Η Νικολέττα Ράλλη σου προτείνει το πιο υγιεινό πρωινό

Εσύ θα την ακούσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νικολέττα Ράλλη σου προτείνει το πιο υγιεινό πρωινό

Η Νικολέττα Ράλλη μένει σπίτι και μάλιστα φροντίζει να έχει την πιο σωστή δίαιτα, ειδικά τώρα που είναι έγκυος. Έτσι σου προτείνει το πρωινό που τρώει εκείνη καθημερινά, το οποίο είναι ταυτόχρονα υγιεινό και λαχταριστό!

Μπορεί να είναι εγκυμονούσα, ωστόσο η Νικολέττα Ράλλη προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και φροντίζει να μην κάνει πολλές παρασπονδίες, όσο καιρό βρίσκεται στο σπίτι λόγω της καραντίνας.

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια, σήμερα το πρωί θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς τρώει κάθε πρωί, προτείνοντας έτσι κάτι λαχταριστό και ταυτόχρονα υγιεινό, για όλες εσάς που δεν ξέρετε τι να φάτε κάθε πρωί.

Η ιδέα της είναι ταυτόχρονα έξυπνη και υγιεινή και εμείς σίγουρα θα τη δοκιμάσουμε αύριο! Καλό θα ήταν να το κάνετε και εσείς γιατί έχει αποτελέσματα.

Βέβαια να πούμε την αλήθεια, η Νικολέττα Ράλλη όπως κάθε μέλλουσα μανούλα έχει μερικές λιγούρες. Δείτε τι παρασπονδία επέλεξε να κάνει πριν από λίγες μέρες!

Νικολέττα Ράλλη δίαιτα

Έτσι περνάει το χρόνο της όσο βρίσκεται σε καραντίνα η Νικολέττα Ράλλη

To Σαββατοκύριακο έφτασε και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν για να περάσουν έστω λίγο πιο διαφορετικά το χρόνο τους σε καραντίνα.

Η Νικολέττα Ράλλη έδωσε τη λύση ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ανέβηκε στην ταράτσα της και μοιράστηκε μία όμορφη σκέψη της με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ιδέα της ήταν αντικειμενικά πολύ καλή και η θέα από την ταράτσα της, ακόμα καλύτερη.

Ίσως λοιπόν πέρα από το πρωινό, αύριο το πρωί να δοκιμάσετε να ανεβείτε κι εσείς στην ταράτσα σας για λίγο καθαρό αέρα.

«Κυριακή στην ταράτσα! και αυτό που έχω να πω είναι ότι ακούω πουλάκια να τιτιβίζουν σαν να βρίσκομαι σε δάσος, κάτι το οποίο δεν είχε συμβει ποτέ, προ καραντίνας. Τυχαίο; Καθόλου...»