Αυτές είναι οι 5 συμβουλές για να αδυνατίσεις που δεν θα σου τις πει κανένας διαιτολόγος!

Αυτές είναι οι 5 συμβουλές για να αδυνατίσεις που δεν θα σου τις πει κανένας διαιτολόγος!

Τώρα τους διαιτολόγους κρεμάστε τους ψηλά!!!


Οι παρακάτω συμβουλές αφορούν γυναίκες και άνδρες που έχουν παραπάνω κιλά και δεν μπορούν να τα χάσουν ή δεν ξέρουν πως να τα χάσουν. Είναι δοκιμασμένα πράγματα που μπορεί να ακολουθήσει ο καθένας χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει σπαρτιάτικη αντοχή στην πείνα.

Φυσικά όλα τα παρακάτω δεν θα τα ακούσετε πολύ συχνά καθώς οι περισσότεροι ειδήμονες και μη λειτουργούν σαν λογιστές, δηλαδή: «τρως αυτές τις θερμίδες (πχ 2.000 θερμ.), θα κάψεις αυτές (πχ 2.500 θέρμ.) άρα θα αδυνατίσεις. Το σώμα μας όμως δεν είναι επιχείρηση να την εξυγιάνουμε με λογιστικά τερτίπια και μη ξεχνάμε πως εκτός από το σώμα υπάρχει και η ψυχή που είναι πάντα πιο ισχυρή από το σώμα και το λυγίζει! Διαβάστε παρακάτω...

Άρα πάμε να δούμε 5 συμβουλές για να ξεκινήσεις να χάνεις λίπος και θα έχεις αποτελέσματα από την δεύτερη κιόλας μέρα…

Πότε καθαρίζουν οι πνεύμονες απ’ όταν κόψετε το τσιγάρο! Η απάντηση θα σας συγκλονίσει!

συμβουλή 1η: Η δίαιτα και να «σπάσει» ξανακολλά αμέσως
Πόσες φορές δεν σταμάτησες μία δίαιτα επειδή έκανες μία παρασπονδία; Αν χαλάρωσες μια μέρα και έφαγες με τους φίλους σου τον αγλέορα, δεν χάλασε ο κόσμος! Ξεκίνα πάλι από αύριο.

συμβουλή 2η: Το τελευταίο γεύμα της ημέρας να είναι 4 ώρες πριν πέσεις για ύπνο
Είναι σημαντικό να μην πέφτουμε το βράδυ για ύπνο με γεμάτο στομάχι. Το ίδιο ισχύει και για τον μεσημεριανό ύπνο και γενικά δεν πρέπει να τρώμε και να ξαπλώνουμε στο κρεβάτι. Καλύτερα καθίσεις στον καναπέ ή στο γραφείο ή ακόμα καλύτερα να κάνεις μία χαλαρή βόλτα.

Το θαυματουργό πράσινο smoothie που κάνει το κρύωμα… παρελθόν! Δοκίμασέ το και θα σε σώσει!

συμβουλή 3η: Κάνε 3 κανονικά γεύματα και 2 μικρότερα στα ενδιάμεσα κάθε μέρα. Σύνολο 5.
Μπορεί να σου φαίνονται πολλά και ίσως να είναι περισσότερα από αυτά που κάνεις σήμερα. Όπως σου είπα και παραπάνω, δεν κάνουμε λογιστική εδώ: δηλαδή δεν είναι σωστός ο συλλογισμός «αν τώρα κάνω 2 γεύματα και παχαίνω για να αδυνατίσω θα κάνω 1 μόνο γεύμα την ημέρα…». Με τα περισσότερα ισορροπημένα γεύματα προγραμματίζουμε τον οργανισμό μας να τρώει κανονικά, να χάνει λίπος και η ψυχή μας να είναι χαρούμενη αφού δεν πεινάμε