«Κάψε» λίπος από την κοιλιά με 8 απλές κινήσεις!

Αντίο λιπάκι, καλώς όρισες επίπεδη κοιλιά

«Κάψε» λίπος από την κοιλιά με 8 απλές κινήσεις!

Σε βασανίζει το λίπος στην κοιλιά και θέλεις να φύγει; Εμείς σου δίνουμε 8 απλές κινήσεις για να «κάψεις» το λιπάκι που τόσο σε ενοχλεί!

Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά ακολούθησε αυτά τα 8 μικρά κόλπα για να το καταφέρεις πιο εύκολα.

1. Ξεκίνησε τη μέρα σου με χλιαρό νερό και με λεμόνι
Αποτοξινώνει το συκώτι και ενεργοποεί το μεταβολισμό από το πρωί.

2. Μείνε μακριά από άσπρο ρύζι, ψωμί και λαχανικά
Το λευκό αλεύρι ανεβάζει τα επίπεδα του σακχάρου και προκαλεί την έκκριση ινσουλίνης, η οποία αποθηκεύει λίπος στην κοιλιά. Προτίμησε καστανό ρύζι ή μπασμάτι, ψωμί και ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Είναι σύμπλοκοι υδατάνθρακες και επιβραδύνουν την αύξηση του σακχάρου και της ινσουλίνης.

3. Να αποφεύγεις τη ζάχαρη, τόσο την κρυσταλλική όσο και αυτή που είναι κρυμμένη σε προϊόντα
Μάθε να διαβάζεις τις ετικέτες των προϊόντων, γιατί τα περισσότερα επεξεργασμένα προϊόντα έχουν ζάχαρη μέσα. Εκτός του ότι είναι εθιστική και έχει ενοχοποιηθεί για καρκίνο, αποθηκεύει και λίπος στην κοιλιά.

Μπράουνι με φουντουκοβούτυρο χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη

4. Πιες πολύ νερό
Βοηθάει στην αποβολή τοξινών στο σώμα και ενεργοποιεί το μεταβολισμό.

5. Φάε ωμό σκόρδο
Σύμφωνα με μια μελέτη, μασώντας 2-3 σκελίδες σκόρδο κάθε πρωί και πίνοντας ένα ποτήρι νερό με λεμόνι μετά από αυτό, φάνηκε να ενεργοποιείται η απώλεια βάρους και η κυκλοφορία του αίματος, κινητοποιώντας το λεμόνι.

6. Φάε φρούτα και λαχανικά πλούσια σε σε χρώμα
Τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχουν, συμμετέχουν ως ένζυμα στους μεταβολικούς δρόμους. Προτίμησε κόκκινες και κίτρινες πιπεριές, σπανάκι, μπρόκολο, φράουλες, ροδάκινα, βερίκοκα.

7. Χρησιμοποίησε όσα μπαχαρικά και μυρωδικά μπορείς
Η κανέλα αυξάνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και βοηθάει στη ρύθμιση του σακχάρου, με αποτέλεσμα να μην έχεις λιγούρες και να επιταχύνει την απώλεια κοιλιακού λίπους. Το τζίντζερ λόγω των αντιοξειδωτικών και το πιπέρι (μαύρο, καγιέν) λόγω της καψαϊκίνης, αυξάνουν τη θερμογένεση και το μεταβολισμό.

8. Κατανάλωσε άπαχα γαλακτοκομικά προϊόντα
Έχει τεκμηριωθεί πια ότι μια διατροφή αυξημένη σε ασβέστιο από τα άπαχα γαλακτοκομικά, ευνοεί την απώλεια κοιλιακού λίπους.

Λίπος στην κοιλιά; Σου βρήκαμε το ρόφημα που το καίει όταν κοιμάσαι

Ο μεταβολισμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες. Κάνοντας έξυπνες επιλογές στο τι τρώτε (όπως τροφές και ποτά που αυξάνουν τις καύσεις) μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να αυξήσει τον μεταβολισμό του, ακόμη και ενώ κοιμάστε.

Υπάρχει ένα απλό και πολύ υγιεινό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε πριν πέσετε για ύπνο, το οποίο θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερο κοιλιακό λίπος, αλλά και να αισθάνεστε ότι έχετε περισσότερη ενέργεια:

Συστατικά

1 λεμόνι
1 αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
1 κουταλιά της σούπας χυμός Αλόης
1 μάτσο κόλιαντρο ή μαϊντανό
½ ποτήρι νερό
Οδηγίες

Απλά προσθέστε τα συστατικά μαζί, αναμίξτε τα καλά και πιείτε ένα ποτήρι πριν πέσετε για ύπνο.

Πώς και γιατί δουλεύει

Πίνοντας ένα ποτήρι από αυτό το ρόφημα πριν κοιμηθείτε, θα μειώσετε σημαντικά τα επίπεδα λίπους, ειδικά στην κοιλιά σας. Τα συστατικά σε αυτό το ποτό θα αυξήσουν τον μεταβολισμό σας που θα λειτουργήσει πιο έντονα, ενώ κοιμάστε.

Οι ιδιότητες καύσης του λίπους για κάθε συστατικό αυτού του ροφήματος είναι οι εξής:

Τα αγγούρια είναι πολύ ισχυρά στην καταπολέμηση του λίπους. Αποτελούν βασικό συστατικό σε κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους.

Ο μαϊντανός και ο κόλιανδρος έχουν πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλλά είναι και γεμάτα αντιοξειδωτικά, καθώς και βιταμίνες και μέταλλα που είναι σημαντικά για την ανακούφιση από την κατακράτηση υγρών.

Το τζίντζερ αυξάνει τον μεταβολισμό και αποτρέπει επίσης τη δυσκοιλιότητα. Αυτό το συστατικό που θα βοηθήσει να κάψετε το “επίμονο” λίπος της κοιλιάς ενώ κοιμάστε.

Ο χυμός του λεμονιού είναι πολύ αποτελεσματικός για την αποβολή των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα.

Ο χυμός Aloe Vera είναι γενικά αποτελεσματικός στην απώλεια βάρους.


Μείνετε ενυδατωμένοι: Πίνετε πολύ νερό

Είτε το σώμα σας μετατρέπει τις τροφές σε “καύσιμη ύλη”, είτε ασκείστε εντατικά για να χάσετε τα περιττά κιλά, ο οργανισμός σας χρειάζεται νερό για να κάψει τις θερμίδες πιο αποτελεσματικά. Αν δεν είστε πλήρως ενυδατωμένοι, ο μεταβολισμός σας θα επιβραδύνει και δεν θα καίει τις θερμίδες τόσο αποτελεσματικά. Το συγκεκριμένο θα δώσει στον μεταβολισμό σας μια σημαντική ώθηση.