Δίαιτα ΑΣΤΡΑΠΗ: Χάσε μέχρι 8 κιλά σε μια εβδομάδα με τη δίαιτα της σούπας!

Δίαιτα ΑΣΤΡΑΠΗ: Χάσε μέχρι 8 κιλά σε μια εβδομάδα με τη δίαιτα της σούπας!
Η δίαιτα της σούπας ειναι μια γρήγορη δίαιτα για χάσιμο 5 κιλών και ίσως 8 κιλών μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτή η δίαιτα μπορεί να χαρακτηριστεί ως δίαιτα αστραπή, δηλαδή εύκολη και γρήγορη δίαιτα, ως δίαιτα για πολλά κιλά αν θα αντέξετε, άλλα και ως χορτοφαγική δίαιτα καθώς δεν απαιτείται η κατανάλωση κρέατος.

Δείτε ακόμη: Χάσε μισό κιλό κάθε μέρα με τη δίαιτα Scarsdale- Απαγορευονται τα ενδιάμεσα γεύματα!

Η δίαιτα – διατροφή αυτή πραγματοποιείται με απίστευτα αποτελέσματα από αυτούς που θα υποβληθούν σε εγχείρηση – σμίκρυνση στομάχου δυο εβδομάδες πριν.

Η διατροφή αυτή αποτελείται από μόνο σούπες, όπως λέει εξάλλου και ο τίτλος. Απαιτεί όμως την κίνηση του σώματος (καθημερινό περπάτημα) ή την σωματική άσκηση. Επίσης απευθύνεται σε υγιείς άτομα και δεν συνιστάται σε παιδιά, εγκύους και σε γυναίκες που θηλάζουν.

Σε πολλά και διάφορα καταστήματα, ίσως και φαρμακεία πωλούνται σούπες με διάφορες γεύσεις σε σκόνη. Σε γεύσεις όπως κοτόπουλο, μανιτάρια, σπαράγγι, μπρόκολο, σοκολάτα (αυτές έχω δοκιμάσει εγώ) και πάρα πολλές ακόμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ανακατέψετε με λίγο ζεστό νερό, να περιμένετε 5 λεπτά και μετά να την πιείτε. Από μία έως και τέσσερις σούπες θα καταναλώνονται καθημερινά.

Άλλα αν θέλετε μπορείτε φυσικά να βράσετε τις δικές σας σούπες. Με μόνο έναν ζωμό κρέατος και λίγο νερό μπορείτε να έχετε την δικιά σας σούπα. Ψιλοκομμένο βρασμένο κρέας από το χθεσινό κοκκινιστό (ή οποιοδήποτε άλλο φαγητό) αναμιγμένο με βραστό νερό, λειτουργεί επίσης. Με ψιλοκομμένα λαχανικά βρασμένα σε νερό μπορείτε επίσης να έχετε μια θρεπτική σούπα για να την πιείτε. Ίσως λαχανόσουπα.

Δείτε ακόμη: Δίαιτα: Χάστε 5 κιλά σε χρόνο dt – Αναλυτικό πρόγραμμα!

Για εσάς που δεν περιμένει το νυστέρι θα ήταν σοφό, ότι εκτός τις σούπες, να πίνετε άφθονο νερό και να ακολουθείστε το παρακάτω μενού. Αν είστε χορτοφάγοι παραλείψτε απλώς το κρέας:
Ημέρα 1: Όσα φρούτα θέλετε εκτός την μπανάνα.

Ημέρα 2: Όσο λαχανικά θέλετε, εκτός από τα μπιζέλια, τα φασόλια και πατάτες.

Ημέρα 3: Όσο φρούτα και λαχανικά θέλετε, εκτός την μπανάνα, τα μπιζέλια, τα φασόλια και πατάτες.

Ημέρα 4: Φάτε 5-8 μπανάνες και πιείτε 5-8 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα.

Ημέρα 5: Φάτε 300 γραμμάρια βοδινό/ μοσχαρίσιο κρέας, έξι ντομάτες και πιείτε άφθονο νερό.

Ημέρα 6: Απεριόριστη ποσότητα βοδινού/ μοσχαρίσιου κρέατος και λαχανικών.

Ημέρα 7: Φάτε όσα λαχανικά θέλετε, πιείτε χυμούς φρούτων, τσάι και καφέ.

Δείτε ακόμη: Χάσε 6 κιλά σε 6 μέρες με αυτή την χημική δίαιτα!