Βαριέσαι το γυμναστήριο; Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα σε σώσουν

Βαριέσαι το γυμναστήριο; Αυτές είναι οι ασκήσεις που θα σε σώσουν

Κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει το γυμναστήριο κομμάτι της ζωής τους, ενώ αρκετοί άλλοι και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να πάνε γυμναστήριο βρίσκουν 100 δικαιολογίες να το αναβάλουν.

Για αυτούς τους άλλους ανθρώπους που μισούν το γυμναστήριο γράφουμε αυτό το κείμενο και σας δίνουμε 4 διαφορετικούς τρόπους άσκησης, για να μπορείτε και εσείς να κάψετε τις περιττές θερμίδες. διαβάστε παρακάτω...

Μαθήματα χορού

Αν και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να ανέβεις σε διάδρομο τρέχεις μακριά, τότε δοκίμασε κάτι που θα σε κάνει να κινείσαι ρυθμικά ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική. Τα μαθήματα χορού ανεβάζουν τους παλμούς και την ενέργειά σου και κάνουν πολύ καλό στο σώμα σου. Φαντάσου ότι αντί για γυμναστήριο βρίσκεσαι σε ένα κλαμπ και χόρεψε για μία ώρα. Για να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστικό το μάθημα κανόνισε να πηγαίνεις μαζί με τους φίλους σου.

Δείτε ακόμη: Sky running: 5+1 λόγοι για να ξεκινήσεις ! Το νέο hot trend στην γυμναστική που ανατρέπει τα δεδομένα!

Θαλάσσια σπορ

Ο Ιούνιος πλησιάζει και μαζί με αυτόν πλησιάζουν και τα σαββατοκύριακα που θα περνάς στην παραλία. Αντί, λοιπόν, να κάθεσαι σε μία ξαπλώστρα περιμένοντας να μαυρίσεις δοκίμασες να κάνεις κάποιο θαλάσσιο σπορ, εμείς σου προτείνουμε το paddleboarding που συνδυάζει ισορροπία και κίνηση χεριών. Αν πάλι δεις ότι η ισορροπία δεν είναι το φόρτε σου, απλώς κολύμπα για ένα μισάωρο, θα είναι εξίσου καλό για το σώμα σου.

Πεζοπορία

Το περπάτημα σε ένα δάσος ή σε μία παραλία είναι μία καλή άσκηση για όλο σου το σώμα, αλλά και ένας καλός τρόπος να πάρεις καθαρό αέρα. Η πεζοπορία είναι αρκετά καλή γυμναστική γιατί μπορείς να διαλέξεις το πόσο εύκολη ή δύσκολη θα είναι η διαδρομή που θα κάνεις, καθώς και την διάρκεια που θα έχει. Αν θες να ξεχάσεις ότι γυμνάζεσαι στη διάρκεια της βόλτας σου βγάλε και μερικές φωτογραφίες για το instagram σου.

Δείτε ακόμη: Απέκτησε τους γοφούς των Kardashians! Η άσκηση γυμναστικής που θα σε κάνει κορμάρα!

Δουλειές του σπιτιού

Επειδή βρίσκεσαι σπίτι σου και όχι σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, δεν σημαίνει ότι δεν καις θερμίδες. Μαγειρεύοντας ένα γεύμα 45 λεπτά μπορείς να χάσεις μέχρι 100 θερμίδες. Σίγουρα οι 100 θερμίδες δεν είναι πολλές, αλλά αν τις συνδυάσεις με παιχνίδι με τα παιδιά σου για 25 λεπτά, παιχνίδι με τον σκύλο για 30 λεπτά και στέγνωμα και ίσιωμα των μαλλιών σου για άλλα 30 λεπτά, ενέργειες που όλες καταναλώνουν 100 θερμίδες, τότε είναι όντως σαν να πήγαινες γυμναστήριο!