Δίαιτα 3 Ημερών: "Την δοκίμασα και έχασα 3,5 κιλά σε μια μόνο εβδομάδα!"

Αυτή είναι η κορυφαία δίαιτα για το καλοκαίρι!

Δίαιτα 3 Ημερών:

"Την δοκίμασα και έχασα 3,5 κιλά σε μια μόνο εβδομάδα!" - Αυτή είναι η τοπ δίαιτα των 3 Ημερών!

Η λεγόμενη “δίαιτα 3 ημερών” μπορεί να είναι απλά ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα κρατάει τρεις ημέρες.

Μπορεί όμως να είναι και ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές για τα αποτελέσματα του.

Σήμερα θα σας δώσω όλες τις πληροφορίες για την δίαιτα που υπόσχεται να κάνει θαύματα στο σώμα σας μέσα σε τρεις ημέρες. Έχω ετοιμάσει και ένα πολύ ενδιαφέρον δωράκι για εσάς.

AdTech Ad

Μπορεί να ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, όμως την δοκίμασα ο ίδιος και κατάφερα να χάσω 3,5 κιλά μέσα σε μια μόνο εβδομάδα.

Αποφάσισα να δοκιμάσω την συγκεκριμένη δίαιτα για τρεις κυρίως λόγους που έκαναν “κλικ” όταν έψαχνα πληροφορίες στο ίντερνετ:

Είναι μια πολύ οικονομική λύση

Υπόσχεται τουλάχιστον 2,5 κιλά απώλεια βάρους

Μπορούμε να τρώμε αλλαντικά και παγωτό!

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες σε blogs και συζητήσεις στο διαδίκτυο, που αναφέρουν αδυνάτισμα πάνω από 5 κιλά. Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες κουβέντες, πολύ απλά γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και η κάθε δίαιτα μπορεί να μην λειτουργεί το ίδιο σε όλους μας.

Μου αρέσει να κρατάω μικρό καλάθι..!

Ακολουθώ μια δίαιτα για να δω πώς θα συμπεριφερθεί το σώμα μου και να βελτιώσω την εικόνα και την υγεία μου. Προτιμώ σίγουρα αποτελέσματα και όχι υποσχέσεις για θαύματα.

Η δίαιτα των 15 ημερών που κάνει θραύση στο διαδίκτυο! Χάσε εύκολα και γρήγορα κιλά για να βγεις παραλία…


Όπως και να έχει, σε εμένα λειτούργησε και αποφάσισα να ανανεώσω το άρθρο που διαβάζετε.

Αυτός είναι ο χυμός που καίει όλο το λίπος! Το θαυματουργό φρούτο που έχουμε όλοι στο ψυγείο μας!

Βρήκαμε το θαυματουργό χυμό που καίει το λίπος και μάλιστα, είναι ένα φρούτο που το έχουμε όλοι στο ψυγείο μας!

Μήπως προσπαθείς εδώ και καιρό να χάσεις εκείνα τα 2-3 κιλά που σε ταλαιπωρούν και δεν λένε να φύγουν από πάνω σου και έχεις απελπιστεί; Το ήξερες όμως ότι απλά και μόνο ενσωματώνοντας έναν πανεύκολο χυμό στη διατροφή σου και συγκεκριμένα πριν από κάθε γεύμα μπορείς να τα χάσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα;

Ο λόγος για το χυμό από γκρέιπφρουτ, ο οποίος είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και Α, αλλά και λυκοπένιο, το οποίο βοηθά στην αποβολή των τοξινών και άλλων βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό. Επίσης περιέχει πηκτίνη, η οποία συμβάλλει στη μείωση της κακής χοληστερόλης και στη σταθεροποίηση του μεταβολισμού. Αποτελεί ακόμη εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, ψευδάργυρου, χαλκού και σιδήρου. Το καλύτερο όμως με το εσπεριδοειδές αυτό είναι ότι ενδείκνυται για το αδυνάτισμα καθώς όχι μόνο αποτελείται από 90% νερό και περιέχει μόνο 74 θερμίδες το ένα, αλλά επιταχύνει και την εξάλειψη του λίπους χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά του σε κάλιο και διάφορα ένζυμα