Αυτές είναι οι 5 τροφές που δεν ήξερες ότι σε βοηθούν να χάσεις κιλά!

Αυτές είναι οι 5 τροφές που δεν ήξερες ότι σε βοηθούν να χάσεις κιλά!
Κάθε μέρα ακούμε και για κάποιο νέο super food που βοηθά στην καλή λειτουργία του οργανισμού, αλλά και στην απώλεια κιλών.

Ανακάλυψε τις τροφές, περισσότερο ή λιγότερο γνωστές, που μπορείς να προσθέσεις στη διατροφή σου καθημερινά για να πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι, αλλά και για να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου και να χάσεις κιλά πιο εύκολα: Διαβάστε παρακάτω...

Μηλόξυδο: Μπορείς να το προσθέσεις στη σαλάτα σου αλλά και να το πιεις με λίγο νερό! Το μηλόξυδο ενισχύει το ανοσοποιητικό σου, σου δίνει ενέργεια και σε βοηθά να επεξεργαστείς καλύτερα τροφές όπως τα μακαρόνια και το ψωμί!

Κουρκουμάς: Βοηθά στην πέψη αλλά και στη μείωση… του λίπους, για αυτό είναι ιδανικό συστατικό για τις σάλτσες σου και τα μαγειρευτά!

Μορίνγκα: Το θρεπτικό αυτό φυτό δεν έχει γίνει ακόμα πολύ γνωστό, αλλά ήδη χρησιμοποιείται σαν συστατικό σε συμπληρώματα διατροφής. Περιέχει πρωτεΐνη, βιταμίνη C, σίδηρο και περίπου 90 διαφορετικά είδη θρεπτικών συστατικών!

Κεφίρ: Ένα γαλακτοκομικό ποτό που περιέχει βιταμίνη Β, πρωτεΐνη και προβιοτικά που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Μέλι Manuka: Ένα από τα πιο θρεπτικά είδη μελιού με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που είναι πραγματικά ένα super food που πρέπει να προσθέσεις στην καθημερινή σου διατροφή, κάθε φορά που θέλεις κάτι γλυκό!

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θέλεις να ξεκινήσεις την μέρα σου τρώγοντας υγιεινά; Αυτοί είναι οι τρεις τρόποι που πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις!

Έχεις μόνιμα άγχος; Αυτοί είναι οι λόγοι που στο δημιουργούν

4 τρόποι για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά χωρίς να κάνεις δίαιτα