Θαυματουργή δίαιτα! Χάστε 4 κιλά μέσα σε 10 μέρες όπως οι σταρ του Χόλλυγουντ!

Γρήγορα & Αποτελεσματικά!

Θαυματουργή δίαιτα! Χάστε 4 κιλά μέσα σε 10 μέρες όπως οι σταρ του Χόλλυγουντ!

Βαρεθήκατε τις εξαντλητικές δίαιτες των διατροφολόγων; Κι όμως μπορείτε να χάσετε κιλά εύκολα και γρήγορα, και φυσικά χωρίς να ξοδεύεστε στα γραφεία των διαιτολόγων και στα γυμναστήρια!

Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει τον ιδανικό και υγιή τρόπο να χάσετε βάρος και να διατηρήσετε την υγεία του οργανισμού σας, με ένα πλήρη οδηγό που εγγυάται αποτελέσματα σε 10 μόλις μέρες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η απόλυτη detox δίαιτα του καλοκαιριού! Χάστε 5 κιλά σε χρόνο dt...

1η Ημέρα: Οργανώστε το μυαλό σας

Καθορίστε (και σημειώστε) τις προσδοκίες σας για το τι σκοπεύετε να επιτύχετε κατά την πρόκλησή σας. Οργανώστε το χρόνο και τη διατροφή σας ανάλογα με τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε. Οι ειδικοί λένε πως μπορείτε να κάνετε απολύτως μια διαφορά σε 10 ημέρες και ότι ενώ η πραγματική απώλεια βάρους θα είναι περίπου τρία έως τέσσερα κιλά, μπορείτε πραγματικά να παρατηρήσετε τη διαφορά στον τρόπο που αισθάνεστε το σώμα σας σε περίπου μια εβδομάδα.

2η Ημέρα: Εφοδιασμός με νερό

Το νερό είναι τόσο σημαντικό όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, επειδή σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι μεταξύ των γευμάτων. Ένας απλός κανόνας ενυδάτωσης είναι ο εξής: Προσπαθήστε να καταναλώσετε μισή ποσότητα νερού σε σχέση με το βάρος σας.

Δείτε ακόμη: Δίαιτα - αποκάλυψη! Πως να χάσεις 10 κιλά σε 10 μέρες!

3η Ημέρα: Σταματήστε να μετράτε θερμίδες!

Το ίδιο είναι σημαντικό και ωφέλιμο (αν όχι περισσότερο) είναι να επικεντρωθείτε στην ποιότητα της διατροφής σας παρά στην ποσότητα. Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά τρόφιμα και όχι στον αυστηρό αριθμό θερμίδων και είναι πιο πιθανό να παραμείνετε αδύνατοι μακροπρόθεσμα. Τροφές που θα σας φανούν απαραίτητες σε αυτό είναι το σπανάκι, το σέλινο, το αγγούρι, τα ψάρια, το στήθος κοτόπουλου και το ελαιόλαδο.

4η Ημέρα: Μακριά από το αλκοόλ

Το αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές τροφίμων μας και μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές φαγητού. Αυτό που προτείνουν οι ειδικοί είναι πολύ νερό και καθόλου αλκοόλ. Προτιμήστε πολλά πράσινα λαχανικά και άπαχες πρωτεΐνες.

5η Ημέρα: Εξετάστε τι τρώτε

Η διατήρηση λογοδοσίας του τι τρώτε έχει αποδειχθεί ότι σας βοηθά να χάσετε περίπου το 5% περισσότερο του σωματικού βάρους σας σε σύγκριση με εκείνους που απέχουν. Συμβάλλει στο να προσέχετε να μην τρώτε τα ίδια πράγματα συνεχώς, και κυρίως να μην τρώτε απανωτά βλαβερές για τον μεταβολισμό τροφές.

Δείτε ακόμη: Δίαιτα 3 ημερών: Χάσε 3 κιλά λίπους σε χρόνο dt!

6η Ημέρα: Αποφύγετε τα περιττά σνακ

Πλέον που έχετε μάθει να οργανώνετε τη διατροφή σας, το να αποφύγετε να κάνετε μια μικρή παρασπονδία και να φάτε ένα κομμάτι τούρτα στις 3 το πρωί θα σας φαίνεται παιχνιδάκι! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες θερμίδες και περιττά συστατικά θα γλιτώσετε με αυτή την τεχνική!

7η Ημέρα: Τρώτε έξυπνα

Τρώτε το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων σας πριν από τις 3 μ.μ. και θα είστε ήδη πιο αδύνατη! Ένα υγιεινό ξεκίνημα στη διατροφή πρέπει πάντα να περιλαμβάνει τουλάχιστον στο 50 τοις εκατό φρέσκα λαχανικά. Και ανεξάρτητα από το ποιο γεύμα περιέχει τις περισσότερες θερμίδες, σιγουρευτείτε πάντα ότι έχετε μια άπαχη πρωτεΐνη στο πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο.

Δείτε ακόμη: Detox δίαιτα: Χάσε 4 κιλά σε μία εβδομάδα!

8η Ημέρα: Σηκωθείτε από το κρεβάτι και πιάστε την αεροβική!

Συμπληρώστε την τρέχουσα ρουτίνα γυμναστικής σας με επιπλέον 20 λεπτά ποδηλασίας, κωπηλασίας ή τρέξιμο κάθε μέρα. Προσέχετε όμως! Μην εξαντλείσετε τον οργανισμό σας, διότι οι ειδικοί αναφέρουν πως για γρήγορη απώλεια βάρους τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει η διατροφή και όχι η εντατική άσκηση.

9η Ημέρα: Δοκιμάστε ένα εύκολο "πακέτο" γευμάτων

Φτιάξε μικρά καθημερινά μενού για να οργανώσετε τη διατροφή σας. Για παράδειγμα:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 αυγά βρασμένα σε 2 φλιτζάνια χόρτα με ατμό + 1 φλιτζάνι καφέ + 2 φλιτζάνια νερό

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: 1 μικρό κομμάτι φρούτων + 1 φλιτζάνι νερό

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Μια φυλλώδη πράσινη σαλάτα (με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλάκι του γλυκού βαλσαμικό ξύδι) με 4 ουγκιά κοτόπουλου και ⅓ φλιτζάνι quinoa + 2 φλιτζάνια νερό

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΝΑΚ: 1 αγγούρι με ¼ φλιτζάνι hummus + 1 φλιτζάνι πράσινο τσάι

ΒΡΑΔΙΝΟ: 6 ουγκιές σολομού, 2 φλιτζάνια ατμοποιημένο μπρόκολο και κουνουπίδι, ⅓ φλιτζάνι γλυκοπατάτες με τηγανητά σε 1 κουταλιά ελαιόλαδο + 2 φλιτζάνια νερό

Δείτε ακόμη: Δίαιτα Express: Χάσε έως και 3 κιλά μέσα σε μία εβδομάδα!

10η Ημέρα: Ζυγιστείτε

Κάθε 10η μέρα προσπαθήστε να ζυγίζεστε και να κρατάτε σημειώσεις με το πόσο βάρος χάσατε ή πήρατε. Έτσι, και θα ξέρετε πόσο απέχετε από το στόχο σας και θα έχετε ένα κίνητρο να συνεχίσετε!