Κοιλιά τέλος! Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να εξαφανίσεις το ενοχλητικό σωσίβιο!

Κοιλιά τέλος! Οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να εξαφανίσεις το ενοχλητικό σωσίβιο!
Σου βρήκαμε τους πιο super τρόπους για να απαλλαγείς επιτέλους από την ενοχλητική κοιλίτσα!

Προσπαθείς, ξανα-προσπαθείς, παλεύεις αλλά δεν τα καταφέρνεις. Σε καταλαβαίνουμε! Πότε θα αποκτήσεις επιτέλους την επίπεδη κοιλιά που τόσο ονειρεύεσαι;

Αντί για καφέ, πήγαινε για περπάτημα με τις φίλες σου στο πάρκο

Γιατί να αναλώνεσαι κάθε φορά, ώρες ατελείωτες στην καφετέρια; Πάρε μια φίλη σου και προτίμησε (εντάξει δεν είπαμε κάθε φορά, αλλά 2-3 φορές μπορείς), να πας για περπάτημα στο κοντινό πάρκο της γειτονιάς σου. Και θα χαλαρώσεις και θα κουτσομπολέψεις και θα πάρεις καθαρό αέρα, τονώνοντας τον οργανισμό σου.

Δείτε ακόμη: Πιες χυμό ντομάτας και θα χάσεις βάρος σε χρόνο dt

Δώσε βάση στις φυτικές ίνες

Για κάθε 10 γραμ φυτινών ινών που τρως, η κοιλίτσα σου μειώνει το λίπος κατά 4%. Τέλειο; Ξεκίνα λοιπόν να τρως περισσότερα μήλα, αγκινάρες, φασόλια και μπρόκολο που “λιώνουν” το λίπος!

Αν βγεις για φαγητό έξω, παρήγγειλε πρώτη

Επειδή το να βγεις με παρέα έξω για φαγητό, αποτελεί τον μεγαλύτερο πειρασμό, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγέλνεις πρώτη. Έτσι, δεν θα σκέφτεσαι για ώρα τα λαχταριστά πιάτα μέχρι να αποφασίσεις και το κυριότερο δεν θα επηρεαστείς από τους υπόλοιπους, παραγγέλνοντας κάτι πιο υγιεινό.

Βάλε το avocado στη διατροφή σου

Αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σου για να διώξεις το ενοχλητικό λίπος από την κοιλίτσα!

Δείτε ακόμη: Τι να κάνεις για να μην καταναλώσεις πολλές θερμίδες από το αλκοόλ στις γιορτές

Βάλε σπόρους στη σαλάτα σου

Οι σπόροι δεν είναι μόνο για τους φτερωτούς μας φίλους! Περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά που παράλληλα καίνε το λίπος και αδυνατίζουν. Δοκίμασε να φας σπόρους chia, λιναρόσπορο, σουσάμι, ηλιόσπορο και σπόρους κολοκύθας.

Πρόσθεσε φρέσκα θαλασσινά στο πιάτο σου

Τι καλύτερο από καπνιστό σολωμό στη σαλάτα σου ή στο σάντουιτς; Ακόμα και ψητό στο φούρνο! Είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για να διώξεις την κοιλιά, ενώ είναι πλούσιος σε βιταμίνες και σε Ω-3.

Κοιμήσου....

Ξεκουράσου και προσπάθησε να κοιμάσαι καθημερινά τουλάχιστον 7 ώρες. Έρευνες έχουν δείξει ότι όσοι κοιμούνται επαρκώς καθημερινά (7-8 ώρες) είναι πιο αδύνατοι και χάνουν πιο εύκολα βάρος, απ' όσους κοιμούνται λιγότερο.

Δείτε ακόμη: Χάνεις κιλά αλλά τα ξανα παίρνεις αμέσως; 4 Τιπς για να δαιτηρήσεις τη σιλουέτα σου αδύνατη!