Μάθε τι μπορείς να τρως μετά τη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!

Μάθε τι μπορείς να τρως μετά τη ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!

Η αλήθεια είναι ότι μετά τη γυμναστική, μία λιγούρα τη νιώθουμε όλοι! Όμως, για να έχετε άμεσα αποτελέσματα, να έχετε πάντα στο ψυγείο σας τις παρακάτω τροφές και φτιάξτε το σώμα που ονειρεύεστε.


Μετά τη γυμναστική, μπορείτε να καταναλώσετε:


Γάλα: Μπορεί να έχετε ακούσει πολλά για το γάλα, αλλά είναι ότι καλύτερο για να καταναλωθεί μετά τη γυμναστική. Περιέχει νερό, πρωτεΐνη και ασβέστιο. Προτιμήστε τα άπαχο γάλα και να πίνετε γύρω στις 2-3 κούπες την ημέρα.


Αυγά: Ότι καλύτερο για τη σωστή ανάπτυξη των μυών σας. Περιέχουν πρωτεΐνη, αμινοξέα, βιταμίνη D και ασβέστιο, θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για να έχετε υγιείς μύες.


Σολομό: Η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει Ωμέγα-3 λιπαρά τα οποία είναι κατάλληλα για να κάψετε θερμίδες, αλλά και για να προστατεύσετε την υγεία σας από καρδιακές παθήσεις και άλλες αρρώστιες.


Αβοκάντο: Όπως έχουμε πει τόσες φορές, το αβοκάντο είναι θαυματουργό! Περιέχει καλά λιπαρά τα οποία ενισχύουν το μεταβολισμό σας αλλά και μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης. Επίσης, περιέχει πολλές βιταμίνες και προσφέρει ενέργεια.