Πως θα λαμβάνεις 1400 θερμίδες λιγότερες την εβδομάδα χωρίς να κάνεις δίαιτα

Πως θα λαμβάνεις 1400 θερμίδες λιγότερες την εβδομάδα χωρίς να κάνεις δίαιτα
Aναζητάς έναν εύκολο τρόπο να μειώσεις το ύψος των θερμίδων που λαμβάνεις χωρίς να πεινάσεις, χωρίς να κοπιάσεις και τρώγοντας ικανοποιητικά;

Yπάρχει τρόπος και μάλιστα είναι εύκολος και καθόλου κουραστικός και εξαντλητικός όπως οι δίαιτες. Τον τρόπο αυτό τον ανακάλυψαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου στου Ιλλινόις και είναι άκρως αποτελεσματικός ως προς το να μειώσει κανείς τις θερμίδες που καταναλώνει εβδομαδιαία ενώ παράλληλα δεν στερείται ούτε κάθεται με τις ώρες στο γυμναστήριο.

Ποιό είναι λοιπόν το μυστικό; Μα φυσικά το να πίνεις νερό. Ναι όπως το ακούσατε, απλό νερό, το οποίο μπορεί να σε κάνει να κόψεις αυτές τις 1400 θερμίδες.

Το δείγμα της έρευνας ήταν 18 000 Αμερικανοί οι οποίοι έλαβαν μέρος στην έρευνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας και Διατροφής από το 2005 μέχρι το 2012. Υποχρέωσή τους ήταν να καταγράφουν το είδος και την ποσότητα του φαγητού που κατανάλωναν κάθε 24ωρο.

Το συμπέρασμα που βγήκε από την ανάλυση των δεδομένων είναι ότι οι άνθρωποι που έπιναν πολύ νερό, μείωναν την πρόσληψη θερμίδων μέχρι και κατά 205 θερμίδες την ημέρα και μάλιστα, ειδικά από ανθυγιεινές τροφές και γλυκά ροφήματα.

Επομένως με απλά μαθηματικά, 205 θερμίδες την ημέρα σημαίνει περίπου 1400 θερμίδες λιγότερες την εβδομάδα και μάλιστα πολύ πιο υγειινή, αφού όσοι έπιναν νερό λάμβαναν λιγότερα κορεσμένα λιπαρά, αλάτι, ζάχαρη και χοληστερίνη.

Όσον αφορά στο νερό, καλό είναι να πίνετε ένα ποτήρι πριν από το γεύμα, αφού έτσι νιώθετε πιο χορτάτοι. Αν δε το νερό είναι παγωμένο θα κάψετε ακόμα περισσότερες θερμίδες, αφού για να εξισορροπήσει ο οργανισμός τη θερμοκρασία καταναλώνει περισσότερες θερμίδες ενεργοποιώντας το μεταβολισμό του.

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Τι είναι στυλιστικά η Melania Trump; Αναλύουμε το προφίλ της πρώτης Κυρίας

To μαύρο φόρεμα με το πιο ενδιαφέρον κέντημα θα το βρεις στο Zara

Τσολάκη, Οικονομάκου, Καινούργιου, Μπόμπα: Tα τέσσερα look των celebrities που αξίζει να δεις και να τα κάνεις δικά σου!