Απέκτησε επίπεδη κοιλιά! Το Spinning και οι ασκήσεις που υπόσχονται «θαύματα»!

Απέκτησε επίπεδη κοιλιά! Το Spinning και οι ασκήσεις που υπόσχονται «θαύματα»!

Την ονειρεύεσαι, την κοιτάς σε άλλες γυναίκες και αναστενάζεις, την θέλεις. Aπόκτησε επίπεδη κοιλιά κάνοντας μικρές αλλαγές στον τρόπο που ασκείσαι.

Οι περισσότεροι spinning instructors προτείνουν να μένεις για ένα λεπτό στη στάση σανίδα πριν ξεκινήσεις την προπόνηση στο ποδήλατο ώστε να βάλεις σε λειτουργία τους κοιλιακούς σου και να μπουν στο παιχνίδι της άσκησης μαζί με τους γλουτούς και τα πόδια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έχεις χαλάρωση στα χέρια; 3+1 ασκήσεις για να δεις γρήγορα αποτελέσματα!

Για καλύτερα αποτελέσματα στην περιοχή της κοιλιάς όταν κάνεις ποδήλατο, ξεκόλλησε τον αφαλό από τα πλευρά και τράβα προς την σπονδυλική στήλη.

Δείτε ακόμη: Θες να τονώσεις τους γλουτούς σου μέχρι το καλοκαίρι; Αυτό είναι το πεντάλεπτο πρόγραμμα που υπόσχεται «θαύματα»!

Όσο ανεβάζεις την ένταση στο spinning τόσο καλύτερα λειτουργούν οι κοιλιακοί σου, με το sprint να τους ενεργοποιεί 17-30% περισσότερο συγκριτικά με τις απλές ασκήσεις κοιλιακών ενώ όταν κάνεις ποδήλατο όρθια το ποσοστό είναι 17-22%. Μάλιστα, στην τελευταία θέση, αν τεντώσεις τα χέρια σου, λυγίσεις ελαφρώς τους αγκώνες και επιστρέψεις στη σέλα, κάνεις άνοιγμα ανάμεσα στο στήθος και τους γοφούς οπότε οι κοιλιακοί δουλεύουν περισσότερο.