Δίαιτα Cambridge: Διώξε το λίπος από το σώμα σου πριν την παραλία!

Μια διαφορετική δίαιτα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα!

Δίαιτα Cambridge: Διώξε το λίπος από το σώμα σου πριν την παραλία!

Διώξε το λίπος από το σώμα σου πριν την παραλία με την δίαιτα Cambridge!

Υπάρχουν πολλές δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους. Αλλά η συγκεκριμένη πραγματικά διαφέρει και δείτε γιατί.

Η Cambridge Weight Plan ξεκίνησε το 1965 και έχει πρόγραμμα για απώλεια από 600-1500 θερμίδες και για συντήρηση από 1500-2000 θερμίδες, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός στο χρόνο που απαιτείται μέχρι να επιτευχθεί το βάρος-στόχος. Μπορείτε να χάσετε 4-5 κιλά την εβδομάδα (στο πιο αυστηρό πρόγραμμα-αυτή η απώλεια διαφέρει και είναι σε συνάρτηση με το φύλο, το βάρος και το μεταβολισμό, πάντα η 1η εβδομάδα έχει τη μέγιστη απώλεια).

Μάλιστα, έχει 38 υπέροχες γεύσεις για να επιλέξεις (από το προηγούμενο πρωτόκολλο και μετά το reformulation, έχουν προστεθεί νέα προϊόντα και γεύσεις).

Η δίαιτα που θα ακολουθήσει κάποιος εξαρτάται από το βάρος του και από το βάρος που θέλει να χάσει. Η δίαιτα Cambridge συνιστά να την ακολουθεί κάποιος συνοδεία γιατρού ή ειδικού για να παρακολουθεί όλα τα βήματα και την εξέλιξη της υγεία του.

Απαραίτητο συστατικό της δίαιτας Cambridge είναι ότι όσοι την ακολουθούν θα πρέπει να πίνουν 2,25 λίτρα νερό καθημερινά ώστε να αποφύγουν πονοκεφάλους, ναυτίες ή αφυδάτωση. Το δεύτερο συστατικό της δίαιτας είναι ότι όσοι την ακολουθούν, επειδή παίρνουν τροφές με λίγες θερμίδες, δεν θα πρέπει να ακολουθούν κάποιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής για ένα διάστημα.

Υπό μία έννοια, πρόκειται για δίαιτα του «να τρως σαν μωρό» .

Τo αρνητικό:

-H δίαιτα αυτή γίνεται μόνο μέσω πιστοποιημένου συμβούλου διατροφής Cambridge Weight Plan και τα γεύματα τα προμηθεύονται αποκλειστικά και πάντα από τον σύμβουλο.

Η κορυφαία δίαιτα του Σαββατοκύριακου: Μείον 3 κιλά σε χρόνο dt!

Θες να πας μείον 3 κιλά σε χρόνο dt; Αυτή είναι η κορυφαία δίαιτα του Σαββατοκύριακου που πρέπει σίγουρα να ακολουθήσεις!

Είναι πολλές από εσάς που μας ζητάτε πάλι τη δίαιτα της σούπας. Για σας λοιπόν την ανεβάζουμε πάλι. Είναι αυτή που όταν θέλω για μια εκδήλωση να ξαλαφρώσω από 2-3 κιλά άμεσα, την ακολουθώ.

To Youweekly.gr σου παρουσιάζει την δίαιτα της σούπας!

Είναι αυτή που ορίζουν οι γιατροί του Memorial Hospital σε υπέρβαρους καρδιοπαθείς που πρέπει άμεσα να χάσουν βάρος πριν από το χειρουργείο. Η δίαιτα διαρκεί 7 μέρες αλλά εγώ ποτέ δεν έχω καταφέρει να φτάσω μέχρι την 4η. Και μέχρι εκεί όμως τα αποτελέσματα της είναι εντυπωσιακά.

Σούπα αποικοδόμησης (καύσης) βασικού λίπους:
16 μεγάλα πράσινα κρεμμύδια
1 ή 2 κονσέρβες ντομάτας (1 ολόκληρη και 1 τεμαχισμένη
1 μεγάλο κεφάλι λάχανο
2 πράσινες πιπεριές
1 μάτσο σέλινο
1 πακέτο μείγμα κρεμμυδόσουπας (Knorr)
1 μεγάλο καρότο
αλάτι, πιπέρι

Κόβονται τα λαχανικά σε μικρά ή μεσαία κομμάτια και καλύπτονται με νερό. Ταχεία βράση για 10 λεπτά, μετά σιγοβράζονται μέχρι τα λαχανικά να κρατούν. Αυτή η σούπα μπορεί να καταναλώνεται όποτε αισθάνεστε πείνα. Φάτε όποτε επιθυμείτε και όποτε θέλετε. Όσο περισσότερο τρώτε τόσο περισσότερο βάρος χάνετε. Σε μια δεδομένη μέρα να τρώτε όλες τις τροφές όπως και τη σούπα. Διαφορετικά μπορεί να υποφέρετε από κακή διατροφή.

ΗΜΕΡΑ 1η: Μόνο φρούτα (εκτός μπανάνες) και σούπα. Τα πεπόνια είναι χαμηλά σε θερμίδες. Για ποτά μόνο άγλυκο χυμό βατόμουρο και νερό.

