Θες επίπεδη κοιλιά; Τα 4+1 μυστικά για το τέλειο six-pack!

Δοκίμασέ τα!

Θες επίπεδη κοιλιά; Τα 4+1 μυστικά για το τέλειο six-pack!

Οι κοιλιακοί είναι ένας στόχος που θα ήθελε να κατακτήσει κάθε γυναίκα που αγαπά το σώμα της. Για πολλές από εμάς όμως ο στόχος αυτός είναι δύσκολος και θέλει μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί.

Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι! Το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση. Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει τους σωστούς τρόπους για να αποκτήσεις το six-pack που θα ζηλεύουν όλοι και όλες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η γυμναστική που καίει το λίπος με 30' την εβδομάδα!

1. Φάε υδατάνθρακες πριν τη γυμναστική

Οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητοι σε ένα σημείο της ημέρας καθώς χαρίζουν περισσότερη ενέργεια. Πριν ξεκινήσεις τη γυμναστική σου δοκίμασε για παράδειγμα, μια γλυκοπατάτα σερβιρισμένη με ghee (γνωστό και ως καθαρισμένο βούτυρο), που αποτελεί ένα σνακ με μεγάλη ποσότητα υδατανθράκων, το οποίο βοηθά να έχεις ενέργεια κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σου.

2. Φάε πρωτεϊνη μετά την άσκηση

Το σώμα σου χρησιμοποιεί πρωτεΐνες για την αναδόμηση των μυών που καταρρέουν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Γι 'αυτό, να προτιμάς τρόφιμα όπως τα αυγά, το κοτόπουλο και ο τόνος μέσα σε 45 λεπτά της άσκησης, για να επαναφέρεις τις απαραίτητες πρωτεϊνες στο σώμα σου.

Δείτε ακόμη: Σχοινάκι: Το όπλο για τέλειο σώμα και 5 λόγοι για να το επιλέξετε!

3. Συνδύασε φυσικά σάκχαρα και λίπη

Στο πρωινό, προτίμησε τα αυγά και το αβοκάντο με μούρα. Για ένα σνακ, φάε ένα μήλο με βούτυρο αμυγδάλου. Και οι δύο συνδυασμοί περιέχουν απλούς υδατάνθρακες. Προσφέρουν γρήγορη ενέργεια - από ολόκληρα, μη επεξεργασμένα τρόφιμα και υγιή λίπη, που θα σε κρατήσει ικανοποιημένη.

4. Μάθε τους ενεργοποιητές σου

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι μπορεί να μας κάνει να φουσκώσουμε. Το κουνουπίδι και τα λαχανάκια των Βρυξελλών είναι οι συνήθεις ύποπτοι για ανεπιθύμητο φούσκωμα.

Δείτε ακόμη: Έχουν "κρεμάσει" τα μπρατσάκια σου; 3+1 ασκήσεις για να σφίξεις!

5. Ενεργοποίησε το κοιλιακό σου σύστημα κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης

Μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε άσκηση σε άσκηση που εστιάζει στους κοιλιακούς, τραβώντας τον αφαλό σου προς τη σπονδυλική σου στήλη για να σταθεροποιήσεις το υπόλοιπο σώμα σου. Αυτό μπορεί επίσης να γίνει ακόμα κι αν απλώς κάθεσαι.