Έχεις κοιλίτσα; Η κίνηση - κλειδί πριν τη γυμναστική που απομακρύνει το επίμονο λίπος!

Χτίσε κοιλιακούς πέτρα!

Έχεις κοιλίτσα; Η κίνηση - κλειδί πριν τη γυμναστική που απομακρύνει το επίμονο λίπος!

Είναι η έξτρα πληροφορία που θα βγάλει νοκ άουτ το επίμονο λίπος στην κοιλιά!


Δεν είναι κάποιο fitness tip με τη στενή έννοια του όρου, αλλά σχετίζεται με τη διατροφή σου. Διαβάστε παρακάτω...


Γιατί αυτό που θα φας ακριβώς πριν τη γυμναστική, θα παίξει ρόλο. Η αλήθεια βρίσκεται στην πρωτεΐνη.

Δείτε ακόμη: Η δίαιτα γρήγορου μεταβολισμού: Χάσε 10 κιλά σε 1 μήνα!

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης, η αερόβια άσκηση, οι κοιλιακοί παίζουν καθοριστικό ρόλο στην σύσφιξη της κοιλιάς και την απομάκρυνση του πρηξίματος. Το λίπος θα αντικατασταθεί από μύες. Για να γίνει, όμως, αυτό, πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί. Και η απώλεια λίπους είνια μία σύνθετη διαδικασία που περνάει κι από το στομάχι.

Όταν ο μεταβολικός σου ρυθμός γίνεται ταχύτερος εξαιτίας της ανάπτυξης μυών, αυτό που θα φας θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Η πρωτεΐνη που θα φας πριν την προπόνηση, θα σε κρατήσει δυνατή χωρίς να σε βαρύνει.

Δείτε ακόμη: Χάστε κιλά χωρίς δίαιτα! Οι συνδυασμοί τροφών που καίνε το λίπος!

Ο γενικός κανόνας υπαγορεύει 70 γραμμάρια πρωτεΐνης τουλάχιστον μέσα στη μέρα, με τα 12 να καταναλώνονται μία ώρα πριν τη γυμναστική σου. Άπαχο τυρί, γιαούρτι, γάλα, γαλοπούλα, κοτόπουλο, αυγά ή για τις πιο «προπονημένες», ένα shake ή smoothie πρωτεΐνης. Αν πεινάς μετά την προπόνηση- ειδικά αν έχεις κάνει αερόβια- πιες νερό κι αφού βεβαιωθείς πως είναι όντως πείνα, προτίμησε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη που να συνδυάζει και λίγους υδατάνθρακες, όπως για παράδειγμα, μία μπάρα με δημητριακά ολικής άλεσης.