ΗΜΕΡΑ 2η: Μόνο λαχανικά και σούπα. Φάτε όσα φρέσκα ή κονσερβοποιημένα λαχανικά μπορείτε να χορτάσετε. Προσπαθήστε και φάτε πράσινα φυλλώδη χορταρικά (αλλά όχι ξερά φασόλια, μπιζέλια ή καλαμπόκι). Μη φάτε καθόλου φρούτα.

ΗΜΕΡΑ 3η: Φάτε όση σούπα, φρούτα και λαχανικά θέλετε. Μή φάτε βραστή πατάτα. Αν έχετε ακολουθήσει τρεις μέρες όπως καθορίζεται πιο πάνω και δεν έχετε ξεφύγει, θα έχετε χάσει 2,5 με 3,5 κιλά.

ΗΜΕΡΑ 4η: Μπανάνες, αποβουτυρωμένο γάλα, σούπα και όσα ποτήρια νερό μπορείτε να πιείτε. Φάτε μέχρι 3 μπανάνες και πιείτε μέχρι 3 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα. Το γάλα και οι μπανάνες είναι πλούσια σε θερμίδες και υδρογονάνθρακες, αλλά απ’ αυτή ιδιαίτερα τη μέρα το σώμα σας έχει ανάγκη από κάλιο, υδρογονάνθρακες, πρωτεΐνες και ασβέστιο για να μειωθεί η διακαής επιθυμία για γλυκά.

ΗΜΕΡΑ 5η: Μοσχάρι και ντομάτες. Θα πρέπει να έχετε 300-600 γρμ. μοσχάρι και 1 κονσέρβα ντομάτες ή ως και 6 φρέσκες ντομάτες. Αυτή τη μέρα προσπαθήστε να πιείτε τουλάχιστον 5-6 ποτήρια νερό για να βοηθήσετε να εκπλυθεί το ουρικό οξύ από το σώμα σας. Φάτε όλη τη σούπα τουλάχιστον μια φορά τη μέρα.

ΗΜΕΡΑ 6η: Μοσχάρι και λαχανικά μέχρι να ευχαριστηθεί η καρδιά σας, αλλά όχι βραστή πατάτα. Φάτε 2 ή και 3 μπριζόλες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά . Να σιγουρευτείτε ότι έχετε φάει τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

ΗΜΕΡΑ 7η: Ακατέργαστο ρύζι, γλυκά φρούτα, χυμός και λαχανικά. Χορτάστε και φάτε τουλάχιστον μια φορά τη σούπα.

Στο τέλος της έβδομης ημέρας, εάν δεν έχετε αποκλίνει από αυτή τη δίαιτα, θα έχετε χάση 6-7,5 κιλά. Εάν χάσετε πάνω από 7,5 κιλά αποφύγετε τη δίαιτα για 2 ημέρες πριν την ξαναρχίσετε. Από την πρώτη ημέρα αυτό το 7ήμερο πρόγραμμα διατροφής μπορείτε να το εφαρμόζετε όσο συχνά επιθυμείτε και στην πράξη.

Εάν το ακολουθήσετε σωστά θα καθαρίσει το σύστημά σας από ακαθαρσίες και θα σας χαρίσει ένα συναίσθημα ευεξίας όπως ποτέ άλλοτε. Μετά από 7 μόνο μέρες θα αρχίσετε να αισθάνεστε ελαφρύτερα και να έχετε περισσότερη ζωτικότητα. Συνεχίστε αυτό το πρόγραμμα για όσο διάστημα επιθυμείτε και θα αισθάνεστε τη διαφορά. Αυτή η δίαιτα καίει τα λίπη γρήγορα και ξεπλένει τις ακαθαρσίες από το σύστημά σας.

Αποφύγετε τη δίαιτα για τουλάχιστον 24 ώρες πριν καταναλώσετε αλκοόλ. Επειδή το σύστημα χώνευσις καθενός είναι διαφορετικό, θα επηρεάσει τον καθένα διαφορετικά. Μετά την 3η ημέρα θα έχετε περισσότερη ενεργητικότητα απ’ αυτή που είχατε όταν αρχίσατε, αν βέβαια δεν αποκλίνετε.

Μετά τη εφαρμογή της δίαιτας για αρκετές ημέρες θα διαπιστώσετε ότι έχουν αλλάξει οι κινήσεις των εντέρων σας και μπορεί να θέλετε να φάτε μια κούπα με καυτερή τροφή. Αν και μπορείτε να πάρετε σκέτο καφέ θα αντιληφθείτε ότι δεν έχετε καμία επιθυμία για αυτόν μετά την 3η ημέρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ψωμί, κατεψυγμένες τροφές, αλκοόλ, αναψυκτικά (περιλαμβανομένων και των διαιτητικών).

Παραμείνετε στο νερό, το άγλυκο τσάι, σκέτο καφέ, άγλυκους φρουτοχυμούς βατόμουρων και αποβουτυρωμένο γάλα.

Την 5η ή 6η μέρα μπορείτε να αντικαταστήσετε το μοσχάρι με κοτόπουλο χωρίς δέρμα (ψητό ή βραστό). Πρέπει να φάτε μοσχάρι για μια από τις δύο αυτές ημέρες γιατί έχετε ανάγκη του υψηλού περιεχομένου πρωτεϊνών που παρέχει το μοσχάρι.
Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μην την κάνετε σε καμιά περίπτωση. Κάντε την μόνο αν είστε υγιείς και απολύτως σίγουρες-οι ότι όταν χάσετε αυτά τα κιλά που θέλετε δεν θα πλακωθείτε στις πίτσες και τα σουβλάκια που ονειρεύεστε στην διάρκειας της δίαιτας..