Πες αντίο στα κιλά σου! 4+1 τροφές για να μην πεινάσεις ξανά!

Είναι πανεύκολο!

Πες αντίο στα κιλά σου! 4+1 τροφές για να μην πεινάσεις ξανά!

Παλεύεις να χάσεις κιλά αλλά ο οργανισμός σου δεν σου κάνει το χατίρι;

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις! Το Youweekly.gr σου έχει τη λύση και σου παρουσιάζει τις τροφές που θα σε κρατήσουν φουσκωμένη για πολλές ώρες, ώστε να μην χρειαστεί να βάλεις κι άλλη μπουκιά στο στόμα σου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το μυστικό για να χάσετε μέχρι και 30 κιλά μέσα σε 3 μήνες! Πρέπει να κάνετε μόνο ένα πράγμα...

Μπρόκολο

Οι γυναίκες θα πρέπει να στοχεύουν στην κατανάλωση 25 έως 30 γραμμαρίων την ημέρα - και ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τρώτε μπρόκολο, που περιέχει 16 γραμμάρια ανά μάτσο.

Φράουλες

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να τρώτε φράουλες - και είναι ιδιαίτερα καλό για τη μέση σας. Οι διατροφολόγοι έχουν αναφέρει πω οι φράουλες είναι μια πολύ καλή επιλογή στην προσπάθεια απώλειας βάρους.

Δείτε ακόμη: Πως να τρώτε μακαρόνια χωρίς να παχαίνετε! Ο σίγουρος τρόπος που θα σας εκπλήξει!

Αγγούρι

Επειδή τα αγγούρια είναι χαμηλά σε θερμίδες, γεμάτα με νερό και περιέχουν πλούσιες ίνες στο φλοιό, τρώγοντας λίγο μέρες κάθε μέρα, μπορεί να σας κρατήσει γεμάτες, καθιστώντας λιγότερο πιθανό φάτε τα τρόφιμα που κάνουν το βάρος να αυξάνεται.

Δείτε ακόμη: Μάθε γιατί δεν χάνεις κιλά! 4+1 κλασικά λάθη που κάνεις όταν είσαι σε δίαιτα

Μύρτιλλο

Όπως και οι φράουλες, το μύρτιλλο βρέθηκε επίσης ικανό να βοηθήσει στον έλεγχο του βάρους λόγω των υψηλών επιπέδων ανθοκυανινών του. Δοκιμάστε το σε ένα μπολ με λίγη βρώμη.

Ξηροί καρποί

Είναι πασίγνωτο ότι οι ξηροί καρποί περιέχουν πλήθος πρωτεϊνών, όσες υπάχρουν και στο κρέας. Οπότε προτίμησε σαν σνακ να τρως λίγα φυστικιά ή ηλιόσπορους για να μην χρειαστεί να πεινάσεις πάλι μετά