Θέλεις μέση δαχτυλίδι; 2 τρόποι για να αποκτήσεις θεϊκό κορμί!

Θέλεις μέση δαχτυλίδι; 2 τρόποι για να αποκτήσεις θεϊκό κορμί!

Τι είναι αυτό που πραγµατικά σε παχαίνει; Ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής αλλά η κοιλιά σου δεν λέει να ξεφουσκώσει… Η επιστήµη έχει την απάντηση.

Μπορεί να αθλείσαι συστηµατικά, να τρως προσεγµένα και µε µέτρο και να κοιµάσαι πάντα το ενδεδειγµένο οκτάωρο, όµως τα παραπανίσια κιλά από τη µέση σου δεν λένε να φύγουν. Ανακάλυψε τους πραγµατικούς ενόχους και θα αποκτήσεις µια και καλή µέση δαχτυλίδι! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κάνεις δίαιτα; Τι να παραγγείλεις όταν βγαίνεις έξω για φαγητό!

Τα αναψυκτικά διαίτης
Ακόµα ένα κακό νέο έχουν να µας πουν οι επιστήµονες. Στην προσπάθειά σου να αδυνατίσεις επιλέγεις αναψυκτικά διαίτης, όµως πρόσφατα αποδείχτηκε ότι είναι πιο πιθανό µε αυτόν τον τρόπο να αυξηθεί το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Εκείνοι που πίνουν ενάµιση κουτάκι diet αναψυκτικού την ηµέρα κέρδισαν περίπου 8 εκατοστά στη µέση σε διάστηµα 9 χρόνων. Αντίθετα µε εκείνους που πίνουν κανονικά αναψυκτικά και κέρδισαν λιγότερα από 2,5 εκατοστά. Ένας λόγος γι’ αυτό το αποτέλεσµα είναι ότι οι γλυκαντικές ουσίες που χρησιµοποιούνται στα διαίτης δεν δηµιουργούν το αίσθηµα του κορεσµού και αυξάνουν τη λαχτάρα για γλυκά.
Τι µπορείς να κάνεις: Επίλεξε ροφήµατα που δεν περιέχουν γλυκαντικές ουσίες, αλλά είναι φυσικά αρωµατισµένα.

Δείτε ακόμη: Δίαιτα αστραπή: Χάσε 10 κιλά σε 10 ημέρες!

Το γάλα είναι απαραίτητο

Το 75% των γυναικών συχνά πέφτει έξω στην ηµερήσια δόση ασβεστίου που χρειάζεται ο οργανισµός. Αυτό µπορεί να φανεί και στα παραπανίσια κιλά στην περιοχή της κοιλιάς. Τα γαλακτοκοµικά που είναι πλούσια σε ασβέστιο, συχνά βοηθούν στο να µειωθεί το κοιλιακό λίπος. Αυτό µάλιστα επιβεβαιώνει πρόσφατη έρευνα. Οι συµµετέχοντες που έτρωγαν 3 φορές την ηµέρα γαλακτοκοµικά για 12 εβδοµάδες, έχασαν 1 κιλό κοιλιακού λίπους περισσότερο από εκείνους που έτρωγαν µικρότερη ποσότητα. Αυτό συνέβη γιατί οι τροφές που περιέχουν ασβέστιο µπορούν και µειώνουν µια ορµόνη που αυξάνει το κοιλιακό λίπος.
Τι µπορείς να κάνεις: Προσπάθησε να τρως 3 φορές την ηµέρα προϊόντα πλούσια σε ασβέστιο. Μερικά από αυτά είναι το γάλα, το γιαούρτι, το τυρί, το µπρόκολο και το λάχανο.