Κοιλίτσα τέλος! Αυτές είναι οι 4 θαυματουργές τροφές που καίνε το λίπος!

Κοιλίτσα τέλος! Αυτές είναι οι 4 θαυματουργές τροφές που καίνε το λίπος!
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ο οργανισμός σου δε θέλει σε καμία περίπτωση να αποθηκεύει λίπος! Το μυστικό λοιπόν, δεν είναι να μετράς όλη μέρα τις θερμίδες, αλλά να ρυθμίσεις σωστά το αίσθημα της πείνας, να μάθες να κοιμάσαι αρκετά, να κάψεις λίπος και να δώσεις στον οργανισμό σου την ενέργεια που του χρειάζεσαι.

Δες λοιπόν, ποιες είναι οι θαυματουργές τροφές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το ενοχλητικό λίπος γύρω από την κοιλίτσα:

Ψάρι

Πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά οξέα, σε χορταίνει και σου δίνει την πρωτείνη που χρειάζεσαι. Τα ψάρια όπως ο γαύρος, η σαρδέλα, ο σολομός, το σκουμπρί και ο τόνος περιέχουν υψηλές ποσότητες λιπαρών οξέων. Το ψάρι γενικά, περιέχει μια καλή ποιότητα πρωτεϊνης που είναι χαμηλή σε λιπαρά και θερμίδες σε σχέση με το κρέας και αποτελεί διανική τροφή για να χάσεις βάρος.

Ξηροί καρποί

Όσοι τρώνε ξηρούς καρπούς τείνουν να μένουν πιστοί στη διατροφή τους, επειδή το λίπος και η περιεκτικότητα των ξηρών καρπών σε φυτικές ίνες χορταίνουν και δημιουργούν αίσθημα κορεσμού για περισσότερη ώρα, ενώ είναι μία από τις καλύτερες φυτικές πηγές πρωτεϊνών. Βάλτους στη διατροφή σου, γνωρίζοντας πως μια μερίδα ξηρών καρπών περιέχε 160 με 200 θερμίδες.

Γάλα

Η πρωτεΐνη γάλακτος μας κάνει να νιώθουμε πλήρεις και άρα να τρώμε λιγότερο. Επομένως, σε μια δίαιτα προτίμησε το αποβουτυρωμένο ή με λίγα λιπαρά γάλα. Ακόμα, μπορείς να το καταναλώνεις λίγο πριν κοιμηθείς, έτσι και θα χαλαρώνεις και θα σου φεύγει το αίσθημα της... μεταμεσονύκτιας πείνας.

Κεράσια

Τα κεράσια είναι ιδανικά για περιόδους δίαιτας, χάρη στο χαμηλό θερμιδικό τους περιεχόμενο και στην υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Βάζοντας λοιπόν τα κεράσια στο γιαούρτι ή φροντίζοντας να έχεις ένα μπολ από αυτά για το απογευματινό σου σνακ (ακόμα και πριν πέσεις για ύπνο), βοηθάς τον οργανισμό σου να ενισχύσει την λειτουργία του μεταβολισμού, ενώ παράλληλα εμποδίζεται η αποθήκευση λίπους στον οργανισμό.

Bovary.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μπότες over the knee: Πώς τις φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

5 εύκολα και τέλεια μυστικά για να δείχνει το look σου πανάκριβο

Πες όχι στο μακρύ μαλλί! Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2017! (Photos)