SmartLipo & το τέλειο σώμα είναι εφικτό!

SmartLipo & το τέλειο σώμα είναι εφικτό!

Το τέλειο σώμα είναι ένα βήμα πιο κοντά μας, χάρη στη Laser λιποαναρρόφηση Smartlipo της Cosmetic Derma Medicine. Πρόκειται για μια θεραπεία που έχει κερδίσει το κοινό όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, αφού μας βοηθάει να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση, χωρίς νυστέρι, αναίμακτα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Ένα όμορφο και σμιλεμένο σώμα είναι πάντα το ζητούμενο για κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή του. Ωστόσο, η υγιεινή διατροφή και η άσκηση φαίνεται να μην αρκούν για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της επίμονης κυτταρίτιδας. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, ακολουθώντας την τάση των σύγχρονων μεθόδων Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, η Αναίμακτη Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo αποτελεί τη λύση στο πρόβλημά μας και την εξέλιξη της «κλασικής» επεμβατικής Λιποαναρρόφησης, αφού εγγυάται να μας απαλλάξει οριστικά από τα «ψωμάκια» και το συσσωρευμένο λίπος της κοιλιάς, των γλουτών, των μηρών και των γαμπών, περιοχών όπου το υποδόριο στρώμα είναι αρκετά παχύ και αντιστέκεται στην ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Πώς λειτουργεί;

Η ελάχιστα επεμβατική θεραπεία Λιπογλυπτικής με Laser Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο υπερσύγχρονο, υποδερματικό ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και συσφίγγοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι εντυπωσιακά, ανώτερα της «παραδοσιακής» Λιποαναρρόφησης, κατακτώντας επάξια τον τίτλο της «Λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι».

Η όλη διαδικασία επιτελείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, υπό συνθήκες αποστείρωσης και τοπικής αναισθησίας. Αρχικά, οι προβληματικές περιοχές σχεδιάζονται από τον Ιατρό, γίνεται μια μικρή οπή διαμέτρου 2-3mm σε σημείο που να μην είναι εύκολα αντιληπτή από όπου και εγχέεται το διάλυμα τοπικής αναισθησίας. Στο επόμενο στάδιο, η οπτική ίνα του ND-YAG laser εισέρχεται μέσω αυτής της εξαιρετικά μικρής οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό. Το φως και κατά συνέπεια η θερμική ενέργεια του Laser, προκαλεί τη διάλυση των λιποκυττάρων για την μετέπειτα ευκολότερη αναρρόφησή τους. Το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, συνδεδεμένης με δοχείο αρνητικής πίεσης.

Η δράση του laser δεν περιορίζεται στην αφαίρεση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους και τη μείωση πόντων, καθώς διασπά τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους, υπεύθυνες για την όψη φλοιού πορτοκαλιού, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονη σύσφιγξη και βελτίωση των γραμμών του σώματος.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, προτείνεται η χρήση ειδικού κορσέ για την άσκηση πίεσης στην περιοχή, ενώ οι οπές κλείνουν μόνες τους τις επόμενες ημέρες, χωρίς να απαιτείται συρραφή.

Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo ή «παραδοσιακή» Λιποαναρρόφηση;

Η «κλασική» Λιποαναρρόφηση είναι μια επεμβατική μέθοδος η οποία πραγματοποιείται σε κλινική ή χώρο χειρουργείου και ο χρόνος αποθεραπείας είναι μεγαλύτερος. Με την Laser Λιποαναρρόφηση η διαδικασία απλουστεύεται, καθώς η ελάχιστα επεμβατική αυτή μέθοδος πραγματοποιείται με ασφάλεια στο χώρο του Ιατρείου, αναίμακτα, χωρίς ολική νάρκωση ή μέθη και με μηδενικό μετεγχειρητικό πόνο.

Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα της λιπόλυσης με laser είναι η ταυτόχρονη σύσφιξη και εξάλειψη της κυτταρίτιδας, κάτι που δεν μπορούμε να πετύχουμε με την επεμβατική μέθοδο. Η θεραπεία δεν χρειάζεται επαναλήψεις και διαρκεί μόλις 1-2 ώρες ανάλογα με την έκταση της περιοχής που εφαρμόζεται. Καθώς δεν υπάρχουν ράμματα, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του συνήθειες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ βελτιώνονται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τη παραγωγή νέου κολλαγόνου και με τη φυσιολογική αποβολή του όποιου εναπομείναντος υγροποιημένου λίπους μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.

Νήματα Σώματος: Ακόμα ένας σύμμαχος

Ακόμη, για την επίτευξη ανώτερων αισθητικά αποτελεσμάτων, προτείνουμε το Αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα PDO. Αν αναζητάτε μια αναίμακτη μέθοδο που να ανορθώνει μέσα σε λίγα λεπτά πεσμένους γλουτούς, στήθος, κοιλιά και μπράτσα υπάρχει λύση. Τα Νήματα PDO δεν απαιτούν ράμματα και τομές. Η καινούργια θεραπεία που διορθώνει τη χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα αναμετριέται με τις μεγάλες προσδοκίες μας αφού σβήνει ατέλειες ακόμα και σε δύσκολες περιοχές όπως τις σακούλες κάτω από τα μάτια, τον πρόωρα γερασμένο λαιμό και τα γόνατα. Δοκιμάστε τη!

Info

Αθήνα: τηλ. +30 210 6980451, Κηφισιά: τηλ. +30 210 6232220, Γλυφάδα: τηλ. +30 210 8980444,

Πάτρα: τηλ. +30 2610 226562, Θεσσαλονίκη: τηλ. +30 2310 224240, Ρόδος: τηλ. +30 22410 32700, Λεμεσός: τηλ. +357 25251040,

www.cosmeticdermamedicine.gr, info@cosmeticdermamedicine.gr

TAGS