούν να χάσεις κιλά!

Αυτά είναι τα τεστ που πρέπει να περάσεις ώστε αν λάβεις μέρος στο Survivor

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το απίθανο μυστικό ομορφιάς της! Δείτε τι κάνει για αστραφτερή επιδερμίδα…(Βίντεο)