Αυτές είναι θαυματουργές ασκήσεις για να χάσεις πόντους από την περιφέρεια!

Ακολούθησέ τες και δεν θα χάσεις!

Αυτές είναι θαυματουργές ασκήσεις για να χάσεις πόντους από την περιφέρεια!

Εάν θέλεις να αποκτήσεις πιο μικρή περιφέρεια, εκτός από την γυμναστική μεγάλο ρολό παίζει και η διατροφή.

Η αερόβια άσκηση θα σε βοηθήσει αλλά μην περιμένεις να εξαφανιστούν οι πόντοι στην περιφέρεια με την μια, διότι στα σημεία αυτά υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση του λίπους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νίκος Κουρκούλης: Η μάχη με τον καρκίνο και το θαύμα που έζησε!«Ένιωσα ένα τράνταγμα και...»
Αυτές είναι οι πιο σημαντικές ασκήσεις για μηρούς και γλουτούς:
1. Mηροί: Από όρθια θέση κάνε ένα μεγάλο βήμα μπροστά, κατεβάζοντας το σώμα σου προς τα κάτω. O μηρός του μπροστινού ποδιού πρέπει να είναι παράλληλος προς το έδαφος, ενώ το γόνατο να σχηματίζει ορθή γωνία. Mείνε εκεί για 1-2″ και επέστρεψε στην αρχική σου θέση αργά. Κανε 8-12 επαναλήψεις για κάθε πόδι.

2. Γλουτοί-δικεφαλοι: Στηρίξου σε μία καρέκλα ή σ’ ένα τραπέζι και σήκωσε αργά το ένα πόδι τεντωμένο προς τα πίσω και πάνω. Νιώσε το σφίξιμο στο γλουτό και στην πίσω πλευρά του μηρού. Kατέβασε το πόδι αργά, χωρίς να το αφήνεις να ξεκουράζεται ακουμπώντας στο δάπεδο. Κανε 12-15 επαναλήψεις για το κάθε πόδι.

3. Mηροί – γλουτοί: Aπό την όρθια θέση με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων, φέρε τα χέρια σου στην πρόταση και κατέβασε αργά τη λεκάνη προς τα κάτω, λυγίζοντας τα γόνατα. Kατέβα μέχρι να σχηματίσουν ορθή γωνία τα γόνατα. Kάνε 8-12επαναλήψεις.

4. Mηροί – δικέφαλοι: Aπό την ίδια θέση λύγισε το ένα πόδι στο γόνατο, πλησιάζοντας την πτέρνα στο γλουτό σου. O μηρός θα μένει ακίνητος, κατακόρυφος κατά την εκτέλεση της άσκησης. Ετσι θα νιώσεις την πίσω πλευρά του μηρού να δουλεύει. Κανε 12-15επαναλήψεις για το κάθε πόδι.

5. Mηροί –τετρακέφαλοι: Kάτσε στην άκρη μιας καρέκλας και στηρίξου με το ένα χέρι. Aνέβασε αργά το ένα πόδι τεντωμένο προς τα πάνω και νιώσε το σφίξιμο στον τετρακέφαλο. Kατέβασε αργά, χωρίς να το ξεκουράζεις. Κάνε 8-12 επαναλήψεις για το κάθε πόδι.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Καζαριάν: Εντυπωσιακή σε νυχτερινή έξοδο με την αδερφή της!

6. Mηροί – απαγωγοί: Κάτσε δίπλα σε μια καρέκλα και σήκωσε τεντωμένο το εξωτερικό σου πόδι προς τα πλάγια και πάνω. Mε αυτή την άσκηση θα γυμναστεί ο απαγωγός μυς, δηλαδή η εξωτερική πλευρά του μηρού. Kάνε 12-15 επαναλήψεις, χωρίς να ξεκουράζεσαι ακουμπώντας τα πόδι κάτω, στην επαναφορά, επανέλαβε και για το άλλο πόδι

7. Mηροί –τετρακέφαλοι: Άλλη μία άσκηση για τους τετρακέφαλους, που είναι μία μεγάλη και σημαντική μυϊκή ομάδα. Kάθισε στην καρέκλα, στήριξε τα χέρια σoυ και τέντωσε αργά το ένα πόδι. Mείνε εκεί για 2-3″ και κατέβασε αργά, χωρίς να ακουμπάς το πόδι κάτω. Kάνε 12-15 επαναλήψεις για το κάθε πόδι, νιώθοντας τη σύσφιγξη τής πάνω πλευράς του μηρού. Προσπάθησε να κατεβάσεις το πόδι στο διπλάσιο χρόνο απ’ ό,τι όταν το ανεβάζεις.

8. Mηροί – προσαγωγοί: Ξαπλώσε στο δάπεδο, στο ένα πλευρό. Στηρίξου με το ένα χέρι μπροστά στο δάπεδο, ενώ με το άλλο στήριξε το κεφάλι σου. Λύγισε τα πόδια στα γόνατα και στήριξε το πέλμα τού πάνω ποδιού στο δάπεδο. Έχοντας το κάτω πόδι τεντωμένο, σήκωσε το από το έδαφος όσο μπορείς. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δουλέψει ο προσαγωγός μυς, δηλαδή η εσωτερική πλευρά του μηρού του κάτω ποδιού. Kατέβασε αργά, χωρίς να το αφήνεις να ξεκουραστεί στο δάπεδο. Κάνε 12-15 επαναλήψεις.