Τέλος στις εξαντλητικές δίαιτες! Ακολούληθε αυτό το πρόγραμμα για να μην στερείσαι!

Τέλος στις εξαντλητικές δίαιτες! Ακολούληθε αυτό το πρόγραμμα για να μην στερείσαι!

Το να στερούμαστε, τη μεγάλη μας απόλαυση, το φαγητό είναι κάτι πολύ δύσκολο για όλους. Οι δίαιτες με πολλές στερήσεις γίνονται εξαιρετικά δύσκολες και συνήθως έχουν ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δείτε παρακάτω ένα διαιτητικό πλάνο το οποίο θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε πλήρης αλλά και να χάσετε κιλά χωρίς να στερήστε...



Πρωινό:
Βρώμη με μήλο. Η βρώμη είναι μια εξαιρετικά θρεπτική τροφή, η οποία σας γεμίζει με ενέργεια. Ότι καλύτερο για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Σε ένα μπολ ρίξτε μια κούπα βρώμη και λίγο γάλα με χαμηλά λιπαρά και ρίξτε μερικά κομμάτια μήλου. Πασπαλίστε με λίγη κανέλλα. Έτσι, θα έχετε ένα γευστικότατο πρωινό με λίγες θερμίδες.
Πίτα ολικής άλεσης με ντομάτα και ασπράδι αυγού. Ψήστε στην τοστιέρα σας μια αραβική πίτα ολικής άλεσης και προσθέστε μερικές φέτες ντομάτας, μία φέτα γαλοπούλα και λίγο cottage cheese. Αποφύγετε τα κίτρινα τυριά, καθώς περιέχουν πολλά λιπαρά. Συνοδεύστε την πίτα σας με μερικά ασπράδια αυγού.


Μεσημεριανό:
Κρητικός Ντάκος με ανθότυρο. Ψιλοκόψτε μία ντομάτα και λίγο κρεμμύδι και ρίξτε σε ένα πιάτο με 2 βρεγμένους ντάκους. Από πάνω θα ρίξετε ένα κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο, λίγο ανθότυρο και όχι φέτα, καθώς το ανθότυρο περιέχει λιγότερα λιπαρά.


Φιλέτο κοτόπουλου ή σολομού με σαλάτα. Να τα μαγειρέψετε στο γκριλ ή στο φούρνο, αποφεύγοντας το τηγάνι. Διαλέξτε τη σαλάτα της αρεσκείας σας.


Σνακ:


Φρούτα. Όσα πιο πολλά μπορείτε και όποια προτιμάτε. Στην κατανάλωση των φρούτων δεν υπάρχουν πρέπει ή δεν πρέπει.


Ξηροί καρποί. Μία χούφτα με ξηρούς καρπούς, όπως αμύγδαλα, καρύδια και φουντούκια, είναι το καλύτερο σνακ για να αισθανθείτε πλήρης και να πάρετε ενέργεια.


Βραδινό.
Τονοσαλάτα. Σε ένα μπολ θα ρίξετε ένα κομμένο μαρούλι, μισό ψιλοκομμένο αγγούρι, μισή ντομάτα και λίγο άνηθο. Αφού τα ανακατέψετε, θα προσθέσετε τον τόνο( σε νερό και όχι σε λάδι), 2 κουτ.του γλυκού ελαιόλαδο και λίγο μισό στιμμένο λεμόνι.


Γιαούρτι με παξιμάδι ολικής άλεσης. Το γιαούρτι να έχει χαμηλά λιπαρά.


diaita


myworld.gr