Δίαιτα στην παραλία: Τα 6 σνακ που κόβουν την όρεξη αλλά σε κρατάνε και κορμάρα!

Απολαυστικά και υγιεινά!

Δίαιτα στην παραλία: Τα 6 σνακ που κόβουν την όρεξη αλλά σε κρατάνε και κορμάρα!

Κάνεις δίαιτα και στην παραλία; Αυτά είναι τα απολαυστικά και υγιεινά 6 σνακ, που κόβουν την όρεξη αλλά σε κρατάνε και κορμάρα!

Σε κάθε τέλος οποιασδήποτε άσκησης, τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα ‘’πέφτουν’’. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εφοδιάσουμε τον οργανισμό μας με φαγητό και για την παραλία τα κατάλληλα ελαφριά σνακ είναι τα εξής :

  • Φρούτα. Μπανάνα, νεκταρίνια, cranberries, σταφίδες, ροδάκινα, σταφύλια, χυμοί είναι μερικές προτεινόμενες επιλογές.
  • Λαχανικά. Αγγούρι ή καρότο είναι από τις καλύτερες δροσιστικές επιλογές.
  • Σάντουιτς και τορτίγιες. Ένα σάντουιτς με ψωμί ολικής ή αραβική πίτα ή τορτίγια με τυρί του τοστ ή ανθότυρο, ντομάτα, μαρούλι και μαγιονέζα light. Χορταστικό και νοστιμότατο.
  • Μπάρες δημητριακών ή πολυδημητριακά μπισκότα. Μπορείς να επιλέξεις όποιες γεύσεις σου αρέσουν, προτίμησε με δημητριακά ολικής αλέσεως.
  • Ρόφημα σε στυλ smoothie, κρύο τσάι ή φυσικούς φρουτοχυμούς.
  • Άφθονο νερό. Με τόση ζέστη το χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά

.Ποτέ δεν πρέπει να καταναλώνεις μεγάλη ποσότητα φαγητού στην παραλία, διότι μπορεί να κάνεις μία τελευταία βουτιά. Το φαγητό θα πρέπει να καταναλώνεται ανά 2- 3 ώρες.

Καλές βουτιές και καλό καλοκαίρι!

Η νέα μέθοδος που κάνει θραύση! Με αυτό το υλικό από την κουζίνα σου θα εξαφανίσεις το λίπος.

Δεν φαντάζεσαι!
Μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι και όλοι βρισκόμαστε σε μια αναταραχή ,να σώσουμε ότι σώζεται όσον αφορά το σώμα μας. Υπάρχει όμως μία λύση που σίγουρα, δεν πάει το μυαλό σου. Κάνει θραύση γιατί είναι ένα υλικό που το βρίσκεις στην κουζίνα σου, αλλά εάν χρησιμοποιηθεί από έμπειρους επαγγελματίες μπορεί να κάνει θαύματα και να εξαφανίσει το λίπος, από τοσώμα σου.

Γνωστό σε όλους μα το τζίντζερ ή αλλιώς πιπερόριζα για τις μαγικές του ιδιότητες. Καιρός λοιπόν να σας αποκαλύψουμε και άλλη μία. Η σούπερ τροφή, δρα κατά της παχυσαρκίας , του διαβήτη αλλά και τις διαταραχές του μεταβολικού συστήματος . Με την αντιφλεγμονώδη ιδιότητα του αλλά και την πικάντικη του γεύση , περιορίζει τις τοξίνες και το στρες και ενεργοποιεί την καύση του λίπους. Μετά από έρευνες , πλέον στα ιατρεία μπορεί να συναντήσεις ενέσιμα που βοηθούν στην καύση του λίπους , αποτελούμενα από την πολυαγαπημένη ρίζα.

Τι λέει ο γιατρός: Η δερματολόγος Μάργκη Καπελλάρη αναφέρει: «Το καινούριο στοιχείο σε αυτή την ενέσιμη θεραπεία με την ονομασία Ginger Lytic (Promoitalia) είναι ότι περιέχει και τζίντζερ για αντιοξειδωτική και λιπολυτική δράση ταυτόχρονα. Στο ίδιο μείγμα περιλαμβάνονται και τα δραστικά συστατικά καρνιτίνη, δεσοξυχολικό οξύ και πολυνουκλεοτίδια. Έτσι πετυχαίνουμε σύσφιγξη και λιπόλυση. Επιπλέον το τζίντζερ δρα κατά της φλεγμονής. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος της συνεδρίας δεν περιμένουμε μεγάλης έκτασης οίδημα και μελανιά. Η μέθοδος επαναλαμβάνεται κάθε 3 εβδομάδες και το ιατρικό πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3 συνεδρίες».

Beauty tip: Ακόμα και κατά τη διάρκεια θεραπειών όπως η λιποδιάλυση καλό είναι να συνεχίσετε την ενυδάτωση του δέρματος. 1. Τους θερινούς μήνες καλό είναι να διατηρείτε την κρέμα σώματος στο ψυγείο για μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης. 2. Απλώνετε την κρέμα σώματος με ανοδικές κυκλικές κινήσεις μασάζ ξεκινώντας από τους αστραγάλους. Με αυτό τον τρόπο τονώνεται η μικροκυκλοφορία, τα συστατικά του προϊόντος απορροφώνται καλύτερα και τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα και εντυπωσιακά. 3. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα καλό είναι να απλώνετε την ενυδατική σας μετά το ντους, ενώ η επιδερμίδα είναι ακόμη νωπή.