Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ασκήσεις για χέρια: Αποκτήστε νεανικά μπράτσα στο σπίτι!

Θέλει τρόπο και όχι κόπο!

Ασκήσεις για χέρια: Αποκτήστε νεανικά μπράτσα στο σπίτι!
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 25.04.2019 16:34
Follow us on Google News

Θέλεις να αποκτήσεις νεανικά μπράτσα; Σου βρήκαμε τις κατάλληλες ασκήσεις για τα χέρια!

Τα χέρια είναι από εκείνα τα σημεία του γυναικείου σώματος που αποκαλύπτουν πολύ εύκολα την ηλικία.Διαβάστε παρακάτω...

Οι μύες στο σημείο αυτό χάνουν με τα χρόνια την σφριγηλότητά τους και ως εκ τούτου τα χέρια δείχνουν αδύναμα και γερασμένα. Αν βλέπετε και τα δικά σας μπράτσα να "σακουλιάζουν", δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε! Πάρτε βαράκια του ενός ή δύο κιλών και ξεκινήστε καθημερινά τις παρακάτω αποτελεσματικές ασκήσεις που θα τα κάνουν ξανά νεανικά και σφριγηλά.

Βυθίσεις τρικεφάλων

undefined

Θα χρειαστείτε μια σταθερή καρέκλα για να κάνετε την συγκεκριμένη άσκηση. Βάλτε τα χέρια σας πάνω στην καρέκλα, διατηρώντας μια απόσταση ανάμεσα στα δύο μπράτσα. Τα γόνατά σας θα πρέπει να είναι παράλληλα αλλά λυγισμένα και η μέση σας κοντά στην καρέκλα. Τώρα, ισιώστε τα χέρια αλλά διατηρήστε πάντα τους αγκώνες ελαφρά λυγισμένους. Στην συνέχεια λυγίστε τους αγκώνες και κατεβάστε το σώμα προς το έδαφος μέχρις ότου τα μπράτσα σας έρθουν σε γωνία 90 μοιρών (θα αισθανθείτε πίεση στους τρικέφαλους). Μετά σπρώξτε και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 10-15 φορές.

Push ups

undefined

Πέστε στο έδαφος με τα χέρια κάτω από τους ώμους. Κρατήστε τους αγκώνες κοντά στο σώμα και στην συνέχεια προσπαθήστε να κατεβάσετε τον κορμό. Αν το βρίσκετε πολύ δύσκολο, τοποθετήστε παράλληλα τα γόνατα στο έδαφος και στηριχτείτε σε αυτά. Επαναλάβετε 10-15 φορές.

Kickbacks τρικεφάλων

undefined

Πάρτε στα χέρια σας τα βαράκια (1-2 κιλά αρκούν για αρχάριους ασκούμενους). Καθίστε στο έδαφος με τρόπο που τα γόνατα και τα δάχτυλα των ποδιών να ακουμπούν κάτω. Λυγίστε το πάνω μέρος του σώματος μπροστά και τοποθετήστε τους αγκώνες στα πλάγια σε γωνία 90 μοιρών. Τώρα σπρώξτε τους αγκώνες πίσω, με προσοχή να βρίσκονται στο ίδιο ύψος. Νιώστε την πίεση στους τρικέφαλους και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε 8-10 φορές.

Εκτάσεις τρικεφάλων

undefined

Μπορείτε να κάνετε αυτή την άσκηση με δύο τρόπους, είτε στο πάτωμα είτε όρθια. Θα χρειαστείτε βαράκια σε κάθε περίπτωση. Αν ξαπλώσετε στο πάτωμα, ξαπλώστε με την πλάτη και σηκώστε ψηλά τα χέρια με τα βαράκια, ακριβώς πάνω από το στήθος. Κρατήστε ελαφρώς λυγισμένους τους αγκώνες και στην συνέχεια σπρώξτε τα χέρια ψηλά στο κεφάλι μέχρι το σημείο που τα βαράκια θα ακουμπήσουν το πάτωμα. Σηκώστε τα πάλι ψηλά και επαναλάβετε 15 φορές. Στην περίπτωση που κάνετε αυτήν την άσκηση όρθια, σταθείτε με πόδια ελαφρώς λυγισμένα. Κρατήστε το βαράκι πάνω από το κεφάλι και στην συνέχεια λυγίστε τους αγκώνες σε γωνία 90 μοιρών. Επαναλάβετε 15 φορές.

Κωπηλατική με αλτήρες

undefined

Λυγίστε ελαφρώς τα πόδια και τον κορμό προς τα μπροστά. Τα χέρια σας πρέπει να είναι ίσια κάτω από τους ώμους. Διατηρήστε σε ευθεία την σπονδυλική στήλη. Τα χέρια σας πρέπει να είναι ίσια κάτω από τους ώμους. Τώρα λυγίστε τους αγκώνες ενώ σηκώνετε τα χέρια προς το στήθος. Κατεβάστε αργά τα χέρια και νιώστε την ένταση στους τρικέφαλους. Επαναλάβετε 15 φορές.

Push ups με το ένα χέρι

undefined

Ξαπλώστε στην αριστερή πλευρά, ενώ τα πόδια είναι ελαφρώς λυγισμένα. Βάλτε το δεξί χέρι πάνω στον δεξί σας ώμο. Στην συνέχεια πιέστε την δεξιά σας παλάμη στο έδαφος μέχρι να σηκωθεί το χέρι και να σηκώσει μαζί και τον πάνω κορμό. Επαναλάβετε 10 φορές για κάθε πλευρά.

Απόκτησε επίπεδη κοιλιά με 5 κινήσεις! Η εύκολη γυμναστική που βάζει τέρμα στις δικαιολογίες!

Θέλεις να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά εύκολα και γρήγορα; Και όμως γίνεται με 5 κινήσεις!

Απλές ασκήσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να μειώσεις το λίπος αλλά και να αποκτήσεις δυνατούς κοιλιακούς. Διαβάστε παρακάτω....

Κοιλιακοί, λίγοι ραχιαίοι και... σίγουρα αποτελέσματα χωρίς σχεδόν καθόλου κόπο! Μην μας πεις ότι βαριέσαι! Εμείς στο Youweekly.gr ψάξαμε και βρήκαμε το κατάλληλο βίντεο για να βάλουμε όλοι μαζί τέρμα στις δικαιολογίες! Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:


[/youtube]

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θέλετε κοιλιακούς «φέτες»; Μπορείτε! - Δείτε τι πρέπει να κόψετε...

Hips don’t lie! Οι ασκήσεις yoga για τέλειους γλουτούς μόλις σε 1 μήνα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα γυμναστικής στο Youweekly.gr

Share