Θες λεπτή μέση στο λεπτό; Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να τρως!

Θες λεπτή μέση στο λεπτό; Αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να τρως!
Έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που είσαι αγχωμένη, στεναχωρημένη ή απλά κουρασμένη, θέλεις να φας κάτι γλυκό ή κάτι παχυντικό; Υπάρχουν τροφές που κάνουν θαύματα στα νεύρα σου αλλά κακό στην μέση σου. Δες ποιες είναι οι εναλλακτικές που έχεις για κάθε φορά που θέλεις να χαλαρώσεις τρώγοντας κάτι που θα σου χαρίσει μέση-δαχτυλίδι:

Σοκολατένιο γάλα: Ήταν το αγαπημένο σου όταν ήσουν μικρή και είναι και το ιδανικό σνακ για κάθε φορά που θέλεις κάτι γλυκό. Προτίμησε την light συσκευασία και πρόσεξε μην το παρακάνεις με την ποσότητα!

Αβοκάντο: Πλούσια σε βιταμίνη Β, τα αβοκάντο περιέχουν λιπαρά και φυτικές ίνες που σε χορταίνουν ενώ ταυτόχρονα προσέχουν την σιλουέτα σου. Η κρεμώδης υφή του μοιάζει με το παγωτό ενώ μπορείς να το απολαύσεις μαζί με τη σαλάτα σου.

Βρώμη: Ιδανική για το πρωινό γεύμα, η βρώμη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και προωθεί την παραγωγή σεροτονίνης. Έτσι θα αισθανθείς καλύτερα χωρίς τις περιττές θερμίδες.

Βατόμουρα: Τα φρούτα με λίγες θερμίδες είναι ιδανικά για τις στιγμές που θέλεις κάτι γλυκό. Τα βατόμουρα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που δυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και σε απαλλάσσουν από το άγχος.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βελούδινο παντελόνι: Δες πως να φορέσεις το απόλυτο trend της σεζόν από το πρωί ως το βραδύ

Η πιο «θαυματουργή» δίαιτα: Χάστε μέχρι 5 κιλά σε μία εβδομάδα

Do it όπως οι celebrities : Τα είδη γυμναστικής που αγαπούν οι πιο fit διάσημες