Εξαφάνισε τα ψωμάκια με 3 \"χρυσές\" ασκήσεις

Εξαφάνισε τα ψωμάκια με 3 \
Ο μεγαλύτερος φόβος και εχθρός της γυναίκας, είναι το λίπος, που χαλάει τη σιλουέτα της. Καλά κατάλαβες, μιλάω για κυτταρίτιδα, κοιλίτσα και ψωμάκια.

Ο τρόπος να τα αντιμετωπίσεις, εκτός από την ισσοροπημένη διατροφή και την κατανάλωση νερού, είναι η γυμναστική. Θα χρειαστείς γύρω στα 20-25 λεπτάκια, για να εξαφανίσεις τα ψωμάκια σου!

Φρόντισε να πίνεις νερό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από την άσκηση, για να κρατάς το σώμα σου ενυδατωμένο.

Ποιες ασκήσεις με βοηθούν να κάψω τα ψωμάκια και το περιττό λίπος στα πόδια και τους γλουτούς;
Προβολές για αρχαρίους

Στάσου όρθια, με τα πόδια ανοιγμένα στο άνοιγμα των ώμων. Βάλε τα χέρια στη μέση σου ή βάλε μια κρέκλα μπροστά σου, αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις καλή ισορροπία.

Πάρε μερικές αναπνοές, σφίγγοντας τους κοιλιακούς και τους γλουτους σου.

Στη συνέχεια, πήγαινε το δεξί πόδι προς τα πίσω, όσο πιο πίσω μπορείς, μείνε για 2 με 3 δευτερόλεπτα και επέστρεψε στην αρχική θέση. Μετά, συνεχίζεις με το άλλο πόδι. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων, για το κάθε πόδι.

psw

Ανοίγματα

Σε όρθια στάση, βάλε τα χέρια στη μέση και έχε ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα. Από αυτή την πόζα, ανασήκωσε το αριστερό σου πόδι στο πλάι, κράτα το εκεί και σχημάτισε ένα μεγάλο κύκλο στον αέρα. Κατέβασε και επανέλαβε. Να έχεις σφίξει καλά κοιλιά και γλουτούς!

Σε περίπτωση που χάνεις ισορροπία, κάντο όπως στη φωτογραφία, με τη χρήση καρέκλας. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων!

Γλουτοί και προσαγωγοί

Ξάπλωσε στο χαλί ή στο στρώμα πατώματος, που έχεις. Γύρνα στο πλάι και στηρίξου στο δεξί γόνατο και στη δεξιά παλάμη και σήκωσε το αριστερό πόδι ψηλά,για να έρθει παράλληλα με το έδαφος.

Πάρε μερικές αναπνοές και σφίξε όπως και πριν ποπό και τέντωσε καλά το πόδι. Μείνε για μερικά δευτερόλεπτα (2-3) και ξαναέλα στην αρχική θέση. Από αυτή την άσκηση, θα κάνεις 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

psw1
Βαθιά καθίσματα

Σε όρθια πόζα βάζεις τα χέρια μπροστά και παράλληλα μεταξύ τους ή στη μέση. Ανοίγεις τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων, σφίγγεις καλά κοιλια και γλουτούς. Πάρε μερικές αναπνοές σε αυτή τη στάση.

Στη συνέχεια, κατεβαίνεις αργά και όσο πιο κάτω μπορείς. Προσοχή! Τα γόνατα σου, δεν πρέπει να περνάνε τις μύτες των ποδιών σου.

Για να βγάλεις σωστά την άσκηση, σκέψου ότι πίσω σου, έχεις μια αόρατη καρέκλα και θέλεις να καθίσεις. Κάνεις 4 σετ των 15 επαναλήψεων.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Γυμναστική μόλις ξυπνήσεις- 5 ασκήσεις για το κρεβάτι

Μηροί στην εντέλεια! 5 ασκήσεις που θα τους γυμνάσουν στο φουλ

«Σήκωσέ το» περήφανα! 4 ασκήσεις για ανόρθωση στήθους

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποκλειστικό! Λιάγκας – Σκορδά: Οι χωριστές διακοπές….συνεχίζονται!

Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Βγήκαν από το μαιευτήριο με το μωρό τους!

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Διαχυτικοί και τρελά ερωτευμένοι στην Πάρο!