Πώς θα εξαφανίσετε τοπικό πάχος και \"ψωμάκια\"! 9+1 tips που θα σε απαλλάξουν μια για πάντα...

Πώς θα εξαφανίσετε τοπικό πάχος και \

Το τοπικό πάχος και τα ψωμάκια, κυρίως στην περιοχή των γλουτών ή γύρω από τη μέση, ανάλογα με τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, είναι αυτό που όλες μας απασχολεί και όχι μόνο όταν ανοίγει ο καιρός, αλλά κάθε εποχή του χρόνου.


Φυσικά και δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι, όμως αυτή την εποχή, έχουμε μπροστά μας ακριβώς το χρονικό διάστημα που χρειαζόμαστε για να έχουμε πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα το καλοκαίρι.

Χωρίς το άγχος μάλιστα της παραλίας. Για να δούμε λοιπόν τι μπορούμε από τώρα να κάνουμε για να καταπολεμήσουμε το τοπικό πάχος και τα "ψωμάκια". Διαβάστε παρακάτω...

1. Πίνετε πολύ νερό, βοηθάτε έτσι τον οργανισμό σας ν΄αποβάλλει τις τοξίνες.

Δείτε ακόμη: «Για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής μπορώ να χρησιμοποιώ το αφρόλουτρό μου ή όχι;» Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά…

2. Τρώτε φυτικές ίνες, είναι ευεργετικές και ιδανικά μην τις παραλείπετε ποτέ από το καθημερινό σας διατροφολόγιο ακόμη κι όταν δεν κάνετε δίαιτα.

3. Μειώστε το αλάτι, που κάνει κατακράτηση υγρών.

4. Πίνετε πράσινο τσάι, περιέχει κατεχίνες που τονώνουν τον μεταβολισμό.

Δείτε ακόμη: Ο Θάνος Ασκητής ξεκαθαρίζει: Γιατί οι γυναίκες πρέπει να αφήνουν τους άντρες να εκσπερματώνουν στο πρόσωπό τους; Οι ευεργετικές ιδιότητες του…

5. Κάνετε γυμναστική τουλάχιστον 3 με 4 φορές την εβδομάδα για 40 λεπτά, κάνοντας σίγουρα για 20 λεπτά διάδρομο. Αν προτιμάτε τα σπορ, το κολύμπι και το ποδήλατο είναι ιδανικά για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και για να "εξαφανιστούν" τα ψωμάκια.

6. Προσπαθείτε να ασκείστε στην καθημερινότητά σας, ανεβαίνοντας τις σκάλες αντί να παίρνετε το ασανσέρ, πηγαίνοντας με τα πόδια για ψώνια αντί με το αυτοκίνητο κλπ

7. Μην πίνετε αναψυκτικά. Αντί αυτών, νερό με λεμόνι βοηθάει πολύ τον οργανισμό και "καίει" τα λίπη.

Δείτε ακόμη: Καιρός να σταματήσεις να ρουφιέσαι! Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις την κοιλιά των ονείρων σου!

8. Τρώτε λιπαρά ψάρια όπως σολομό, σκουμπρί, σαρδέλες τουλάχιστον δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

9. Κάντε σάουνα ή χαμάμ, αν έχετε τη δυνατότητα στο γυμναστήριο ή σε κάποιο σπα. Αποβάλλει τις τοξίνες.

10. Κάντε μασάζ σε κάποιον ειδικό ή μόνη σας. Τρίψτε τοπικά το σώμα σας ενώ κάνετε ντους με χοντρό σφουγγάρι για να τονωθεί το κυκλοφορικό.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, τα ψωμάκια και το τοπικό πάχος θα μειωθούν εντυπωσιακά και τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού θα σας βρουν με... άλλο σώμα!Καλύτερο!