Δίαιτα express! Xάσε κιλά σε μόνο 48 ώρες!!

Κι όμως είναι αλήθεια..

Δίαιτα express! Xάσε κιλά σε μόνο 48 ώρες!!

Υπάρχουν μέρες που δε σταματάς να τρως.

Συνεχώς τσιμπάς το κατιτίς σου και οι εναλλαγές μεταξύ αλμυρού και γλυκού είναι ασταμάτητες. Αν αυτό, όμως, γίνεται για αρκετές ημέρες συνεχόμενα είναι λογικό πως ο δείκτης της ζυγαριάς δε θα είναι με το μέρος σου. Διαβάστε παρακάτω...

Αν, λοιπόν, το παράκανες και θες να διώξεις αυτήν την κατακράτηση μέσα σε 48 ώρες (υπάρχει και ένα κάποιο dating στο πρόγραμμα) σου δείχνουμε πώς ακριβώς θα τα καταφέρεις.

-Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα χλιαρό νερό με λεμόνι και τζίντζερ. Και συνέχισε να το πίνεις κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε ένα πολύ καλό detox νερό για αυτές τις ημέρες τις δύσκολες!

-Απόφυγε τους υδατάνθρακες για αυτά τα δύο 24ωρα τουλάχιστον και προτίμησε τις light σούπες (μακριά η κρέμα γάλακτος) και τις σαλάτες (χωρίς λάδι) για τα γεύματά σου.

-Προσπάθησε να καταναλώσεις τουλάχιστον τέσσερις κούπες πράσινο τσάι, σκέτο, με λεμόνι ή τζίντζερ και απόφυγε εντελώς το αλκοόλ.

-Αυτά τα δύο εικοσιτετράωρα κάνε αερόβια άσκηση, τρέξιμο, aerobic ή kangoo jumps για να δημιουργήσεις την ανάλογη εφίδρωση στο σώμα σου.

-Κοιμήσου καλά και μη δοκιμάσεις κανένα μπισκότο, σοκολάτα ή πατατάκια.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω tips θα δεις πως το σώμα σου θα διώξει αμέσως τις τοξίνες και δε θα έχεις το ενοχλητικό αίσθημα του φουσκώματος.

Εννοείται, πως θα δεις τον δείκτη της ζυγαριάς να έχει πάρει την κατιούσα κατά ένα κιλό σίγουρα, απλά αν από την τρίτη μέρα και μετά επιστρέψεις στις παλιές σου συνήθειες με το non stop φαγητό, θα το ξαναπάρεις αμέσως.