Αν θες να χάσεις τα \"ψωμάκια\" σου αυτός είναι ο τρόπος...

Αν θες να χάσεις τα \
Το τοπικό πάχος που έχουμε στα πόδια και τους γλουτούς, τα λεγόμενα "ψωμάκια" είναι το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών. Ακόμα και κάποια γυναίκα που μπορεί να διαθέτει σε γενικές γραμμές λεπτή σιλουέτα, τα ψωμάκια αποτελούν και πάλι πρόβλημα.

Ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις κάποια πράγματα στον τρόπο ζωής σου και να ακολουθήσεις κάποιους βασικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το περιττό τοπικό πάχος. Διαβάστε παρακάτω:

Πίνε πολύ νερό
Οκτώ με δέκα ποτήρια την ημέρα, κατά προτίμηση φίλτρου ή νερό από πηγές. Έτσι μόνο θα διασπαστεί το λίπος και θα μπορέσουν να αποβληθούν τα τοξικά προϊόντα της διάσπασης. Παράλληλα, το νερό προκαλεί κορεσμό και βοηθά το δέρμα να είναι υγιές και ενυδατωμένο. Μην ξεχνάς ότι είμαστε 70% νερό.

Χημική δίαιτα express: Χάστε 7 κιλά σε 7 ημέρες

Κατανάλωνε τουλάχιστον 25 γραμμ. φυτικών ινών την ημέρα
Τρώγε πολλά λαχανικά και φρούτα με τη φλούδα τους. Πρόσθετε στο πρωινό σου νιφάδες βρόμης με σταφίδες και ξηρούς καρπούς. Προτίμησε το ψωμί σικάλεως στο σάντουιτς σου με λίγο μαρούλι. Ρίξε ψύλλιο στις σαλάτες σου και ξηρούς καρπούς. Όλα αυτά βοηθούν σε ένα υγιές έντερο με τακτικές κενώσεις και αποβολή ό,τι τοξικού λαμβάνουμε με τη διατροφή μας.

Προτίμησε οργανικά προϊόντα και ζωικά προϊόντα ελεύθερης εκτροφής
Είναι σημαντικό να αποφεύγεις τα παρασιτοκτόνα που αθροίζονται στα φρούτα και τα λαχανικά. Πλύνε τα με νερό και ξίδι και προτίμησε τα βιολογικά. Οι ξηροί καρποί φρόντισε να είναι ωμοί, ανάλατοι και να μην εκτίθενται στο φως του ήλιου. Τα ψάρια κατά προτίμηση να είναι μην είναι ιχθυοτροφείου και το κρέας να προέρχεται από ζώα που τρέφονται με απλό γρασίδι και όχι με αντιβιώσεις και ορμόνες. Όλα αυτά καταλήγουν στο δικό σου κυκλοφορικό.

Ο δεκάλογος της σωστής διατροφής που πρέπει όλοι μας να ακολουθούμε

Πίνε 2-3 φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα
Περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στη μείωση των ελεύθερων ριζών. Αυτές ευθύνονται για την οξείδωση του οργανισμού και μειώνουν την κυτταρίτιδα. Επίσης, έχει βρεθεί ότι οι κατεχίνες που περιέχει αυξάνουν το βασικό μεταβολισμό.

Κατανάλωσε πολλά λαχανικά της κατηγορίας των σταυρανθών (μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο, λαχανάκια Βρυξελλών)
Περιέχουν ουσίες που βοηθούν στην αποτοξίνωση του συκωτιού και, άρα, στην αποβολή των περιττών υγρών.

Ασκήσου για 30 λεπτά την ημέρα
Μπορείς να κάνεις ένα ζέσταμα με γρήγορο περπάτημα και στη συνέχεια να κάνεις ασκήσεις για την κοιλιά, τους γλουτούς και τα πόδια. Βοηθούν επίσης πάρα πολύ το λεμφικό μασάζ, η σάουνα και το χαμάμ.

Χάσε 2 κιλά σε 2 ημέρες – Η δίαιτα αποτοξίνωσης που κάνει θαύματα

Κατανάλωνε 30 γραμμ μαύρης σοκολάτας με 70% κακάο την ημέρα
Περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Μπορείς επίσης να πίνεις μία κούπα κακάο την ημέρα, χωρίς γάλα και ζάχαρη εννοείται.