Διατήρησε το σώμα σου και μετά το καλοκαίρι! Τα 3 tips που θα σε σώσουν!

Πώς θα μείνεις στα κιλά που είσαι και μετά το καλοκαίρι;

Διατήρησε το σώμα σου και μετά το καλοκαίρι! Τα 3 tips που θα σε σώσουν!

Αναρωτιέσαι πως μπορείς να μην ξαναπάρεις τα κιλά που έχασες φέτος για να βγεις στηνπαραλία;

Είναι πολύ απλό! Το Youweekly.gr σου μαθαίνει τι πρέπει να προσέχεις στη διατροφή του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Προσοχή! Αυτά είναι τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις όταν είσαι σε δίαιτα!

Για να μπορέσεις και του χρόνου να μπεις στο στενό σορτς σου θα πρέπει να:

-Αποφεύγονται τα βαριά μαγειρεμένα φαγητά και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά (γλυκά, κόκκινα κρέατα, σάλτσες, τηγανιτά), μιας και αυξάνουν την παραγωγή θερμότητας κατά το μεταβολισμό τους.

Δείτε ακόμη: Μάθε γιατί δεν χάνεις κιλά! 4+1 κλασικά λάθη που κάνεις όταν είσαι σε δίαιτα

- Προκειμένου να μειώσουμε την επιθυμία μας για παγωτό στην παραλία μπορούμε να καταναλώσουμε σαν σνακ ρυζογκοφρέτες με μαρμελάδα φρουκτόζης, που έχει χαμηλότερη περιεκτικότητα σε θερμίδες και χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη, συγκριτικά με άλλα γλυκά.

Δείτε ακόμη: Πότε μία γυναίκα δεν πρέπει να ζυγίζεται; Εσύ ξέρεις τους "χρυσούς" κανόνες;

- Να προτιμώνται ελαφρυά γεύματα όπως οι κρύες σαλάτες με ζυμαρικά ολικής αλέσεως ή μακαρόνια σόγιας ή καστανό/αναποφλοίωτο ρύζι ή πλιγούρι με εποχιακά λαχανικά (μελιτζάνα, κολοκύθι, ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό, καρότο) και τυρί ή θαλασσινά. Οι συγκεκριμένες γευστικές προτάσεις αποτελούν μία καλή επιλογή, χαμηλή σε λιπαρά, θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες, έτσι ώστε να μην πάτε νηστικοί, αλλά ούτε και φουσκωμένοι στην παραλία.