Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι ΔΙΑΙΤΑ να κάνεις!

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω τι ΔΙΑΙΤΑ να κάνεις!

Ανακαλύψτε ποια είναι η ιδανική διατροφή για εσάς.. by F’Ariel!


Το σίγουρο είναι ότι κάθε Δευτέρα ξεκινάμε διατροφή, γυμναστική και όλα τα σχετικά και εκεί που η ζυγαριά κάνει να πάει προς τα πίσω, έρχεται ΣΚ! Καταστροφή, αφού προσωπικά, νιώθω σα το γιοφύρι της Άρτας! Όμως καλοκαιράκι έρχεται ξανά, πάλι θα ξεγυμνωθούμε στις παραλίες και εκεί δυστυχώς, μόνο ένα παρεό, μπορεί να μας σώσει, αλλά όχι και στο απόλυτο!!


Τα γυμναστήρια γεμίζουν ασφυκτικά, όλοι φτιάχνουν κώλο, είναι το must της εποχής και μετά φυσικά μπράτσα και κοιλιακούς..
Βασικά το μισώ το όλο θέμα, αφού ως Ταυρίνα που είμαι, βαριέμαι απίστευτα όλη αυτή τη διαδικασία.. Δε μπορώ ούτε να πεινάω, ούτε το σώμα μου να ζορίζω έτσι, καλύτερα να αυτομαστιγωθώ..


Και για να μπούμε στο θέμα μας..


Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, δε τρελαίνονται και τόσο για το φαγητό! Οι γεύσεις δε τους ιντριγκάρουν, αντιθέτως τρώνε για λόγους επιβίωσης, αφού το μυαλό τους είναι συνεχώς αλλού!!


Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αντιθέτως, είναι λάτρεις των γεύσεων, έχουν απεριόριστη όρεξη για φαγητό, περισσότερο οι λιχουδιές τους ξετρελαίνουν, για αυτό συνήθως έχουν και εκείνα τα περιττά κιλά που λέγαμε..


Το κάθε ζώδιο όμως έχει τις ιδιαιτερότητές του!


Για αυτό μια ιδέα του τι μπορεί να κάνει ο καθένας θα τη ρίξω, όμως δεν ορκίζομαι κιόλας.. χα χα !



Κριός
Προσεγμένη διατροφή & Γυμναστήριο


Ταύρος
Πολλές σαλάτες, πολλά λαχανικά


Δίδυμος
Τα πέντε νορμάλ γεύματα της ημέρας, όμως κάθε πιάτο και διαφορετικό


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr