Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξαφανίσεις τα ψωμάκια

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξαφανίσεις τα ψωμάκια
Αποτελούν την Νο.1 προβληματική περιοχή κάθε γυναίκας. Και όμως μπορείς να εξαφανίσεις τα ψωμάκια χωρίς εξαντλητικές δίαιτες ή προπονήσεις.
Αν τα ψωμάκια και η κυτταρίτιδα σε ταλαιπωρούν, το πιθανότερο είναι να έχεις δοκιμάσει κάθε δίαιτα που σου υποσχόταν πως μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά το μόνο που κατάφερες ήταν να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου και πιθανότατα να έχασες κιλά, όχι όμως από τους γοφούς σου. Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι και γι’ αυτό ψάξαμε και σου βρήκαμε τις καλύτερες συμβουλές για να καταπολεμήσεις το πρόβλημα… από μέσα.

Αυτό που χρειάζεσαι, δεν είναι μια δίαιτα, αλλά μια ισορροπημένη διατροφή που να στοχεύει όχι στην αποτοξίνωση του οργανισμού σου. Οι βασικές αρχές, σύμφωνα με το joytv.gr που πρέπει να ακολουθείς είναι :

- Πίνε πολύ νερό: Θα βοηθήσει στη διάλυση του συσσωρευμένου λίπους καθώς και την απομάκρυνσή του από τον οργανισμό σου. Εκτός αυτού θα μειώσει το αίσθημα της πείνας και ταυτόχρονα θα σε κρατήσει φρέσκια και λαμπερή! Υπολόγισε 8-10 ποτήρια την ημέρα.
- Βάλε τις φυτικές ίνες στο πρόγραμμα: Τα λαχανικά και τα φρούτα (ειδικά εκείνα που τρως με τη φλούδα τους), οι νιφάδες βρώμης, οι σταφίδες και οι ξηροί καρποί (Προσοχή, όχι οι αλατισμένοι!) και το ψωμί σικάλεως θα ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό σου, έτσι ώστε να κάνει ενέργεια τις θρεπτικές ουσίες που του προσφέρεις (και όχι να τις αποθηκεύει σαν λίπος).
- Κατανάλωνε 30 gr. μαύρης σοκολάτας με 70% κακάο κάθε ημέρα (!). Περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών. Μπορείς επίσης να πίνεις μία κούπα κακάο την ημέρα (χωρίς γάλα και ζάχαρη βέβαια).
- Κάνε λεμφικό μασάζ και συνδύασέ το με σάουνα ή χαμάμ: Ένα δυνατό λεμφικό μασάζ θα βοηθήσει στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής και ενισχύεις την διάσπαση του συσσωρευμένου λίπους εκεί, ενώ ιδρώνοντας θα βοηθήσεις στην αποβολή των συσσωρευμένων τοξίνων. (Δες εδώ τα δικά μας αγαπημένα Spa στην Αθήνα)
-Πίνε 2-3 φλιτζάνια πράσινο τσάι: Περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που συμβάλλουν στη μείωση των ελεύθερων ριζών. Αυτές ευθύνονται για την οξείδωση του οργανισμού και μειώνουν την κυτταρίτιδα. Επίσης, έχει βρεθεί ότι οι κατεχίνες που περιέχει αυξάνουν το βασικό μεταβολισμό.
- Προτίμησε μπρόκολο, λάχανο, αγκινάρα και λαχανάκια Βρυξελλών: Περιέχουν ουσίες που βοηθούν στην αποτοξίνωση του συκωτιού και, άρα, στην αποβολή των περιττών υγρών.
- Οι πρωτεΐνες είναι σύμμαχός σου: Είναι σημαντικό να αυξήσεις και να διατηρήσεις τη μυϊκή σου μάζα, έτσι ώστε να ελαττώσει το χώρο στον οποίο θα μπορεί να κάνει «κατάληψη» το λίπος. Συν τοις άλλοις όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχεις, τόσο περισσότερες καύσεις θα κάνεις. Παράλληλα θα σε χορτάσει χωρίς να σε επιβαρύνει με περιττές θερμίδες . Προτίμησε λευκά κρέατα, άπαχο γάλα, τυρί cottage, αυγά και φιστίκια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Xάστε 25 πόντους σε μόλις 3 εβδομάδες! Η πιο αποτελεσματική μέθοδος!



5 σούπερ ασκήσεις για γρήγορο αδυνάτισμα!



Φτιάξε six pack με ένα μοναδικό πρόγραμμα 8 λεπτών 3 φορές την εβδομάδα!