Βαριέσαι το γυμναστήριο; 4+1 τρόποι για να σηκωθείς από τον καναπέ!

Δοκίμασέ το!

Βαριέσαι το γυμναστήριο; 4+1 τρόποι για να σηκωθείς από τον καναπέ!

Θες να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου αλλά βαριέσαι τα γυμναστήρια και τα όργανα;

Εάν θες να έχεις έναν αθλητικό τρόπο ζωής, αλλά δεν βρίσκεις πουθενά το κίνητρο σου έχουμε τη λύση. Το Youweekly.gr σου παρουσιάζει 5 απλά κόλπα για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου και να...ξεσηκωθείς! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θες επίπεδη κοιλιά; Τα 4+1 μυστικά για το τέλειο six-pack!

Προσποιήσου ότι δεν ξέρεις τι ώρα είναι

Όταν πηγαίνεις στο κρεβάτι πες στις 11:30 μ.μ., λέει ότι είναι πραγματικά 10:30 μ.μ. δεδομένου και καλά ότι το ρολόι σου έχει ρυθμιστεί γρήγορα. Στη συνέχεια, όταν το ξυπνητήρι χτυπήσει γύρω στις 4:45 π.μ.,πες ότι δεν είναι τόσο κακό που έχεις πάρει περίπου έξι ώρες ύπνου, όταν στην πραγματικότητα είναι πιο κοντά σε πέντε. Ακούγεται πολύ χαζό, αλλά λειτουργεί!

Βάλε στόχο το ιδανικό σώμα για σένα

Το να σκέφτεσαι ότι το μελλοντικό σώμα της παραλίας σου μπορεί να σε παρακινήσει να πατήσεις στο γυμναστήριο,είναι σίγουρα πολύ σημαντικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται πως η άσκηση επηρεάζει θετικά τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μας. Όταν αισθάνεσαι καλύτερα και έχεις περισσότερη ενέργεια, δεν έχεις μόνο να συμβάλλεις περισσότερο στους ανθρώπους που αγαπάς και τα σημαντικά σου καθήκοντα, αλλά και να απολαύσεις καλύτερα τους ρόλους αυτούς επειδή έχεις κυριολεκτικά περισσότερους πόρους και ενθουσιασμό.

Δείτε ακόμη: Σχοινάκι: Το όπλο για τέλειο σώμα και 5 λόγοι για να το επιλέξετε!

Επιστράτευσε τον σκύλο σου

Έχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς, αλλά βαριέσαι υπερβολικά να περπατάς σε ένα διάδρομο μόνη σου; Και ακόμα και οι φίλες σου αρνιούνται να σηκωθούν από τον καναπέ; No problem! Πήγαινε μια βόλτα για τρέξιμο στο πάρκο παρέα με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου: πάρε το σκυλάκι σου και ασκηθείτε μαζί.

Βάλε ένα στοίχημα

Βάλε στοίχημα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Κρύψε κάπου στο σπίτι ένα χρηματικό ποσό και πες στον εαυτό σου ότι δεν θα τα αγγίξεις μέχρι να βγεις να γυμναστείς. Για κάθε μέρα πρόσθεσε από ένα μικρό ποσό και όταν αποκτήσεις το σώμα που θες θα έχεις πετύχει 2 στόχους: και θα έχεις κοιλιακούς και θα έχεις κάνει οικονομία!

Δείτε ακόμη: Εύκολα βήματα για να χάσεις τα "ψωμάκια"! Πες αντίο σε αυτόν τον "εφιάλτη"!

Κράτα την αγαπημένη σου σειρά

Χρησιμοποίησε την αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά σαν χρονόμετρο της γυμναστικής σου. Μην δεις κανένα επεισόδιο ενώ κάθεσαι και κράτα το για την ώρα που θα ασκείσαι. Μην σταματήσεις στιγμή την άσκηση μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο και σύντομα θα παρατηρήσεις τη διαφορά στο σώμα σου χωρίς να έχεις νιώσει καθόλου βαρεμάρα!