Οι 8 καλύτερες συμβουλές αδυνατίσματος από γυναίκες που τα κατάφεραν!

Οι 8 καλύτερες συμβουλές αδυνατίσματος από γυναίκες που τα κατάφεραν!
Μπορεί οι ειδικοί να τα λένε σωστά, όμως οι καλύτερες συμβουλές, έρχονται από το success story εκείνων που έχουν βρεθεί στη θέση μας, ξέρουν πως είναι και μιλούν βάση εμπειρίας.

Διάβασε τις συμβουλές που μοιράστηκαν μαζί μας, εδώ στο Youweekly.gr:

1. Μην απαρνιέσαι τίποτα και μην κάνεις δραστικές αλλαγές: Αν κάνεις ξαφνικές αλλαγές στη διατροφή σου το πιο πιθανό είναι να πελαγώσεις και να σου είναι ακόμη πιο δύσκολο να τις ακολουθήσεις. Κάνε αργά και σταθερά βήματα αλλάζοντας τη διατροφή σου ώστε να γίνει πιο υγιεινή και ισορροπημένη και να θυμάσαι πως δεν πρόκειται απλά για μια δίαιτα, αλλά για ένα τρόπο ζωής. Διαβάστε περισσότερα...

2. Μην φτάνεις στα άκρα για να δεις αποτελέσματα: Σε άλλους παίρνει περισσότερο και σε άλλους λιγότερο να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό τους και να χάσουν κιλά. Δεν χρειάζεται να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες που θα έχουν μόνο βραχυχρόνια αποτελέσματα, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις μερικές υγιεινές αλλαγές στην καθημερινότητά σου.

3. Δες πρώτα ένα γιατρό: Σιγουρέψου πως τα εξτρά κιλάκια σου δεν οφείλονται σε κάποιο πρόβλημα υγείας πριν ξεκινήσεις ένα πλάνο διαίτης.

4. Υπομονή και επιμονή: Αυτές οι 2 λέξης πρέπει να γίνουν το μότο σου. Μην απελπίζεσαι και μην θυμώνεις αν η πρόοδός σου είναι αργή. Έχε το στόχο σου πάντα στο μυαλό σου και δούλεψε καθημερινά για να τον πετύχεις. Ακόμη κι αν κάποια μέρα λυγίσεις, μην το βάλεις κάτω. Η επόμενη μέρα πρέπει να σε βρει πιο δυνατή και αποφασισμένη, όχι απελπισμένη και γεμάτη ενοχές.

5. Μην φοβάσαι να ξεκινήσεις: Μπορεί η αρχή να σου φανεί δύσκολη, αλλά σιγά σιγά θα καταφέρεις την αλλαγή, η οποία κατά βάση είναι στο μυαλό σου. Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για το σώμα σου τις τροφές που θα σε βοηθήσουν. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή συνταγή που κάνει για σένα, αντί να ακολουθήσεις ψυχαναγκαστικά μια δίαιτα μόνο για ένα μικρό διάστημα. Να θυμάσαι πως δεν πρόκειται απλά για μια δίαιτα, αλλά για μια αλλαγή ζωής, προς τον ιδανικό σου εαυτό.

6. Μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα εν μια νυκτί: Ακόμη κι αν είναι εφικτό, στερείς από τον εαυτό σου το υπέροχο συναίσθημα της νίκης και της υπεριφάνειας που θα νιώσεις μόλις έχεις κατακτήσει το στόχο σου. Όταν έχεις φτάσει ψηλά, αγωνιζόμενη κάθε μέρα για να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου, είναι πολύ πιο δύσκολο να ξαναπέσεις στην παγίδα της προηγούμενης ζωής σου, αφού οι κόποι και τα επιτεύγματά σου θα σε οδηγούν μόνο μπροστά.

7. Μην γυμνάζεσαι για να έχεις δικαιολογία να φας χωρίς τύψεις: Να τρως για να δώσεις στον οργανισμό σου την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται. Αν γυμνάζεσαι μόνο και μόνο για να μπορέσεις να φας αργότερα ανενόχλητη, θα αργήσεις πολύ να δεις αποτελέσματα.

8. Άκου το σώμα σου: Είτε πεινάς, είτε διψάς, είτε απλά είσαι κουρασμένη άκου τις ανάγκες του σώματός σου και ανταποκρίσου σε αυτές. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις τραυματισμούς, υπερκόπωση και θα κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή στο στόχο σου.

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Θέλεις να χάσεις κιλά μέσα σε 24 ώρες; Αυτά πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις!

Επίπεδη κοιλιά σε χρόνο ρεκόρ! Δείτε τον σπιτικό χυμό που “καίει” το κοιλιακό λίπος!

Πασχαλινό τραπέζι: Πόσες θερμίδες έχουν αρνί, κοκορέτσι και μαγειρίτσα;