Οι διαιτολόγοι αποκαλύπτουν: Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις κιλά

Κορίτσια, θα σας σώσει αυτό το μυστικό!

Οι διαιτολόγοι αποκαλύπτουν: Αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσεις κιλά

Σύμφωνα με τους διατροφολόγους αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να χάσεις κιλά!

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν χρόνια να χάσουν κιλά και λίγοι από αυτούς καταφέρνουν να το πετύχουν! Είναι τόσο δύσκολο να αδυνατίσει κανείς με τόσες διαφορετικές μεθόδους αλλά και δίαιτες; Διαβάστε παρακάτω...

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις το αμερικάνικο Popsugar ρώτησε τον ειδικό γιατρό Justin Holtzam για την πιο αποτελεσματική μέθοδο απώλειας κιλών και φαίνεται ότι η απάντηση βρίσκει σύμφωνους τους περισσότερους διαιτολόγους. Για να χάσει κανείς κιλά πρέπει να καταναλώνει λιγότερες θερμίδες. Με λίγα λόγια πρέπει να ξεκινήσουμε να τρώμε λιγότερο!

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό;
Μετρώντας θερμίδες σε κάθε γεύμα! Στο πρωινό ένα μπολ δημητριακά και μισό ποτήρι γάλα είναι αρκετό, για παράδειγμα, ενώ στα επόμενα γεύματα πρέπει να ακολουθούμε πιστά το πλάνο διατροφής που έχουμε φτιάξει ανάλογα με τις θερμίδες. Έτσι δεν αποκλείουμε κάποια τροφή από τη διατροφή μας αλλά προσέχουμε να μην ξεφύγουμε από τις θερμίδες, προσέχοντας την ποσότητα.

Για να το πετύχουμε αυτό, καλό είναι να καταναλώνουμε «έξυπνα» πιάτα, δηλαδή γεύματα και σνακ που περιέχουν τροφές –όπως τα λαχανικά-που μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα ή καίνε περισσότερες θερμίδες από όσες περιέχουν.

Ποιες τροφές θεωρούνται top για μια δίαιτα με βάση τις θερμίδες;

Απέκτησε επίπεδη κοιλιά μέσα σε 1 ημέρα! Αυτή η διατροφή θα σε βοηθήσει!

Το λάδι καρύδας, το πράσινο τσάι, ο χυμός μύλου και τα φαγητά που περιχούν προβιοτικά και φυτικές ίνες.

Σούπερ τροφές: Με αυτές τις 6 θα καταπολεμήσεις το πρήξιμο και θα χάσεις κοιλιακό λίπος!

Το Youweekly.gr σου έχει τις απαντήσεις...

  1. Προϊόντα ολικής άλεσης: Tα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Αυτές βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου και σας βοηθούν να αντιμετωπίζετε το πρήξιμο. Επιπλέον, βοηθούν στον έλεγχο της ινσουλίνης.
    2. Μπαχαρικά: Ορισμένα μπαχαρικά, όπως το σκόρδο, η κανέλα, το τζίντζερ και OI πιπεριές τσίλι, δρουν δραστικά κατά των φλεγμονών και του πρηξίματος.
    3. Τροφές πλούσιες σε Ω3 λιπαρά: Έρευνες έχουν δείξει ότι μια δίαιτα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και χαμηλή σε ω-6 λιπαρά οξέα, βοηθά στην απώλεια βάρους από την περιοχή της κοιλιάς. Εμπλουτίστε το καθημερινό σας διατροφολόγιο με τροφές όπως σολομό, λιναρόσπορο και καρύδια.
    4. Μονοακόρεστα λίπη: Τα μονοακόρεστα λίπη συμβάλλουν στην αύξηση της καλής χοληστερόλης HDL και μειώνει τις φλεγμονές και το πρήξιμο. Καλές πηγές είναι τα αμύγδαλα, το ελαιόλαδο και το αβοκάντο
    5. Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι είναι ο σύμμαχός σας ενάντια στο λίπος της κοιλιάς. Βοηθάει να συρρικνωθεί και έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, εξαιτίας των φλαβονοειδών που περιέχει.
    6. Φρούτα και λαχανικά: Πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες σας βοηθούν να νικήσετε τη ζυγαριά. Καλές επιλογές είναι οι ακόλουθες: μήλα, μούρα, μπρόκολο, μανιτάρια, παπάγια, ανανάς και σπανάκι.

Διαβάστε περισσότερα θέματα δίαιτας στο Youweekly.gr