Φάγατε πολύ και έχετε πάθει σοκ από τις θερμίδες που πήρατε; Με αυτό το ρόφημα θα τις "ακυρώσετε"!

Θα το πιείτε και θα... "σωθείτε"!

Φάγατε πολύ και έχετε πάθει σοκ από τις θερμίδες που πήρατε; Με αυτό το ρόφημα θα τις

Φάγατε πολύ φαγητό και έχετε πάθει σοκ από τις θερμίδες που πήρατε και τώρα δεν ξέρετε πως να τις χάσετε; Με αυτό το ρόφημα θα τις "ακυρώσετε"!

Το γκρέιπφρουτ είναι γνωστό ότι περιέχει πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, περιέχει βιταμίνες A, B, D, E, και ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, χαλκό και σίδηρο. Θες να μπεις στο περσινό σου τζιν; Αυτό είναι τι απόλυτο διατροφικό πλάνο!

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο αδυνάτισμα με έναν μοναδικό τρόπο, για να κερδίσετε σε ομορφιά και υγεία, αλλά και να χάσετε πιο γρήγορα τα περιττά κιλά, όταν το πίνετε μετά από το κύριο γεύμα.

Ρόφημα για θερμίδες

Συστατικά:

- Ένα μεγάλο, ώριμο γκρέιπφρουτ

- Μία κουταλιά της σούπας μέλι

Κόψτε το γκρέιπφρουτ στο μισό, είναι προτιμότερο να είναι κρύο (από το ψυγείο) και αφαιρέστε την σάρκα του με ένα κουτάλι. Βάλτε το γκρέιπφρουτ και το μέλι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.

Τι να φας το βράδυ για να ξυπνήσεις με ενέργεια το πρωί!

Αυτό το ποτό περιέχει χρήσιμα στοιχεία, όπως:

- Πηκτίνη, η οποία συμβάλλει στην αποτελεσματική αποβολή της περίσσειας χοληστερόλης (αν τρώτε γκρέιπφρουτ κάθε μέρα μειώνετε την “κακή” χοληστερόλη κατά 15,5% και τα τριγλυκερίδια κατά 27%), μειώνει επίσης το επίπεδο της ινσουλίνης στο αίμα και σταθεροποιεί το μεταβολισμό.

- Λυκοπένιο, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των τοξινών και των επιβλαβών ουσιών στο σώμα.

Μερικές γουλιές του ποτού αυτού, μετά το μεσημεριανό γεύμα (περιμένετε 20 λεπτά μετά το φαγητό), είναι αρκετές για να κάψετε πολύ γρήγορα σχεδόν τις μισές από τις θερμίδες που πήρατε κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Ως ρόφημα έχει θεραπευτικές επιδράσεις για την υπέρταση και τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Επιπλέον, το γκρέιπφρουτ περιέχει έναν αριθμό συστατικών που σας βοηθούν να καταπολεμήσετε τα κρυολογήματα και έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει ορισμένους τύπους καρκίνου και καρδιακών παθήσεων.

Πιείτε αυτό πριν τον ύπνο και απαλλαγείτε απ' ότι έχετε φάει κατά την διάρκεια της ημέρας!

Πιείτε αυτό πριν από τον ύπνο σας και απαλλαγείτε απ' ότι έχετε φάει κατά την διάρκεια της ημέρας!

Είναι κάτι απλό και εύκολο! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε αυτό το σούπερ-υγιεινό ποτό, πιείτε το πριν πάτε για ύπνο, και το πρωί, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Θα εκπλαγείτε από ένα άλλο πράγμα – όταν σας πούμε ότι αυτό το σούπερ-υγιεινό σπιτικό ποτό θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, να καθαρίσει το σώμα σας από όλες τις βλαβερές τοξίνες και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, καθώς και το λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σας.

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς, θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση και να τρώνε υγιεινά τρόφιμα.

Σου αρέσει το αλκοόλ αλλά έχεις ξεκινήσει δίαιτα; Αυτά είναι τα tips για να μην πεις alcohol not!

Κυρίες και κύριοι, εδώ είναι η συνταγή για ένα απίστευτο σπιτικό φυσικό ποτό, το οποίο περιέχει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικά για την καύση λίπους συστατικά: λεμόνι, τζίντζερ και μαϊντανό! Αυτό το σπιτικό ποτό είναι πολύ απλό και εύκολο να γίνει. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις απλές οδηγίες.

Εδώ είναι αυτά που πρέπει να κάνετε!

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:
1 λεμόνι
Μια χούφτα μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τζίντζερ
1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
1 ξύλο κανέλας ή 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας
Μισό λίτρο νερό

Οδηγίες:

Όπως είπαμε, είναι πολύ απλό! Απλά πρέπει να βάλουμε όλα τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω σε ένα μπλέντερ και να ανακατέψουμε καλά! Πώς να το χρησιμοποιήσετε – όπως αναφέραμε και πριν, πρέπει να πίνετε το χυμό αυτό κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο και θα ξυπνάτε κάθε πρωί με λιγότερο βάρος! Πιστέψτε με, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Πηγή: athensmagazine.gr