Κάν’ το όπως οι σταρ!

Κάν’ το όπως οι σταρ!

Η Βραζιλιάνα καλλονή, σύζυγος και µητέρα δύο παιδιών, Gisele Bündchen, διαθέτει ένα αξιοζήλευτο κορµί που όλες θα θέλαµε να έχουµε! Έτσι, τώρα που µένουµε σπίτι και έχουµε ακόµη περισσότερο χρόνο για τον εαυτό µας, φροντίζουµε τη σιλουέτα µας µέσα από µια ισορροπηµένη διατροφή και συστηµατική γυµναστική µε συµµάχους τα προϊόντα φροντίδας για το σώµα της ανάPLASIS.

Υγιεινή διατροφή, γιόγκα, διαλογισµός και ατέλειωτες ώρες γυµναστικής είναι µερικά µόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν την καθηµερινότητα του πανέµορφου τοπ-µόντελ. Η εντυπωσιακή Gisele Bündchen, παρά το γεγονός ότι έχει ένα γεµάτο πρόγραµµα µε πολλές επαγγελµατικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν αµελεί τη φροντίδα για το σώµα της ακόµη και τώρα που βρίσκεται και αυτή σε καραντίνα. Έτσι, µετά από το ηµερήσιο πρόγραµµα yoga που ακολουθεί, εφαρµόζει µια συγκεκριµένη ιεροτελεστία φροντίδας. Η εν λόγω ιεροτελεστία περιλαµβάνει ένα χαλαρωτικό µπάνιο χρησιµοποιώντας ένα απολεπιστικό προσώπου & σώµατος και ολοκληρώνεται µε την εφαρµογή ευεργετικών ελαίων σώµατος, που διατηρούν το δέρµα της σφριγηλό και ελαστικό.

anaplasis

3 κινήσεις-µατ για ένα σφριγηλό κορµί!

Εάν θέλεις λοιπόν να ακολουθήσεις το παράδειγµά της δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις εφαρµόζοντας 1-2 φορές την εβδοµάδα ένα απολεπιστικό προσώπου & σώµατος. Δοκίµασε το Body & Facial Scrub της ανάPLASIS, που θα περιποιηθεί απαλά το δέρµα σου αποµακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ενώ θα το αφήσει καθαρό, απαλό και ανανεωµένο. Μετά την εφαρµογή του scrub µπορείς να χρησιµοποιήσεις το έλαιο σύσφιξης σώµατος και στήθους -µε σύνθεση από φυτικά έλαια και φυσικά δραστικά συστατικά-, αλλά και το έλαιο για την καταπολέµηση της κυτταρίτιδας CLT+ της ανάPLASIS, τα οποία κυριολεκτικά θα µεταµορφώσουν το σώµα σου προλαµβάνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού! Η ευλαβική και συστηµατική εφαρµογή των παραπάνω σε συνδυασµό µε καλή διατροφή και γυµναστική θα σου δώσει σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα το επιθυµητό αποτέλεσµα.

έλαιο σύσφιξης

Beauty Info:

Τα προϊόντα ανάPLASIS πωλούνται αποκλειστικά και µόνο στα φαρµακεία ή µέσω του www.anaplasisgroup.gr.

Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.anaplasis.gr/el/ ή δες τις σελίδες της εταιρείας σε meleniaomorfia και
anaplasis_greece.