Αυτά είναι τα μυστικά που αν ακολουθήσεις θα αποκτήσεις κορμάρα

Γίνε και εσύ σαν τα "αγγελάκια" της Victoria's Secret

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα μυστικά που αν ακολουθήσεις θα αποκτήσεις κορμάρα

Ψάχνεις και εσύ τρόπο για να αλλάξεις την εμφάνισή σου και να αποκτήσεις επιτέλους σώμα όπως τα "αγγελάκια" της Victoria's Secret; Εμείς σου έχουμε τα μυστικά που αν ακολουθήσεις θα αποκτήσεις κορμάρα στο λεπτό.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε επίπεδο στομάχι δεν είναι μόνο το να τρως λιγότερο - είναι επίσης η κατανάλωση. Κορυφαίοι διατροφολόγοι και εμπειρογνώμονες τροφίμων αποκαλύπτουν τι πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε αυτό το πολυπόθητο σώμα.

Ενσωματώστε διουρητικά σε κάθε γεύμα

Μπορεί να μην ακούγεται πολύ ωραίο, αλλά η ενσωμάτωση διουρητικών στο πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση μιας πιο επίπεδης κοιλιάς. "Τα λεμόνια είναι φυσικό διουρητικό, το οποίο συχνά συνιστάται ώστε να συμπιέζεται στο νερό κατά τη διάρκεια ενός καθαρισμού", λέει η Rebecca Lewis, στο Hello Fresh. "Ο μαϊντανός και τα σπαράγγια είναι επίσης καλές πηγές τροφής για να μας βοηθήσουν να περάσουμε γρήγορα το επιπλέον νερό στις δίαιτες μας".

Φάε σε μικρά πιάτα

"Η έρευνα έχει δείξει ότι οι άνθρωποι καταναλώνουν λιγότερο όταν τρώνε σε μικρότερα πιάτα.Θα σας αναγκάσει να το ελέγξετε την ποσότητα πιο εύκολα, μιας και οι περισσότεροι προσπαθούν να γεμίσουν φουλ τα πιάτα τους", λέει η Lisa Hayim, διαιτολόγος.

Σταμάτα να τρως "οικογενειακά" και θα αποκτήσεις κορμάρα μαζί με τα υπόλοιπα μυστικά

"Εξυπηρετήστε τον εαυτό σας από το πάγκο αντί να μετατρέψετε το δείπνο σε μπουφέ ή οικογενειακό στυλ, όπου είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείτε τη συνολική κατανάλωσή σας", λέει ο Lewis.

Πρόσεχε πως μασάς

Ετοιμάσου να μετρήσεις και να επιδιώξεις 20 "δαγκώματα" πριν καταπιείς. «Όταν καταπίνετε πολύ γρήγορα, είναι πιθανό να καταπιείτε τον αέρα, που προκαλεί φούσκωμα στο στομάχι», λένε οι The Nutrition Twins.

Φάε πρώτα σαλάτα

Αυτή η στρατηγική κάνει μια τεράστια διαφορά όταν πρόκειται για την αποβολή του λίπους της κοιλιάς. "Πριν από το δείπνο, ετοιμάστε μια σαλάτα και τρώτε πρώτα", λέει ο DeFazio. Αυτό θα δώσει μια ενίσχυση των ινών, καθώς πλημμυρίζει το σώμα με θρεπτικά συστατικά από λαχανικά.

Εστίαση στο μαγνήσιο και το κάλιο

Το κάλιο και το μαγνήσιο είναι ένα δίδυμο δύναμης όταν πρόκειται για να χτυπήσει το βάρος. "Και οι δύο είναι ηλεκτρολύτες, μαζί με νάτριο, μαγνήσιο ασβεστίου και φωσφορικά. Και συχνά, το φούσκωμα είναι σύμπτωμα της ανισορροπίας των ηλεκτρολυτών", λέει ο Lewis. "Οι μπανάνες, οι πατάτες, και τα αποξηραμένα φρούτα είναι μια μεγάλη πηγή καλίου, ενώ τα φυλλώδη πράσινα φύλλα (σπανάκι, λάχανο) και σπόροι κολοκύθας είναι μια καλή πηγή μαγνησίου". Ωστόσο, θραύση κάνει στο διαδίκτυο κι αυτή η δίαιτα με λεμόνι, αλλά επιτρέπεται να την κάνεις μόνο μια εβδομάδα τον μήνα! Δες την εδώ